Results for: nye Search Results
Family Filter:
0:49
Hele tryllekunstneren Den Store Piccadillys glansnummer går ud på at få en elefant til at forsvinde, men det er kun et trick, så da elefanten virkelig forsvinder, udbryder der kaos, hvor man straks taler om ’elefant-napning’. Og mistanken retter sig meget hurtigt mod en lille abe, der befandt sig blandt publikum, og som nu også er pist forsvundet. Man behøver vel næppe at tilføje, at den nysgerrige abes navn er Peter Pedal… ”Peter Pedal På Nye Eventry” handler om de eventyr, som den nysgerrige Peter Pedal kommer ud på sammen med sin ven, Ted (Manden med den Gule Hat), da han forsøger at bringe tryllekunstnerens elefant tilbage til dens familie i en zoologisk have i den anden ende af landet. Skarpt forfulgt at politi, medier og naturligvis Den Store Piccadilly. Tegnefilmen er instrueret af Norton Virgien og har fået danske stemmer af bl.a. Martin Brygmann, Henning Moritzen og Kaya Brüel.
19 Sep 2009
1467
Share Video

0:36
Amsterdam New Years Eve Dam Sguare 2007 - 2008 fireworks events Nederland Dutch
6 Jan 2008
1222
Share Video

2:02
Det var den fredelige og madglade panda Pos skæbne at blive den legendariske Dragekriger. Nu står han i spidsen for de mægtige fem kung fu krigere fra Fredens Dal, Tiger, Trane, Knæler, Hugorm og Abe. Sammen bekæmper de ondskab og forsvarer de hjælpeløse, men de står over for noget af en udfordring, da de møder Lord Shen. Denne albino-påfugl har tæmmet krudtets kræfter til langt mere dødbringende formål end fyrværkeri og med sin hær af tro håndlangere udstrækker han sit herredømme fra hovedstaden. Men inden Po og hans venner kan møde denne nye trussel, må Po ud på en personlig rejse tilbage til sine rødder… for hvordan kan det nu lige være, at han er søn af nudelkokken Hr. Ping… en gås? På en eller anden måde er Pos og Lord Shens skæbner spundet sammen… Mange mysterier finder deres løsning i denne anden historie om kung fu dyrene fra Fredens Dal og deres kamp mod Shen. Tilbage i rollerne er Jack Black/Rune Klan som Po, Angelina Jolie/Mille Dinesen som Tiger og Dustin Hoffman/Paul Hüttel som Shifu. Gary Oldman/Olaf Johannesen lægger stemme til den onde Lord Shen. Jennifer Yuh Nelson har instrueret. "Kung Fu Panda 2" vises i 3D i udvalgte biografer.
16 Jun 2011
1386
Share Video

2:53
SCI, Bassnectar, ALO, Lotus, Mark Farina, and more packed the house for NYE in SF.
8 Mar 2007
1161
Share Video

0:29
Comedian Kathy Griffin stunned CNN host Anderson Cooper when she stripped down to a bra and panties during live coverage of New Year's Eve In Times Square. A lot of people don't like her but i think shes totally awesome ! Subscribe to my channel *******www.youtube****/user/iwatchucam
2 Jan 2012
1313
Share Video

4:28
How could I say good bye / Mark Anthony
27 Oct 2009
1114
Share Video

7:49
Great footage of Animal Liberation Orchestra (ALO) at their pre new years show in SF. Seen here performing "Jaden"
10 Nov 2007
1273
Share Video

1:57
"No more happy endings!", proklamerede Lars von Trier i oktober 2009, da instruktøren offentliggjorde planerne for sit nye spillefilmprojekt "Melancholia". "Melancholia" is a beautiful movie about the end of the world. Castet udgøres af Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland, , Charlotte Rampling, John Hurt, Alexander Skarsgård, Stellan Skarsgård, Udo Kier, Brady Corbet og Cameron Spurr. Lars von Trier har skrevet manuskriptet, og Meta Louise Foldager og Louise Vesth producerer for Zentropa. Filmen er en dansk-svensk-fransk-tysk-italiensk co-produktion produceret med støtte fra Det Danske Film Institut, Film i Väst, DR, Eurimages, Nordisk Film og TV Fond, Det Svenske Filminstitut, ARTE France, CNC, Canal+, BIM Italy, Filmstiftung NRW og SVT. Filmen er på forhånd solgt til mere end 20 lande, bl.a. Tyskland, Brasilien, Spanien, Italien, Schweiz, Benelux-landene, Skandinavien, Rusland og de fleste østeuropæiske lande.
26 May 2011
1282
Share Video

3:42
Kenyon Martin and friends party in South Beach on New Year's eve for his birthday.
7 Jan 2008
1226
Share Video

2:11
Bill Nye
22 Jun 2008
1142
Share Video

1:28
Den legendariske producer Jerry Bruckheimer præsenterer nu sin første animerede action spillefilm på det store lærred med G-FORCE, et hæsblæsende eventyr om den fantastiske udvikling af et hemmeligt regeringsprogram, der har til formål at optræne levende dyr til spionage. Bevæbnet med det sidste nye hi-tech udstyr, finder den lille gruppe af højt specialiserede forsøgsdyr pludselig ud af, at verdens skæbne ligger i deres poter. De tophemmelige medlemmer af G-Force er holdets dynamiske team leder, DARWIN, der ikke kender til nederlag (Thomas Willum Jensen), den ekstreme våbenekspert, BLASTER, der elsker alt, der er bare den mindste smule ekstremt (Uffe Holm), den sexede karate ekspert JUAREZ (Lene Nystrøm) plus rekognoscerings eksperten og bogstavelige flue på væggen MOOCH (Dee Bradley Baker), foruden den spidsnæsede muldvarp SPECKLES (Anders W. Berthelsen), der er holdets computer- og informationsekspert. Den dobbelte Oscar®-vindende visual effects mester, Hoyt Yeatman, har instrueret filmen og G-FORCE tager publikum med på det mest forrygende, lattergas boostede eventyr, der én gang for alle beviser, at størrelsen VIRKELIG ikke betyder noget… Manuskriptet er skrevet af the Wibberleys, foruden Ted Elliott, Terry Rossio og Tim Firth, og er baseret på en historie af Hoyt Yeatman
30 Aug 2009
1228
Share Video

1:00
Oscar Rosmano aka Oscar-X playing Murany by Pryda at the Fashion TV Party in Unawatuna Beach - Sri Lanka
5 Apr 2009
1110
Share Video