Results for: spoor Search Results
Family Filter:
1:58:17
Vincke (Koen de Bouw) en Verstuyft (Werner De Smedt) zijn het beste recherche-duo van de Antwerpse politie. Als ze geconfronteerd worden met de moord op een topambtenaar stellen ze alles in het werk om de dader te pakken te krijgen. Het spoor leidt naar de huurmoordenaar Angelo Ledda (Jan Decleir). Ledda lijdt aan de symptomen van de ziekte van Alzheimer en krijgt het steeds moeilijker om zijn opdrachten uit te voeren. Als hij bovendien doorkrijgt dat hij zich heeft laten gebruiken voor een politiek machtsspelletje besluit hij achter zijn opdrachtgevers aan te gaan. Vincke en Verstuyft hebben de handen vol om het kluwen van intriges, afrekeningen en netwerken te ontwarren en te vermijden dat er nog doden vallen.
17 Jun 2013
773
Share Video

3:07
NOS 1 februari 2013 *******www.dossierns****/000057-Intercity-vervangt-Fyra.html Vanaf 18 februari gaat doordeweeks een intercitytrein rijden van Den Haag-Hollands Spoor naar Brussel ter vervanging van de uitgevallen Fyra. Dit heeft staatssecretaris Mansveld van Infrastructuur bekendgemaakt. De rechtstreekse trein gaat eerst twee keer per dag rijden en vanaf 11 maart acht keer per dag. De trein zal ook stoppen op een aantal tussenliggende stations, zoals Rotterdam. De reis duurt 2 uur en 15 minuten en er wordt geen toeslag gevraagd. In het weekend rijdt de trein niet verder dan Antwerpen vanwege werkzaamheden op het Belgische spoor. Druk treinverkeer De trein gaat niet vanaf Amsterdam rijden, omdat op dat traject te druk treinverkeer is. Reizigers vanuit Amsterdam moeten dus met de binnenlandse Fyra naar Rotterdam en daar overstappen. Het alternatief is om te reizen via een bestaande verbinding naar Den Haag-Hollands Spoor. De staatssecretaris spreekt over een "duurzame tijdelijke oplossing". Ze is tevreden met de oplossing, omdat het gaat om een rechtstreekse intercity die acht keer per dag gaat rijden. Mansveld eiste vorige week van de NS-top en de Belgische spoorwegen een snelle oplossing vanwege de uitgevallen hogesnelheidheidslijn Fyra. Door technische redenen rijdt de trein tussen Amsterdam en Brussel al twee weken niet. Volgens de NS is er met "man en macht gewerkt" aan het realiseren van een directe verbinding. Volgens de NS duurt het bouwen van een dienstregeling normaal twee jaar. 'Veilig en betrouwbaar' Het is nog onduidelijk wanneer de Fyra weer gaat rijden. Volgens het ministerie van Infrastructuur en Milieu blijft de tijdelijke intercity rijden tot de NS en Belgische spoorwegen de Fyra-treinen "weer veilig en betrouwbaar" in kunnen zetten. In april 2013 moet een onderzoek naar de Fyra zijn afgerond
2 Feb 2013
145
Share Video

7:14
NOS 11 oktober 2008 In Gouda zijn vanochtend 2 treinen tegen elkaar gereden, een intercity en een omgeleide Thalys. Ze raakten elkaar bij het passeren, op station Gouda. Het treinverkeer in de Randstad is ontregeld, ook omdat tussen Den Haag en Delft aan het spoor wordt gewerkt. Ruim 7 minuten extra materiaal.
31 Jan 2013
199
Share Video

1:17
NOS 11 oktober 2008 In Gouda zijn vanochtend 2 treinen tegen elkaar gereden, een intercity en een omgeleide Thalys. Ze raakten elkaar bij het passeren, op station Gouda. Het treinverkeer in de Randstad is ontregeld, ook omdat tussen Den Haag en Delft aan het spoor wordt gewerkt.
31 Jan 2013
242
Share Video

6:40
Nieuwsuur 18 januari 2011 De veiligheid op het spoor moet veel beter. Dat concludeert de Onderzoeksraad voor Veiligheid in het onderzoek naar het treinongeluk bij Barendrecht van 24 september 2009. Rood sein Minister van Infrastructuur Melanie Schultz (VVD) moet snel meer maatregelen nemen om te voorkomen dat treinen een rood sein passeren. Bij dat ongeluk botsten twee goederentreinen op elkaar, vermoedelijk doordat een machinist onwel was geworden en door een rood sein reed. Een pasagierstrein reed op een van de brokstukken met enkele lichtgewonden tot gevolg. De machinist kwam bij het ongeluk om het leven. De onderzoeksraad bevestigt in de het rapport dat het ongeluk veroorzaakt is doordat een van de treinen door een rood sein is gereden. Nieuw systeem De Onderzoeksraad voor Veiligheid, onder voorzitterschap van Pieter van Vollenhoven,schrijft dat het sein in Barendrecht nog een van de seinen is die zijn uitgerust met het oude beveiligingssysteem. Van Vollenhoven wil dat minister Melanie Schultz van Haegen snel duidelijkheid geeft over waar en wanneer het Nederlandse spoornet wordt uitgerust met een nieuw Europees veiligheidssysteem.
31 Jan 2013
186
Share Video

2:00
NOS 25 september 2009 Het goederenvervoer van en naar de Rotterdamse haven is nog dagenlang gestremd door het treinongeluk van gisteravond. Het opruimen van de ravage zal ongeveer vijf dagen gaan duren. Bij de botsing werd het viaduct over de A15 geraakt. De treinen zijn zwaar beschadigd. Volgens railvervoerder DB Schenker is de haven beperkt bereikbaar. Sommige treinen kunnen via het rangeerterrein bij het Feyenoordstadion. Veilig  Burgemeester Van Belzen van Barendrecht heeft vanmorgen de plek bezocht waar twee goederentreinen gisteravond op elkaar botsten. Hij zei daar dat er op de treinroute bij Barendrecht veel is geïnvesteerd in de veiligheid, maar dat een ongeluk nooit valt uit te sluiten. Bij het ongeluk kwam een machinist om het leven, de andere machinist raakte zwaargewond. De burgemeester betuigde zijn medeleven met de nabestaanden van het slachtoffer. Maatregelen  Hij vindt het nog te vroeg om te zeggen dat er op het spoor extra veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen. Daarvoor wil de burgemeester het onderzoek naar de oorzaak afwachten. Van Belzen wil samen met burgemeester Aboutaleb van Rotterdam bekijken of het goederenvervoer zo snel mogelijk kan worden omgeleid. Het vervoer van passagiers is wel weer op gang gekomen, zij het met vertragingen.
31 Jan 2013
217
Share Video

2:22
The Expendables zijn terug en dit keer is het persoonlijk… Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) en Hale Caesar (Terry Crews) – samen met nieuwe leden Billy the Kid (Liam Hemsworth) en Maggie (Yu Nan) – worden door Mr. Church (Bruce Willis) naar Azië gestuurd voor een simpele klus. Het geld lijkt snel verdiend voor de old-school vechtmachines, maar de missie loopt vreselijk uit de hand en één van hen wordt genadeloos omgebracht. De Expendables zweren wraak en vechten zich een bloedig spoor dwars door de vijandige linies. Onderweg maken ze nog even korte metten met een transport van vijf ton plutonium, meer dan genoeg om de machtsverhoudingen in de wereld te veranderen. Maar dat is nog niets vergeleken met de wraakactie die ze in petto hebben voor de tegenstander die hun partner vermoordde. Daar hebben ze zo hun Expendable methodes voor…
16 Aug 2012
830
Share Video

2:03
De 34-jarige Anders staat op het punt zijn afkickprogramma in een instelling op het platteland af te ronden. Als onderdeel van het programma mag hij afreizen naar Oslo voor een sollicitatiegesprek. Maar eenmaal in de hoofdstad aangekomen, wijzigt hij zijn plannen. Anders besluit op zoek te gaan naar mensen en plaatsen uit zijn vroegere leven. Tal van verkeerde beslissingen hebben ervoor gezorgd dat de verstandige, knappe jongeman het spoor bijster is. Anders stelt zich vragen over de zin van zijn bestaan en mijmert verbitterd en vol wroeging over alle kansen die hij verknalde, de mensen die hij teleurstelde. Is dit een eindpunt of is er ruimte voor een nieuwe start?
17 May 2012
245
Share Video

0:45
*******www.goudengids.be/q/business/advanced/what/customerid%3A%227816790%22/ Strukton Rail NV is een van de meest geavanceerde spooraannemers in België. In ons ruim 85-jarig bestaan hebben wij nationaal en internationaal ruime ervaring en kennis opgebouwd en staan wij voor een hoogwaardig aanbod van spoorwegwerken, waaronder, spoor-, signalisatie-, en elektrificatiewerken in de railstructuur. Wij ontwikkelen, installeren en onderhouden spoorsystemen met als doel het spoor optimaal beschikbaar, betrouwbaar, veilig en meetbaar te maken. Onze werkvelden hierbij zijn spoorinfrastructuur, spoormaterieel, informatiesystemen, data-acquisitie, datamanagement en consultancy. Onze missie is een veilig en betrouwbaar spoorsysteem, ons doel het spoorvervoer aantrekkelijk te maken. Strukton Rail NV beschikt over alle benodigde erkenningen om deze werken in de hoogste klassen uit te voeren. Wij leveren kwaliteit gericht op een optimaal eindresultaat: goede en veilige railvoorzieningen voor personen en goederen. Aarzel niet ons te contacteren voor meer inlichtingen
10 May 2012
225
Share Video

2:19
Tot nu toe was Sherlock Holmes altijd de slimste. Maar er is een nieuwe, geniale schurk opgestaan, Professor Moriarty. Hij is net zo intelligent als Holmes, maar daarnaast nog eens in en in slecht en gewetenloos. Daardoor heeft hij een streepje voor op de beroemde detective. Als de kroonprins van Oostenrijk dood wordt aangetroffen, wijst alles erop dat het om een zelfmoord gaat, aldus inspecteur Lestrade. Maar volgens Sherlock Holmes is de prins vermoord, en die moord is slechts één deeltje van een onheilspellende puzzel, bedacht door Professor Moriarty. Een spoor van aanwijzingen brengt Holmes in een ondergrondse herensociëteit, waar hij en zijn broer Mycroft (Stephen Fry) het glas heffen op Dr. Watson, om zijn laatste avond als vrijgezel te vieren. In die club maakt Holmes kennis met Sim (Noomi Rapace), een waarzegster die veel meer ziet dan ze vertelt. Omdat ze ook meer weet van de moord op de prins, dreigt zij het volgende slachtoffer van de moordenaar te worden. Op het nippertje slaagt Holmes erin haar te redden en met de nodige tegenzin besluit zij hem te helpen. Watson en Sim maken een gevaarlijke reis door Engeland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, maar de sluwe Moriarty is ze steeds te slim af en werkt ijverig door aan zijn web van dood en verderf. Als zijn masterplan slaagt, zal het de wereldgeschiedenis veranderen.
15 Dec 2011
483
Share Video

1:44
De bloeddorstige koning Hyperion (Mickey Rourke) laat met zijn leger een spoor van vernietiging achter in het oude Griekenland. Hyperion is op zoek naar de boog van Epirus. Daarmee wil hij de Goden van Olympus omverwerpen en zichzelf tot heerser van de wereld kronen. Een door Zeus (Luke Evans) uitverkoren sterfelijke, Theseus (Henry Cavill), moet het gevecht tegen Hyperion leiden. Met de hulp van het orakel Phaedra (Freida Pinto) verzamelt de jonge krijger genoeg mannen om zich heen om het op te nemen tegen de verraderlijke koning en zijn leger.
10 Nov 2011
389
Share Video

2:29
Levaco NV is een internationaal expeditiebedrijf en logistiek en transport specialist. We hebben een wereldwijd netwerk met 300 partners voor zee-, lucht-, spoor- en wegvervoer. Specifieke regio's die worden bediend in samenwerking met gespecialiseerde en lokale partners op bestemming. Levaco NV verzorgt alle opslag, order picking en distributie. Maar wij nemen ook alle containers, groepage en verhuizingen. Bij ons worden alle reefer en diepgevroren ladingen en ondeelbare ladingen en zware stukken vlekkeloos getransporteerd. Ook projecten worden geleverd tot op de werf. Wij verzorgen zelfs voor alle douane formaliteiten bij de import en export. Aarzel niet ons te contacteren voor verder info. *******www.goudengids.be/ms/ms/levaco_nv+expeditiebedrijven+antwerpen+ms-117553+p-2.html
22 Jun 2011
189
Share Video

5:35
This is Part 1 in a 3 part interview with Joe Assell, Co- Founder & CEO of GolfTEC, a great entrepreneurial success story. GolfTEC is based in Colorado. *******www.golftec**** The Leadership Lattice is an interview series conducted by Ann Spoor, Founder & CEO of Executive Lattice, a Talent Agency and Career Management Firm. *******www.executivelattice****
25 Feb 2011
303
Share Video