Results for: allround Search Results
Family Filter:
2:25
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Voor Jolanda en Arno zijn wij met twee trouwfotografen naar Jagtlust in Bilthoven (Utrecht) gegaan om daar hun huwelijksvoltrekking te fotograferen. Het bruidspaar arriveerde in een antieke zwarte Volkswagen kever. Na de huwelijksvoltrekking hebben Jolanda en Arno nog getoast met collega's. Aansluitend hebben we in het Heidepark in Bilthoven de trouwreportage gemaakt. Het bruidspaar werd daar vergezeld door hun hondje Dinky, die natuurlijk ook dikwijls voor de trouwfoto's moest poseren.
4 Aug 2011
152
Share Video

2:12
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Femke en Mark uit Utrecht hadden ons ingehuurd om hun bruidsreportage/trouwreportage te maken. Met twee fotografen hebben we de voorbereidingen van de bruid gefotografeerd en het ophalen van de bruid door de bruidegom. De daadwerkelijke trouwreportage hebben we gemaakt in het park rondom Sonnenborgh (Utrecht). Vervolgens hebben we nog de huwelijksvoltrekking en het aansnijden van de bruidstaart gefotografeerd, waarna we de groepsfoto's hebben gemaakt.
4 Aug 2011
99
Share Video

3:51
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Onze werkzaamheden als trouwfotograaf voor het verzorgen van de trouwreportage van Nicolet en Dave begon in respectievelijk Voorhout en Oegstgeest. Suzanne begon met het fotograferen van de laatste voorbereidingen van Nicolet in Voorhout, terwijl Eduard vastlegde hoe Dave zich voorbereidde in Oegstgeest. Daarna hebben we de bruidsreportage gemaakt in zowel de tuin rondom Kasteel de Keukenhof, als binnen in het kasteel de Keukenhof. Dankzij de ambiance als gevolg van de mooie inrichting van het kasteel leverde dit mooie foto's op. De huwelijksvoltrekking vond plaats in het Oude Raadhuis in Sassenheim. Het gezelschap ging vervolgens met de bus naar Warmond, waar zij op een rondvaartboot stapten richting Oude Ade. Daar werd in restaurant de Meerhoeve getoast op het geluk en de toekomst van het kersverse echtpaar. De champagne werd door de chef met behulp van een zwaard ontkurkt (gesabreerd).
4 Aug 2011
165
Share Video

5:00
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Denise en Nico uit Asch (Gelderland) trouwden op Bevrijdingsdag 2010. Eerst hebben we de voorbereidingen van de bruidegom, bruid en kinderen gefotografeerd bij hen thuis. Eenmaal gereed ging het bruidspaar met de kinderen naar Buren, waar we om het Marechaussee museum de trouwreportage hebben gemaakt. Daar vond ook de huwelijksvoltrekking plaats. Onze trouwfotografen hebben aansluitend het aansnijden van de bruidstaart gefotografeerd. Als klap op de vuurpijl was er als verrassing voor de kinderen een optreden van goochelaar Aarnoud Agricola dat ook is vastgelegd. Zoals in de testimonials is te lezen, was de familie Harmans ontzettend tevreden over de 607 foto's die wij hen op DVD (en in het online trouwalbum) hebben kunnen overhandigen.
4 Aug 2011
180
Share Video

3:38
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - We waren als trouwfotograaf aanwezig in Los Hoes (Ootmarsum, Overijssel) om de trouwfoto's te maken van Marion en Koen. In het Openluchtmuseum "Los Hoes" hebben we eerst de bruidsreportage gemaakt, waarna in de open lucht de huwelijksvoltrekking plaatsvond. Nadat het bruidspaar in de echt was verbonden, ging het met een grote limousine naar "Erve Hulsbeek" in Oldenzaal, waar we nog wat trouwfoto's hebben gemaakt.
4 Aug 2011
117
Share Video

3:23
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - De huwelijksvoltrekking van Geeske en Oldrik vond plaats in het Karmelklooster te Drachten (Friesland). Ze kwamen aanrijden in een oude crèmekleurige Volkswagen Kever als trouwauto. Tijdens de plechtigheid in de kapel van het Karmelklooster gaven zij elkaar volmondig het "JA"-woord. Na de nodige felicitaties door alle daggasten hebben we eerst de groepsfoto's gemaakt, gevolgd door de bruidsreportage in de binnen- en buitentuin van het klooster. In een andere vleugel van het klooster was een bijeenkomst van de regionale politie en op ons verzoek heeft een aanwezige politieagent Geeske en Oldrik ook nog even tijdelijk aan elkaar geboeid, hetgeen leuke foto's opleverde.
4 Aug 2011
159
Share Video

5:13
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Edward en Endah gingen vandaag trouwen en hadden ons gecontracteerd voor het fotograferen van hun Indonesische bruiloft in Lelystad. We begonnen de trouwreportage met het maken van foto's van het voorbereiden van Endah, waarna zij werd opgehaald door haar bruidegom, Edward. De huwelijksvoltrekking vond plaats in het stadhuis van Lelystad (Flevoland). Na de huwelijksvoltrekking ging het kersverse echtpaar voor de kerkelijke inzegening naar "de Pijler", eveneens in Lelystad. We hebben de daadwerkelijke trouwreportage (bruidsreportage) gemaakt bij de Batavia (Bataviastad). Aansluitend hebben we in Bussum nog een reportage gemaakt van het diner en het begin van het feest.
4 Aug 2011
172
Share Video

3:08
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Angela en Ronald trouwden op de dag voor Kerstmis 2009 in Eindhoven (Noord-Brabant) en hebben ons gevraagd een bruidsreportage/trouwreportage te maken van de huwelijksvoltrekking en de high tea die ze erop volgend hadden georganiseerd in "de Vooruitgang" in het centrum van Eindhoven. De huwelijksvoltrekking vond plaats in het stadhuis in Eindhoven. Daarna ging het gezelschap via de markt naar de horecagelegenheid voor de high tea. Op weg daar naartoe passeerden we een draaimolen op de markt van Eindhoven, alwaar we de groepsfoto's hebben gemaakt. Natuurlijk moest het bruidspaar eventjes een paar rondjes mee in de draaimolen, zodat we leuke foto's konden maken.
4 Aug 2011
149
Share Video

6:40
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - We waren vandaag met twee trouwfotografen aanwezig in 't Kerckebosch te Zeist voor de trouwreportage van Marianne en Edwin uit Houten. Vanaf 13:00 uur hebben we foto's gemaakt, tot na negenen. Zo hebben we trouwfoto's gemaakt van de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom en van de gasten, vanaf het moment dat de eerste binnenkwamen. Eind november hadden we reeds het ondertrouwfeest van de bruid en bruidegom gefotografeerd. En omdat het bruidspaar ontzettend tevreden was met de foto's, hebben ze ons ook gevraagd om vandaag de bruidsreportage in 't Kerckebosch in Zeist vast te leggen. Nadat zowel de bruid en de bruidegom zich in hun trouwkleding hadden gestoken, werd de bruid onderaan de klassieke trap van Kasteel 't Kerckebosch opgewacht door de bruidegom. Daarna vond de huwelijksvoltrekking plaats, die werd gelardeerd met zang en live viool en pianomuziek. De bruid en haar dochter speelden ook nog een prachtige quatre-mains op de piano. We hebben trouwfoto's gemaakt tot en met de aanvang van het diner. Op verzoek van het bruidspaar hebben we onder de diashow met de foto's een klassiek stuk van Johann Sebastian Bach gezet, te weten "De Brandenburgse Concerten no. 3".
4 Aug 2011
193
Share Video

3:41
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Voor de bruidsreportage van Renate en Geert gingen we met twee trouwfotografen eerst naar Elst (Gelderland) om de voorbereidingen van hen beiden en de twee kinderen te fotograferen. Nadat zowel de kinderen als de bruid en bruidegom gereed waren gingen ze naar het gemeentehuis in Nijmegen, waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond. Na de huwelijksvoltrekking ging het bruidspaar naar de feestlocatie: Landgoed Jachtslot de Mookerheide in Molenhoek. Daar werd eerst een toast uitgebracht op het gelukkige bruidspaar, waarna de bruidstaart werd aangesneden. Aansluitend hebben we een korte bruidsreportage gemaakt in de directe omgeving van het Jachtslot de Mookerheide. Als laatste hebben we nog wat trouwfoto's gemaakt van het bruidspaar in de bruidssuite in het Jachtslot.
4 Aug 2011
96
Share Video

3:10
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Op de trouwdag van Elly en Michiel in Rotterdam heeft één trouwfotograaf van ons de voorbereidingen van de bruid gefotografeerd, terwijl de andere trouwfotograaf de voorbereidingen van de bruidegom digitaal vastlegde. Tegen 13:45 werd de bruid door de bruidegom in een schitterende Rolls Royce opgehaald. Vanaf daar ging het aanstaande bruidspaar richting het stadhuis van Rotterdam, maar omdat er voldoende tijd over was, hebben we snel nog wat foto's gemaakt bij de Erasmusbrug. Na de huwelijksvoltrekking hebben we de bruidsreportage gemaakt aan de Kralingse Plas, waarna in een nabijgelegen restaurant het glas werd geheven op het geluk en de voorspoed van het kersverse echtpaar.
4 Aug 2011
163
Share Video

3:39
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - De bruidsreportage van Brigitte en Hans vond plaats in en om Apeldoorn. Als trouwauto hadden ze een mooie zwarte Hummer, dus dit was gedurende de trouwreportage natuurlijk ook een dankbaar object om het bruidspaar mee te fotograferen. Gedurende de dag hebben we tevens de drie kinderen (die speciaal voor de trouwdag allemaal in mooie pakken waren gestoken) mooi gefotografeerd. We begonnen de trouwreportage met het vastleggen van de laatste voorbereidingen bij hen thuis. Vanaf daar ging het naar het raadhuis in Apeldoorn, waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond. Nadat beiden elkaar het "ja"-woord hadden gegeven en de gasten het kersverse echtpaar hadden gefeliciteerd werden er allemaal rode en witte hartvormige ballonnen opgelaten vanaf de trap voor het raadhuis. In café "Back in Town" werd de bruidstaart aangesneden, die werd genuttigd met koffie. Vlakbij Radio Kootwijk hebben we op de heide de bruidsreportage gemaakt.
4 Aug 2011
119
Share Video

4:20
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Nicolette en Huib uit Hoogvliet hadden twee trouwfotografen van ons gecontracteerd voor hun trouwreportage in Hoogvliet. Onder een mooie najaarszon hebben we eerst de bruidsreportage gemaakt onder en bij de Spijkenisserbrug en in het Oedevlietse Park. Daarna hebben we een trouwreportage gemaakt van de huwelijksvoltrekking in de trouwkamer in Poortugaal.
4 Aug 2011
120
Share Video

3:47
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Bij de bruidsreportage van Marije en Mathijs waren we wederom met twee trouwfotografen. We hebben het ophalen van de bruid gefotografeerd in Arnhem, waarna de bruidsreportage plaatsvond in de tuinen van Kasteel Wijenburg in Echteld. In Kasteel Wijenburg hebben we ook de foto's van de huwelijksvoltrekking en de groepsfoto's gemaakt. Onder de mooie najaarszon met zacht licht kwam het fantastisch geklede bruidspaar perfect tot haar recht. Kasteel Wijenburg en haar omgeving droegen ook nog eens bij tot een schitterende trouwreportage. Zoals je in onderstaande trouwvideo kunt zien leverde dit voor het kersverse bruidspaar een groot aantal mooie foto's op.
5 Aug 2011
187
Share Video

3:35
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Voor Marijke en Marthijn zijn we de bruidsreportage begonnen met twee trouwfotografen: één bij de bruid en de ander bij de bruidegom om zo aan beide kanten de laatste voorbereidingen voor de huwelijksvoltrekking te fotograferen. In het Raadhuis te Apeldoorn vond de huwelijksvoltrekking plaats, nadat Marijke en Marthijn in een antieke Morris 1000 waren gearriveerd. Toen het bruidspaar een wettig echtpaar was geworden hebben we de bruidsreportage gemaakt op de Veluwe, tussen Hoog Soeren en Assel. Daar troffen we nog een vriendelijke motoragent, die voor de trouwreportage wilde doen alsof hij het bruidspaar een bekeuring uitdeelde. Het was schitterend weer, dus de nog groene bomen met de heide op de achtergrond leverde schitterende trouwfoto's op. Na de trouwreportage ontving het bruidspaar in de kapel in Hoog Soeren de kerkelijke inzegening van hun huwelijk.
5 Aug 2011
218
Share Video

3:01
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Sabine en Jeroen uit Veenendaal hadden ons gevraagd om hun bruidsreportage te verzorgen. Dus was de ene fotograaf bij bruidegom Jeroen om zijn voorbereidingen te fotograferen en de andere trouwfotograaf bij bruid Sabine voor het begin van de trouwreportage. Bij het ophalen van de bruid waren twee fotografen aanwezig, evenals bij de daadwerkelijke bruidsreportage in de Blauwe Kamer, nabij de Grebbeberg. Na de trouwreportage was de huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis van Veenendaal, waarna de bruidstaart werd aangesneden in Achterveld.
5 Aug 2011
113
Share Video