Results for: iets Search Results
Family Filter:
1:20
Omdat Appie jarig is, gaan de Anubis bewoners naar een oud landhuis. Tijdens het horrorfeestje slaat de klok twaalf en begint het huis te spoken; de piano speelt uit zichzelf en achter een dichte deur zit een echt spookhuis. Als ze een voor een verdwijnen, denkt Appie dat het huis bewoond wordt door een vampier en is hij vastbesloten om hem te zoeken. Maar Nienke twijfelt, waarom vindt ze overal in huis boodschappen over vriendschap en eenzaamheid? En is de vreemde man die in huis ronddoolt een hulpje van de vampier of probeert hij hen iets duidelijk te maken? Als Appies actie mislukt, lijkt alles verloren. Maar dan neemt Nienke het heft in handen en bedenkt een dapper plan waarmee ze Fabian en alle andere verdwenen vrienden probeert te redden. Zal het Nienke lukken, of gaan ze voor altijd ten onder aan de wraak van Arghus?
17 Feb 2010
800
Share Video

2:36
*******www.pawo.nl/ Teambuilding activiteiten die de teamgeest vergroten zijn moeilijk te vinden. Samen een reuzenvlieger bouwen is iets wat niemand eerder gedaan heeft, de verwachting per definitie door de grootte van de vlieger overtreft en daarna het kinderlijke gevoel van overwinning als dit grote gevaarte in de lucht hangt.
17 Oct 2010
623
Share Video

2:14
Elf mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet of niet langer haalbaar is en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.
14 Feb 2013
666
Share Video

1:30
*******www.powersellers.nl/testimonials/peter-rigtering/ "Ik vind het verbazingwekkend dat je in zo'n korte tijd zoveel duidelijk kunt maken!" Peter Rigtering werkt in de financiële dienstverlening, hoewel Peter erg sceptisch was over het seminar heeft hij toch besloten om te komen. Dit omdat de branche waarin Peter werkt ook wat meer naar het internet trekt en hij toch aan zijn klanten ook een stukje begeleiding over internet wil kunnen aanbieden. Een van de passies van Peter is internet, hij mag er graag op rond zoeken en kopen en sluit daarom niet uit dat hij voor zichzelf ook misschien nog wel iets leuks tegen komt op het seminar. "Ik had er zelf geen hele grote verwachting van, internet is leuk maar kan alleen maar slagen wanneer je een goede marketing hebt..." Peter is geïnteresseerd in business op het internet maar vindt dat een internetconcept niet kan slagen wanneer dit niet correct vermarkt wordt. De verschillende manieren van marketing hoopt Peter te leren op het seminar. "Voor elk budget de juiste vorm van marketing..." Peter heeft al veel meegemaakt in zijn leven en was daarom niet direct overtuigd om naar het seminar te komen, de boodschap die hij meegeeft is: "Ik zou zeggen ga er naar toe, als je echt iets wilt en je hebt er nog niet zoveel verstand van dan heb je hier een ongelooflijke opstap naar een succesverhaal" Schrijf je nu gratis in voor de nieuwsbrief en ontvang direct gratis tips, trucks en technieken over internetmarketing. *******www.powersellers.nl
22 Feb 2008
590
Share Video

1:55
In een wereld waarin een mensenleven maar één dag duurt en waar elke daad éénmalig is, worden Benny (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) en Gini (Loïs Dols de Jong) zo verliefd op elkaar dat één dag niet lang genoeg is. Er is een uitweg: als je naar de hel gaat, beland je in de wereld zoals wij die kennen. Een wereld waarin je ongelimiteerd dronken kan worden, verliefd kan worden, seks kan hebben, zelfs met verschillende mensen. Benny en Gini bedenken een plan. Ze plegen een moord, waardoor ze beiden ter dood worden veroordeeld en zodoende tegelijk in de hel zullen belanden. Maar bij uitvoer van het vonnis gaat er iets mis, waardoor de twee geliefden niet gelijktijdig naar de hel gaan. Wanhopig gaan ze op zoek naar elkaar in deze nieuwe wereld vol herhaling.
2 Oct 2009
474
Share Video

0:45
Heylen Trading is een kleine speler op de markt van de gevelstenen maar heeft daarom zeker niet minder ervaring met het blauwsmoren van gevelstenen. Als dochter van een steenbakker werd het bakken van gevelstenen een passie. De kunst werd met de paplepel ingegoten. Naast de import van dakpannen wilde Marleen Heylen graag zelf producten ontwikkelen en verdelen. In 2000 beslisten we dan om een pyroclaaf te zetten. Dit is een computergestuurde oven waarbij reeds gebakken gevelstenen terug de oven ingaan om er een nieuwe kleur aan te geven. Grijze tinten werden een trends en de oven werd voor 100 % bezet. We ontwikkelden nieuwe kleuren voor verschillende steenbakkerijen en we leerden de knepen van het vak om steeds weer nieuwe kleuren en baksels te maken. Na enkele jaren ervaring in het blauwsmoren wilde Heylen Trading voor zichzelf enkele blauw gesmoorde gevelstenen op de markt brengen. De Q-reeks werd geboren. Van lichtgrijs –Quarts , naar muizengrijs – Quorum en Quinto tot vuilgrijs Qwerty kan je in de Q-reeks zeker uw gading vinden. De Q-reeks wordt in Handvorm maar ook in vormbak gemaakt zodat de iets strakkere vormen van architectuur ook hier weer voordeel uit halen. We zouden graag voor architecten een hulp zijn naar de keuze van de kleuren van gevelstenen, zodat ook zij uniek kunnen zijn voor bepaalde projecten. Zij vragen naar een specifieke kleur en formaat. Heylen Trading ontwikkelt.
16 Aug 2010
595
Share Video

1:20
Grace houdt van haar opa Gerrit en ze helpt hem waar en wanneer ze maar kan. En zeker nu oma is overleden en opa een beetje in de war lijkt. Opa’s hele familie woont bij hem in de straat maar bijna niemand kijkt naar hem om. Al zijn zonen en dochters hebben het te druk met hun eigen zaken. Grace is de enige die iedere dag langskomt. Maar Grace wil ook dat opa haar helpt. Ze heeft als enige in de grote familie De Haan een donkere huidskleur en ze weet dat ze een Surinaamse vader heeft, maar verder weet ze helemaal niets over hem. Grace heeft haar vader nooit ontmoet. Ze is twaalf en vindt zichzelf oud genoeg om alles te mogen weten over haar afkomst, maar daar is verder niemand het mee eens. Niemand wil haar iets over haar papa Beau vertellen - zelfs haar moeder Birgit niet, die inmiddels is getrouwd met Teun met wie ze vijf kinderen heeft. Opa Gerrit is de enige die haar kan helpen. Maar hij lijkt steeds vergeetachtiger te worden. De familie wil dat hij in een verzorgingstehuis gaat wonen. Grace en opa willen dat absoluut niet en Grace doet er alles aan om opa op te vrolijken en hem zijn geheugen terug te geven. Dan hoeft opa zijn huis niet uit en kan hij haar alles vertellen over papa Beau. Als opa toch in een tehuis terechtkomt, besluiten ze samen naar Suriname te gaan. Opa heeft geld zat. Maar dan blijkt dat de familie zijn bankrekening heeft geblokkeerd. En ja, dan blijft er maar een ding over... de bank overvallen!
9 Feb 2011
581
Share Video

1:55
In een wereld waarin een mensenleven maar één dag duurt en waar elke daad éénmalig is, worden Benny (Matthijs van de Sande Bakhuyzen) en Gini (Loïs Dols de Jong) zo verliefd op elkaar dat één dag niet lang genoeg is. Er is een uitweg: als je naar de hel gaat, beland je in de wereld zoals wij die kennen. Een wereld waarin je ongelimiteerd dronken kan worden, verliefd kan worden, seks kan hebben, zelfs met verschillende mensen. Benny en Gini bedenken een plan. Ze plegen een moord, waardoor ze beiden ter dood worden veroordeeld en zodoende tegelijk in de hel zullen belanden. Maar bij uitvoer van het vonnis gaat er iets mis, waardoor de twee geliefden niet gelijktijdig naar de hel gaan. Wanhopig gaan ze op zoek naar elkaar in deze nieuwe wereld vol herhaling.
18 Sep 2009
445
Share Video

1:10
Het waar weer een heftig weekje deze week. Terwijl wij roepen we want more man, opent kapperszaak ‘ de handjes van Fatima’ haar deuren in de gelijknamige wijk. De behandeling belooft een wild en iets wat tippelig kapsel op te leveren. In de hoop de megamall voor te blijven winkelen Shopaholics Hans, Peter, Patrick, Arjen Roos, en Harrie naar meer koopkansen in Winkelcentrum heyhoef. Nadat we een spetterend 50 jarig jublleum vierden bij zwemvereniging dio, speculeren we onder het genot van een gebakken haantje over het spreekwoord ‘ in de brand uit de brand’ en pakken de vrouwen taxi naar huis. Daar kijken we geen voetbal. Want willem twee maok er toch maar weer een potje van. Na da waar het weer bedankt ok voor de muziek bas, wie weet tot de volgende keer, het zou zomaar kunnen… hoies
11 Nov 2007
453
Share Video

1:58
Grootheden Christopher Plummer, Oscarwinnares Helen Mirren, Oscar nominee Paul Giamatti en James McAvoy spelen de hoofdrollen in deze meeslepende film over het latere leven van Leo Tolstoy. De focus op zijn groeiende tweestrijd tussen de liefde voor zijn vrouw en hun afwijkende idealen maakt van The Last Station een boeiende, grappige en ontroerende blik op het leven van één van de grootste literaire schrijvers ooit. Na ruim 45 jaar huwelijk is het vuur nog lang niet op tussen de beroemde Russische schrijver Leo Tolstoy (Christopher Plummer) en zijn vrouw, Gravin Sofya Tolstoy (Helen Mirren). Soms is het vuur zelfs iets te heftig, want de laatste tijd lopen hun opvattingen steeds verder uiteen. Tolstoy wil een eenvoudig leven zonder bezit terwijl Sofya enorm hecht aan haar adellijke bestaan. Ze wijt het idealisme van haar man aan Chertkov (Paul Giamatti), de strenge leider van de groeiende groep Tolstoyanen. De strijd tussen de gepassioneerde Sofya en de bevlogen vertrouweling neemt een nieuwe wending met de komst van Tolstoy’s nieuwe assistent, de naïeve Valentin Bulgakov (James McAvoy). Die wil alleen maar een zuivere volgeling zijn en is zich niet bewust dat hij de spil wordt van alle intriges. Hij is vooral in verwarring dat Tolstoy zelf niet de perfecte Tolstoyaan is en worstelt met zijn verboden gevoelens voor de mooie Masha. In plaats van een leerschool ontaard huize Tolstoy in een strijdtoneel waarbij het machtsspel tussen waardigheid, idealisme, trots en liefde uitloopt op een hartverscheurende climax. The Last Station is gebaseerd op de roman ‘Het Laatste Station’ van J. Parini waarvan een nieuwe filmeditie verschijnt. De film is genomineerd voor onder andere twee Golden Globes en vijf Independent Spirit Awards. Helen Mirren won de award voor beste actrice op het Rome Film Festival.
26 Feb 2010
420
Share Video

1:45
Veertien jaar geleden nam het leven van Harry Caine een dramatische wending. Door een auto-ongeluk verloor hij niet alleen zijn zicht, maar ook zijn grote liefde Lena. Nu krijgt de eens zo succesvolle regisseur en schrijver alleen nog steun van zijn manager Judit en haar zoon Diego. Over zijn verleden praat hij niet en niemand vraagt er ook naar. Totdat op een dag Diego iets overkomt en Harry zich over hem ontfermd. Om Diego te vermaken vertelt Harry zijn levensverhaal. Hij vertelt over zijn tijd als regisseur en over Lena. Het is een even ontroerend als afschuwelijk liefdesverhaal, dat wordt gedomineerd door fataliteit, jaloezie en verraad.
2 Oct 2009
405
Share Video

1:37
De zussen Marina (21), Sofía (20) en Violeta (19) wonen samen in het grote oude huis van hun pas overleden grootmoeder. Het huis is niet best onderhouden maar zit wel vol prachtige verhalen en herinneringen. De zussen voelen zich er al hun hele leven thuis. Maar nu missen ze iets: de aanwezigheid van de vrouw die hier hoorde. De grootmoeder die hen heeft opgevoed vanaf het moment, lang geleden, dat hun ouders bij een ongeluk om het leven kwamen. Zonder grootmoeder is het huis niet hetzelfde. De zussen weten zich geen raad. Ze lijken wel verdoofd door het verdriet. Ze zullen moeten wennen aan de gedachte dat ze elk hun eigen pad moeten kiezen − en dat het geborgen leven in het familiehuis nooit meer zal worden zoals het is geweest. Als één van hen onverwachts vertrekt, leidt dat tot spanningen tussen de twee achterblijvers.
23 Feb 2012
538
Share Video

2:03
Tessa (Dakota Fanning) is zeventien en weet ze dat ze nooit achttien zal worden. Haar ziekte is ongeneeslijk, dus geniet ze liever van ieder moment dat ze nog heeft. Tessa heeft een lijst met dingen die ze graag nog wil doen. Een hele nacht feesten, een joint roken, iets stelen, seks hebben... Terwijl haar ouders en broertje op hun eigen manier proberen te accepteren dat ze hun dochter en zusje gaan verliezen, ontdekt Tessa samen met haar beste vriendin Zoey (Kaya Scodelario) de wereld. Verliefd worden op buurjongen Adam (Jeremy Irvine) staat niet op haar lijst, maar is al snel de meest bijzondere ervaring die ze zich kan wensen.
4 Oct 2012
594
Share Video

1:51
In het roze koninkrijk Pinkovia regeert prinses Lillifee met magische hand. Iedereen is dol op Lillifee. Overal waar Lillifee en haar beste vriend Pupsi het varken komt, laat ze een magisch roze spoor achter van glinsterende vlinders en fonkelende sterren. Lillifee ontdekt al gauw dat niet iedereen in Pinkovia gelukkig is. De bewoners klagen over de vijandigheid tussen de feeën Flicker en Mistral. Zelf Pupsi het varken kan niets goed doen. Als er niet snel iets verandert, zullen de bewoners van Pinkovia het land verlaten. Prinses Lillifee heeft een geweldig idee. Ze roept de hulp in van haar vriendjes en hoopt de vriendschap en harmonie in Pinkovia te herstellen.
17 Sep 2009
414
Share Video

0:45
* Zwemvijvers is de specialiteit van de firma Cools. Zwemmen in uw eigen vijver, dat is iets waar velen van dromen... Maar niet elke vijver kan zondermeer gebruikt worden als zwembad, dat is duidelijk. * Een zwemvijver is er voor de ontspanning en voor de sier en meteen is men verlost van het lastige dilemma wat te kiezen: een zwembad of een vijver? * Een zwemvijver heeft bovendien heel wat voordelen ten opzichte van een zwembad. Het filteren van de zwemvijver gebeurt op een biologische manier, de moerasplanten en een biologische filtratie garanderen een gezond en zuiver water. Voor het realiseren van de waterdichting wordt geopteerd voor een folie in synthetisch rubber. Deze rubber is uiteraard getest op zuiverheid en milieuvriendelijkheid. * Nog een ander voordeel van een zwemvijver is dat het onderhoud echt minimaal is en zeer gemakkelijk. Bovendien kan men van een zwemvijver het hele jaar door genieten, mooi weer of niet. * Wat betreft vorm en afwerkingen zijn er veel mogelijkheden. De uitvoering is volledig in eigen beheer.
16 Aug 2010
391
Share Video

2:07
Militair Colter Stevens (Jake Gyllenhaal) wordt met een schok wakker in een trein op weg naar Chicago. Hoewel de passagiers hem lijken te kennen heeft hij geen idee waar – of wie – hij is. Het laatste wat hij zich herinnert is een helikoptermissie in Irak. Nu zit hij in het lichaam van iemand anders, maar voor hij iets kan doen vernietigt een bomexplosie het complete treinstel en alle passagiers. Vlak na de treinexplosie komt Colter bij in een isolatiekamer, ingesnoerd op een stoel in zijn militaire gevechtstenue. Hij heeft nog steeds geen idee wat hem overkomt, behalve dat hij toegesproken wordt door commandant Carol Goodwin (Vera Farmiga). Zij stelt hem kalm een paar vragen waar Colter tot zijn verbazing het antwoord op weet. Dan komen computers tot leven en is Colter plots weer terug in de trein. Op exact hetzelfde moment als de vorige keer, voortrazend richting Chicago. Colter ontdekt dat hij zich in een simulator moet bevinden en net zo vaak de aanslag mee moet maken tot hij weet wie de dader is. Tegelijk wil Colter uitvinden hoe dit heen en weer springen in de tijd privé in zijn voordeel kan werken. Hij moet dringend zijn vader spreken en wil ook wel meer tijd met zijn mooie medepassagier Christina (Michelle Monaghan)...
9 Jun 2011
505
Share Video