Results for: nye Search Results
Family Filter:
0:29
Comedian Kathy Griffin stunned CNN host Anderson Cooper when she stripped down to a bra and panties during live coverage of New Year's Eve In Times Square. A lot of people don't like her but i think shes totally awesome ! Subscribe to my channel *******www.youtube****/user/iwatchucam
2 Jan 2012
1111
Share Video

1:57
"No more happy endings!", proklamerede Lars von Trier i oktober 2009, da instruktøren offentliggjorde planerne for sit nye spillefilmprojekt "Melancholia". "Melancholia" is a beautiful movie about the end of the world. Castet udgøres af Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland, , Charlotte Rampling, John Hurt, Alexander Skarsgård, Stellan Skarsgård, Udo Kier, Brady Corbet og Cameron Spurr. Lars von Trier har skrevet manuskriptet, og Meta Louise Foldager og Louise Vesth producerer for Zentropa. Filmen er en dansk-svensk-fransk-tysk-italiensk co-produktion produceret med støtte fra Det Danske Film Institut, Film i Väst, DR, Eurimages, Nordisk Film og TV Fond, Det Svenske Filminstitut, ARTE France, CNC, Canal+, BIM Italy, Filmstiftung NRW og SVT. Filmen er på forhånd solgt til mere end 20 lande, bl.a. Tyskland, Brasilien, Spanien, Italien, Schweiz, Benelux-landene, Skandinavien, Rusland og de fleste østeuropæiske lande.
26 May 2011
1053
Share Video

3:42
Kenyon Martin and friends party in South Beach on New Year's eve for his birthday.
7 Jan 2008
1025
Share Video

2:11
Bill Nye
22 Jun 2008
1010
Share Video

1:28
Den legendariske producer Jerry Bruckheimer præsenterer nu sin første animerede action spillefilm på det store lærred med G-FORCE, et hæsblæsende eventyr om den fantastiske udvikling af et hemmeligt regeringsprogram, der har til formål at optræne levende dyr til spionage. Bevæbnet med det sidste nye hi-tech udstyr, finder den lille gruppe af højt specialiserede forsøgsdyr pludselig ud af, at verdens skæbne ligger i deres poter. De tophemmelige medlemmer af G-Force er holdets dynamiske team leder, DARWIN, der ikke kender til nederlag (Thomas Willum Jensen), den ekstreme våbenekspert, BLASTER, der elsker alt, der er bare den mindste smule ekstremt (Uffe Holm), den sexede karate ekspert JUAREZ (Lene Nystrøm) plus rekognoscerings eksperten og bogstavelige flue på væggen MOOCH (Dee Bradley Baker), foruden den spidsnæsede muldvarp SPECKLES (Anders W. Berthelsen), der er holdets computer- og informationsekspert. Den dobbelte Oscar®-vindende visual effects mester, Hoyt Yeatman, har instrueret filmen og G-FORCE tager publikum med på det mest forrygende, lattergas boostede eventyr, der én gang for alle beviser, at størrelsen VIRKELIG ikke betyder noget… Manuskriptet er skrevet af the Wibberleys, foruden Ted Elliott, Terry Rossio og Tim Firth, og er baseret på en historie af Hoyt Yeatman
30 Aug 2009
1054
Share Video

1:00
Oscar Rosmano aka Oscar-X playing Murany by Pryda at the Fashion TV Party in Unawatuna Beach - Sri Lanka
5 Apr 2009
990
Share Video

0:23
<p>Check this Out!! :) Gavin (aka) (Shortt) Busts a Move!! at Stoney Ridge New Years Eve Event!! - NYE 2008 - Enjoy!!</p>
2 Jan 2008
938
Share Video

2:09
Genindspilning af den svenske succesgyser "Lad den rette komme ind". Instruktøren af "Cloverfield", Matt Reeves, genskaber den originale stemning, hvor handlingen nu er hensat til en snefyldt vinter i New Mexico, 1983, hvor den ensomme 12-årige Owen bliver ven med den mystiske nye pige, Abby, der flytter ind ved siden af. Stephen King kalder "Let Me In" for den bedste amerikanske gyserfilm de sidste 20 år og John Ajvide Lindqvist, den svenske forfatter af romanen bag filmen, kalder sig selv for den heldigste mand i verden at have ikke bare én men to fremragende biografversioner af sin debutroman og filmen er blevet utrolig flot modtaget af den førende internationale presse, som bl.a. skriver: "Den uhyggeligste og mest elegant filmede gyser, jeg har set i årevis" Lou Lumenick, New York Times "Dette er mere end bare en respektfuld genindspilning. Let Me In er stilfuld og helt igennem uhyggelig" Joe Morgenstern, Wall Street Journal "Jeg var overbevist om, at et Hollywood-remake af Tomas Alfredsons flotte svenske vampyrfilm ville være helligbrøde. Jeg tog fejl." Peter Travers, Rolling Stone "Den poetiske svenske vampyrfilm er blevet uhyggeligt godt transformeret til New Mexico" David Edelstein, New York Magazine "Bemærkelsesværdig - dem som forventer en vampyrfilm vil blive glædeligt overrasket over at se en god film" Roger Ebert, Chicago Sun-Times Rollen som Owen spilles af nu 14-årige Kodi Smit-McPhee som fik sit gennembrud sidste år overfor Viggo Mortensen i John Hillcoats "The Road". Abby spilles af 13-årige Chloe Moretz, som spillede Hit-Girl i Matthew Vaughns "Kick-Ass" og har hovedrollen i den kommende fortsættelse. Hun har spillet med på film siden hun var syv og har bl.a. medvirket i "500 Days of Summer", "Big Momma's House 2" og "The Eye", ligesom hun har lagt stemmer til figurer i animationsfilm som "Bolt" og "Peter Plys"-film. Som Abbys mystiske "far" ses Richard Jenkins, der for alvorligt brød igennem i 2007 med sin Oscar-nominerede hovedrolle i "The Visitor". Han har senest spillet med i "Spis bed elsk" og er nu igen i fokus i en særdeles væsentlig birolle i "Let Me In".
3 Mar 2011
954
Share Video

0:33
this is the newopening of bill nye that i created.
19 May 2009
881
Share Video

1:41
Den nye film fra oscarvindende instruktør Danny Boyle er den sande historie om bjergklatreren Aron Ralstons (James Franco) bemærkelsesværdige overlevelse, da en kæmpe sten smadrer hans arm, og han bliver fanget i en bjergspalte i Utah. Gennem hans rejse genkalder han minder med venner, familie, elskere og to hikere, han mødte inden ulykken. Over fem dage gransker Ralston sit liv og overlever elementerne, før han finder modet og midlerne til at befri sig selv fra den ekstreme situation. 127 HOURS er en gribende fortælling, der fortæller, hvor lang man kan nå, når man vælger at leve livet.
3 Feb 2011
864
Share Video

2:05
Walt Disney Animation Studios vender tilbage til Hundredmeterskoven med PETER PLYS, der er det første Peter Plys biografeventyr i mere end 35 år. Historien, der er gennemsyret af al den originale histories underfundige charme og uforudsigelighed, byder på et kærligt gensyn med den filosofiske, men ikke særligt kloge bjørn, Peter Plys og hans mange venner, Tigerdyret, Ninka Ninus, Ugle, Kængu, Kængubarnet og selvfølgelig Æsel, der har det med at miste sin hale: ”…altså enten er en hale der, eller også er den altså ikke! – Og din er der altså… ikke! Ugle sender hele banden ud på en dramatisk jagt for at redde Jakob fra en indbildt skurk og det bliver også en meget travl dag for den godmodige bjørn, der egentlig bare ville ud og lede efter lidt honning… PETER PLYS er inspireret af A.A. Milnes udødelige eventyrbøger og kommer i Disneys klassiske håndtegninger.
13 Oct 2011
940
Share Video

2:02
De er tilbage. De forhistoriske piratfisk, der piskede en badesø i Arizona til blodigt skum. En lidt for smart forretningsmand, dræner en nærliggende sø for at fylde sit nye vandland frem for at betale for vand fra den offentlige vandforsyning, og så er han vel nærmest selv ude om det. Men det ved de unge badegæster til den officielle indvielse intet om. De er bare glade og som regel klædt i mindst muligt badetøj og hopper i soppebassiner, glider ad vandrutsjebaner og nyder dagen, mens den selvfede, gamle Baywatch-stjerne David Hasselhoff kaster glans over begivenheden. Alt for sent går alvoren op for Maddy og hendes venner, der bliver fanget i dette vandland, hvor landet beklageligvis er omringet af vand – og dermed af glubske piratfisk på op til over en meters længde. John Gulager slipper den skællede rædsel løs over de sparsomt klædte badenymfer og strandløver i ”Piranha 3DD” (der både henviser til dybdeeffekten og pigernes bikinitoppe) med et morderisk glimt i øjet. I spidsen for den menneskelige madding står Danielle Panabaker, der bl.a. bliver bakker op af Christopher Lloyd som piranha-eksperten Mr. Goodman og Ving Rhames (i dette kapitel minus ben) som vicesherif Fallon, Gary Busey og selvfølgelig David Hasselhoff som sig selv.
13 Jun 2012
865
Share Video

0:13
Radiohead will perform their new album In Rainbows in its entirety. It will premiere NYE on TV and the Internet. The event will air on Current TV and Current**** starting 12 a.m. ET on Dec. 31, and will repeat three times throughout the next day.
4 Jan 2008
800
Share Video

1:41
Havenisserne Gnomeo og Julie må gå så grueligt meget igennem før de kan forene den blå og den røde have i fred og fordragelighed efter at have levet i nabokrig i årtier. Men kan det unge par finde lykken I det kaos, der opstår, når man blander nabostridigheder med lyserøde plastikflamingoer, plæneklipperræs og kitchede plastikblomster… Filmen – der vises i 3D i udvalgte biografer - er instrueret af Kelly Asbury, der tidligere har instrueret bl.a. ”Shrek 2” (2004) og ”Spirit” (2002) foruden arbejdet med tegnfilm i en lang række kapaciteter i det sidste kvarte århundrede, hdereunder story board artist på bl.a. ”Beauty and the Beast” (1990), ”Prince of Egypt” (1998), ”Kung Fu Panda” (2008) og ”Madagascar” (2008). Musikken leveres af Elton John, og der er en lang række at både hans klassiske sange – flere i nye udgaver – og et par stykker, der er skrevet specielt til Gnomeo og Julie.
10 Mar 2011
853
Share Video

1:14
It’s time for those back to school check-ups, and this year you’ll want to make sure you add one more to the list: an eye exam. Recent data indicates that upwards of half of children engage for more than four hours a day in activities that can lead to Computer Vision Syndrome, leaving students vulnerable to vision problems and impairments such as eyestrain or fatigue that could negatively impact classroom performance.
27 Sep 2007
797
Share Video

1:37
Efter ’Himlens hjerte’ er danske Simon Staho klar med et endnu et værk, der sætter nye standarder – på svensk. ’Kærlighedens krigere’ er en moderne udgave af Romeo og Julies tragiske drama om kærlighed og hævn. ’Kærlighedens Krigere’ er et kompromisløst værk fra en instruktør, der ikke er bleg for at lade sit værk ledsage af et manifest: ’Filmen er mit angreb på kærlighedens fornægtere og benægtere! På kærlighedens kujoner og skeptikere! På hjertets pacifister og romantikkens tørvetrillere! Filmen er en hyldest til den altopslugende, besættende kærlighed. Til kærligheden der kræver ofre, ar og skudsår. Til kærligheden der er skyld i mirakler og tragedier!’
6 Feb 2011
770
Share Video