TOP CYberAdvTeam's Videos 4 videos
3:04
Ιδιωτικοί Ντετέκτιβ-Αναγνωρισμένα Γραφεία Ιδιωτικών Ερευνών στο Βόλο & στη Λάρισα.Παρέχουμε Υπηρεσίες Πανελλαδικά όπως Εντοπισμός Παρακολούθηση Κινητού Τηλεφώνου,Αποδείξεις Απιστίας (Μοιχείας),Δικαστικές Έρευνες για Διαζύγια & Επιμέλεια Παιδιών,Εργατικών & Τροχαίων Ατυχημάτων,Ανεύρεση Μαρτύρων & Περιουσιακών Στοιχείων,Κατάλογος Κινητών Τηλεφώνων,κ.α. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλ.2421027106 για Βόλο,2410663111 για Λάρισα η επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας *******www.spyro.gr *******Xenofon.gr
  • 22 Aug 2011
  • 808
Share Video

3:34
Http://Xenofon.gr Κάθε συνεργασία με την C.A.T. σημαίνει πρακτικά, πρόσβαση σε εμπειρία και τεχνογνωσία έργων που αποτέλεσαν την καινοτομία της εποχής τους. Σήμερα οι πελάτες μας είναι κορυφαίοι στο είδος τους. • Στην C.A.T. συνεχίζουμε να εξελίσσουμε, από το 1997, αυτό που και σήμερα ακόμα, ο πολύς κόσμος ανακαλύπτει. • Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε και να υλοποιήσουμε τις ιδέες των πελατών μας. • Μπορούμε και υλοποιούμε δοκιμασμένες και πρακτικές λύσεις.
  • 19 Jul 2011
  • 95
Share Video

0:39
Http://Xenofon.gr Στην Cyber Advertisement Team πιστεύουμε πως το μέλλον ανήκει στους φορείς και τις επιχειρήσεις, που τολμούν και εξελίσσονται σύμφωνα με τις ανάγκες των καιρών. Θεωρούμε τους πελάτες μέρος της ομάδας μας και βασικούς συνεργάτες μας. Θεωρούμε ιδανικούς πελάτες, φορείς και επιχειρήσεις που κατανοούν η επιθυμούν να κατανοήσουν το δρόμο της κυβερνητικής, Cybernetics, και του σύγχρονου Advertising. «Το Advertising είναι μια μορφή επικοινωνίας που χρησιμοποιείται για να πείσει ένα ακροατήριο (θεατές, αναγνώστες ή ακροατές) να λάβει κάποια μέτρα όσον αφορά τα προϊόντα, τις ιδέες, ή τις υπηρεσίες. Συνήθως, το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι να οδηγεί τη συμπεριφορά των καταναλωτών σε σχέση με μια εμπορική προσφορά, αν και πολιτική και ιδεολογική διαφήμιση αποτελεί επίσης πεδίο του Advertising.» «Cybernetics είναι η θεωρία της επικοινωνίας και ελέγχου με βάση πολιτικών δεδομένων ανατροφοδότησης. - Αυτή είναι η αρχική έννοια του όρου-.» Η λήψη αποφάσεων βάση τεχνικών αναλύσεων δεδομένων, προϋποθέτει την μέγιστη καταγραφή της επιχειρησιακής πληροφορίας του φορέα. Συνεργαζόμαστε ακόμα με φορείς και επιχειρήσεις που επιθυμούν από εμάς συγκεκριμένα η και αποσπασματικά έργα ανάπτυξης και εφαρμογής λογισμικού.
  • 19 Jul 2011
  • 94
Share Video

3:34
Http://Xenofon.gr H Cyber Advertisement Team είναι επιχείρηση ανάπτυξης λογισμικού και συμβούλων Πληροφορικής, λειτουργεί από το 1997. Από το 1997 έως το 2001 η Cyber Advertisement Team, πρωτοπορούσε για τα δεδομένα της περιφέρειας μας, δημιουργώντας δυναμικούς δικτυακούς τόπους καθώς και κατά απαίτηση, tailor made, επιχειρηματικό λογισμικό για μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Χαρακτηριστικά έργα αυτής της πρώιμης εποχής της πληροφορικής, είναι: • Η συμμετοχή στο Travel-Pelion.gr, της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, που εκείνη την εποχή φιλοξενούσε και παρουσίαζε τα 208 ξενοδοχεία της Μαγνησίας στο Internet, με ένα τρόπο μοναδικό και πρωτοπόρο για την εποχή εκείνη. • Το News4u.gr, η πρώτη εικοσιτετράωρη, ηλεκτρονική εφημερίδα, της Μαγνησίας, σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Επικοινωνία». Από το 2001 έως το 2004 η Cyber Advertisement Team μέσα από τις συνεργασίες της συντέλεσε στην μηχανογράφηση ιδιωτικών επιχειρήσεων αλλά και δημόσιων οργανισμών όπως οι Δήμοι Βόλου, Αγριάς, Αλμυρού, Τρικαίων, Καρδίτσης, Σελλάνων, Σούρπης, Παλαμά κ.α. Ακόμα έχει σχεδιάσει και αναπτύξει λογισμικό παρακολούθησης Δημοτικών τελών όπως, ΤΑΠ (Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, Τέλος Παρεπιδημούντων (2-5%), Άδειες καταστημάτων, Άδειες Μουσικής, Τέλος Αυξημένης Χρήσης Κοινόχρηστων Χώρων, Αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, Διαχείριση κλήσεων Δημοτικής Αστυνομίας σε σύνδεση με ΚΕΠΥΟ, κ.α.). • Στο ίδιο χρονικό διάστημα εκπαίδευσε πάνω από στους 35 δημοτικούς υπαλλήλους στην χρήση εξειδικευμένων λογισμικών, διαχείρισης Ο.Τ.Α.. Από το 2004 μέχρι και σήμερα η επιχείρηση προσφέρει σταθερά υπηρεσίες ανάπτυξης διαδικτιακών τόπων και λογισμικού, για ιδιώτες και οργανισμούς.
  • 19 Jul 2011
  • 70
Share Video