Results for: nye Search Results
Family Filter:
0:31
Det er lige før liberos nye viral er uegnet for børn. Se en usædvanligt hårdfør baby klatre op ad en lodret bjergside i ægte Mission Impossible stil. Bleerne skulle give større bevægelsesfrihed. Mon ikke.
30 May 2011
770
Share Video

2:29
'The Artist' er en dybtfølt kærlighedserklæring til klassisk Hollywood film - til skuespilkunsten, til stilen, til musikken og til selve filmmediet. Filmen har taget anmelderne med storm verden over og har modtaget utallige priser bl.a. tre Golden Globes for bedste film, bedste mandlige hovedrolle og bedste originale musik. 'The Artist' er nomineret til hele ti Oscars bl.a. for bedste film. 'The Artist' handler om den charmerende stumfilmstjerne George Valentin (Jean Dujardin), der nægter at acceptere talefilmens indtog. George føler sig overbevist om, at der er tale om en døgnflue, og at både publikum og producenter snart vil komme til fornuft og indse, at filmen gør sig bedst stum. Mens hans egen karriere hastigt smuldrer væk, bliver han udfordret og betaget af den unge og sprudlende danserinde Peppy Miller (Bérénice Bejo), der er godt på vej til at blive den nye darling i drømmenes by. 'The Artist' er en rørende kærlighedshistorie fortalt som et sandt festfyrværkeri af musikalsk og fortællemæssigt overskud - det er ren magi på det store lærred!
9 Feb 2012
942
Share Video

2:01
Opfølgeren til det Oscar-belønnede animationshit Happy Feet, Happy Feet 2, bringer publikum tilbage til det storslåede antarktiske landskab i flotsuperb 3D. Mesterstepperen Mumle har et problem: Hans lille søn Erik lider af danseskræk. Af angst for at danse løber Erik væk og møder den mægtige Sven, en pingvin, som kan flyve! Mumle har ikke en chance for at konkurrere med dette karismatiske nye forbillede. Men tingene bliver værre, da verden rystes af magtfulde kræfter. Da Mumle samler alle pingvin-nationer og alle mulige fantastiske skabninger – fra bittesmå krebsdyr til gigantiske søelefanter - for at bringe verden tilbage på ret køl, indser Erik imidlertid sin fars mod. Happy Feet 2 er ligesom etteren instrueret af George Miller, der vandt en Oscar for bedste animationsfilm 2006. Elijah Wood lægger igen stemme til Mumle, mens bl.a. Brad Pitt og Matt Damon slutter sig til castet.
25 Dec 2011
923
Share Video

3:32
Gennem en kompleks og kaleidoskopisk historie spinder sig et intrigant net af mord, korruption og mørke familiehemmeligheder, der langsomt foldes ud af to meget ulige samarbejdspartnere, hvis indre dæmoner også skal tæmmes, inden de sammen kan opklare mysteriet om et voldsomt, 40 år gammelt mysterium. Journalisten Mikael Blomkvist (Daniel Craig) ansættes af den velhavende industrimagnat Henrik Vanger (Christopher Plummer) til at opklare, hvad der skete – eller hvem af hans familie, der myrdede hans yndlingsniece, Harriet - på en smuk sommerdag 40 år tidligere. Undervejs bringer skæbnen ham sammen med den anarkistiske computerhacker, Lisbeth Salander (Rooney Mara), der hader mænd, der mishandler kvinder. Lidt efter lidt arbejder de sig frem til nye spor i sagen og begynder næsten umærkeligt at få tillid til hinanden, men da det efterhånden går det op for dem, at der har været adskillige andre brutale dødsfald,– når de til en uhyggelig erkendelse af, at deres søgen i familien Vangers skrækindjagende fortid meget let kan komme til at koste dem begge livet… Filmen er instrueret af David Fincher (Se7en, The Social Network).
21 Dec 2011
996
Share Video

5:17
Rating nye jangan lupa.. sampaikan komentar anda ke empatmatatrans7***.id -host- Tukul Arwana -bintang tamu- Diana Pungky Talita Latief Olga Lidya Vina Panduwinata Mamiek Prakoso
15 Sep 2009
789
Share Video

1:23
Banyak Nye Kete
22 Mar 2007
660
Share Video

1:26
Woody Allen er tilbage i formidabel form med en vittig og begavet storbykomedie om to generationers passioner, kriser og fortumlede forsøg på at finde lykken. Som altid har Allen nogle af Hollywoods største stjerner ombord og i denne komedie brillerer Antonio Banderas, Naomi Watts, Anthony Hopkins, Josh Brolin og underskønne Freida Pinto, der blev verdensberømt med Slumdog Millionaire. Alfie (Anothony Hopkins) vågner en nat og er i panik! Tanken om at livets udløbsdato hastigt nærmer sig vil ikke forsvinde og får ham til at forlade konen, Helena. Den noget forsinkede midtvejskrise bearbejder Alfie ved at jagte ungdommens rus og han sætter fluks fitness, viagra og call girls på programmet. Helena står fortabt tilbage og ser næsten ingen anden udvej end at gøre en ende på det hele. For hvad gør man når et livslangt ægteskab er slut og frisuren og garderoben er fra forrige årtusinde? Datteren Sally (Naomi Watts) anbefaler sin mor at opsøge en spåkone, der kan hjælpe med at se på alle de nye muligheder et liv som single-senior kan tilbyde. Midt i forældrenes krise går Sally og roder med egne ægteskabelige problemer. Hun drømmer om at få sit eget galleri - gerne sammen med sin nuværende chef, galleriejeren Greg (Antonio Banderas)) som hun er håbløst forelsket i. Hendes mand Roy (Josh Brolin) er forfatter, men har kun én succesfuld udgivelse på cv'et og kæmper desperat for at skrible sit evighedsprojekt af en ny roman færdig. Men midt i skriveblokadens mørke tændes pludselig et lys, da Roy får fornyet inspiration hos den gudesmukke og charmerende genbo, Dia (Freida Pinto). De klamrer sig alle til drømmen om det lykkelige liv og den ukomplicerede kærlighed. Men der er ingen smutveje og måske er det i virkeligheden illusionen om den perfekte tilværelse, der er selve drivkraften i livet.
25 Nov 2010
921
Share Video

2:07
Exclusiveness at it’s best seductively located in a Downtown Penthouse Loft with 3 levels accompanied with 3 balconies overlooking the skyscrapers of Los Angeles. Where hors d’oeuvers meet you at the doorstep. The finest liquor to tickle your taste buds from the open bar for the evening. Melodies and tunes orchestrated underneath the stars from the live band with the hottest DJ in the town anxiously waiting to carry us into the New Year. Your are cordially invited to experience Class Elegance Ambiance Gentlemen Republic presents The Soirée THE OFFICIAL NEW YEAR'S EVE PARTY 12-31-11 House of Spades Penthouse Loft Downtown Los Angeles Time: 9pm -3am Early Bird Tickets: $50.00 Tickets: $75.00 VIP Bottle Service Package: ****EXTRA LARGE BOTTLES**** "Class": $500 (1) 1.75L Bottle of Premium Ciroc Vodka any flavor, (1) Bottle of Champagne, 3 Chasers "Elegance": $525 (1) 1.75L Bottle of Premium Patron or 1800, (1) Bottle of Champagne, 3 Chasers "Ambiance": $550 (1) 1.75L Bottle of Premium Hennessy, (1) Bottle of Champagne, 3 Chasers FOR THIS EVENT, YOU MUST RSVP. ONLY LADIES AND GENTLEMEN ON THE ATTENDING LIST WILL BE ALLOWED ENTRANCE TO THIS ELEGANT AFFAIR. Please RVSP on www.GentlemenRepublic**** The closing date for R.S.V.P is Friday, December 23rd 2011.
1 Dec 2011
718
Share Video

1:53
En tur i spjældet resulterer normalt én af to konsekvenser for en mand; enten knækker det ham – eller også gør det ham stærkere. For Driver (Dwayne Johnson) resulterer en 10-års fængselsdom i det sidste. Ikke alene bliver hans styrke skærpet for hvert eneste år, der går, men også hans altoverskyggende ønske om at hævne mordet på sin bror under det totalt forfejlede bankrøveri, der ledte til hans fængselsdom. Men mens han har siddet inde, har han været ’urørlig’ og skabt sig en masse fjender, der selv har talt dagene til hans løsladelse, så de kan effektuere deres egen hævn uden for fængslets beskyttende mure. Nu, hvor dagen for hans løsladelse nærmer sig, er det eneste, der betyder noget for ham, at lade sin nådeløse hævn ramme de fire mænd, der er ansvarlige for hans brors død. Med fire navne på en personlig dødsliste i lommen forlader han fængslets på en gang indelukkende, men også beskyttende porte, og indleder omgående sin mission. Nul hensyn til vidner. Ingen finesse i drabene. Hit. Check. Videre. Men få timer efter Driver har elimineret det første navn på listen, indleder to mænd deres egen jagt på Driver: Cop (Billy Bob Thornton), en erfaren kriminalbetjent, der kun er få dage fra sin pension og Killer (Oliver Jackson-Cohen), en ung, selvcentreret hitman med sans for kunsten at dræbe. Jægeren er nu også bytte. Uden at tøve arbejder Driver sig metodisk gennem sin liste, men undervejs går det op for ham, at omstændighederne, der ledte til hans brors død, er endog mere mystiske end oprindelig antaget med hensyn til, hvem der i virkeligheden afslørede deres røveriplaner – og til hvem. Ved hvert af de følgende drab befinder Driver sig ansigt til ansigt med Cop eller Killer, men hver gang undgår han dem og undslipper. Det skærper kun Killers ønske om at eliminere Driver, da han endelig føler, at han har mødt en værdig modstander. Sådan begynder en dødelig kattens leg med musen til listen er slut, men da en lang række nye detaljer om det 10 år gamle mord er dukket op undervejs, ser det nu ud til, at der mangler mindst et navn på Drivers liste - og hans eget liv er i større fare end nogensinde!
10 Mar 2011
864
Share Video

3:57
Holy Ghost VS Andy C & MC GQ - Baptazia NYE 2007 - part 3
28 Jun 2010
684
Share Video

2:38
Er I sammen, eller er I gået fra hinanden. Er I kærester, eller er han bare din elsker? Hvor seriøst er det i grunden? Svaret er som regel: Det er indviklet! Det gælder også forholdet mellem Jane og hendes eksmand Jake. Det er ti år siden, de blev skilt, og de har udviklet et let og venskabeligt forhold til hinanden, mens de begge er kommet videre i livet. Han med en (meget) yngre kvinde, hun med sin succesfulde restaurant. Og så er der lige her og nu den nyligt skilte Adam, der arbejder på Janes nye køkken, men som er ved at falde for sin arbejdsgiver. Men det hele bliver pludselig kompliceret, da Jane og Jake er til deres voksne søns college dimission og fejrer det med en middag i byen… og pludselig mærker suget i maven. Pludselig står Jane i den helt nye situation at være ’den anden kvinde’ – og stakkels Adam opdager, at han mod sin vilje er blevet involveret i et trekantdrama. Det er Nancy Meyers, der tidligere har skabt ”What Women Want”, ”Something’s Gotta Give” og ”The Holiday”, som fletter moderne modne kærlighedsforhold sammen til en humoristisk – om end indviklet – affære, der inkluderer Meryl Streep (”Doubt”, ”Mamma Mia”), Alec Baldwin (”My Best Friend’s Girl”, ”The Good Shepherd”)og Steve Martin (”Den lyserøde panter”).
17 Feb 2010
783
Share Video

1:32
London Nightclubs are the best night clubs in the world,The Valmont Club is in GQ's Top 100 Best Things.Enjoy the Chelsea Nightlife with sublime cocktails,great service and amazing music.Celebrate New Years Eve 2010 at one of London's best nightclubs
4 Jan 2011
737
Share Video

9:34
In today's show we talk about racist MLK parties, XBox One advertising, Katy Perry in GQ, getting kicked out of high school for porn, and everything else that mattered to me.
22 Jan 2014
809
Share Video

2:17
I denne psykologiske thriller spiller Natalie Portman balletdanserinden Nina, som bliver fanget i intriger med den nye rival i balletkompagniet. Ninas liv handler udelukkende om dansen. Hun bor sammen med sin mor, som er selv er pensioneret danser og støtter Ninas ambitioner. Da den artistiske instruktør (Vincent Cassel) skal vælge en ny prima ballerina, er Nina det oplagte valg, men den nye danser, Lily (Mila Kunis), imponerer også instruktøren. Nina og Lily indleder et forskruet venskab, og for bedre at kunne personificere rollen som både hvid og sort svane, begynder Nina at komme i kontakt med sin mørke side, og hendes hæmningsløse tilgang til rollen er tæt på at ødelægge hende.
20 Jan 2011
794
Share Video

2:27
I Marvels “Iron Man 3” kastes den arrogante, men geniale milliardær og industrimagnat, Tony Stark/Iron Man, ud i en grænseløs kamp mod den stærkeste og mest kompromisløse fjende nogensinde. Da hele Starks verden bogstaveligt talt synker i grus i en altødelæggende katastrofe, forårsaget af hans nye fjende nummer 1, Mandarin, begiver han sig ud på det mest kompromisløse hævntogt nogensinde for at finde og eliminere alle dem, der er ansvarlige for tragedien. Hans rasende rejse kommer til at teste hans evner til det absolut yderste og kun hans geni og kreativitet kan beskytte og redde dem, han holder af… Men efterhånden som hans mål bliver klarere, stilles han også over for et stort filosofisk spørgsmål; er det manden, der skaber dragten, eller dragten, der skaber manden…?! Robert Downey Jr. gentager selvfølgelig rollen som milliardæren og Iron Man, ligesom Gwyneth Paltrow gentager rollen som Pepper Potts og Don Cheadle som James Rhodes/War Machine. Nye er bl.a. Guy Pearce om Aldrich Killian og – ikke mindst – Ben Kingsley som Iron Mans mest frygtede modstander, Mandarin. Shane Black er instruktør og manuskriptforfatter (”Leathal Weapon 1-4”, ”Kiss Kiss Bang Bang”), mens Kevin Feige (”The Avengers”, ”Captain America”, ”Thor”, ”Iron Man 2”) har produceret.
26 Apr 2013
798
Share Video

0:37
NYE GIG all new material Kelowna BC Canada
10 Jan 2009
570
Share Video