Results for: allround Search Results
Family Filter:
3:38
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - We waren als trouwfotograaf aanwezig in Los Hoes (Ootmarsum, Overijssel) om de trouwfoto's te maken van Marion en Koen. In het Openluchtmuseum "Los Hoes" hebben we eerst de bruidsreportage gemaakt, waarna in de open lucht de huwelijksvoltrekking plaatsvond. Nadat het bruidspaar in de echt was verbonden, ging het met een grote limousine naar "Erve Hulsbeek" in Oldenzaal, waar we nog wat trouwfoto's hebben gemaakt.
4 Aug 2011
99
Share Video

3:23
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - De huwelijksvoltrekking van Geeske en Oldrik vond plaats in het Karmelklooster te Drachten (Friesland). Ze kwamen aanrijden in een oude crèmekleurige Volkswagen Kever als trouwauto. Tijdens de plechtigheid in de kapel van het Karmelklooster gaven zij elkaar volmondig het "JA"-woord. Na de nodige felicitaties door alle daggasten hebben we eerst de groepsfoto's gemaakt, gevolgd door de bruidsreportage in de binnen- en buitentuin van het klooster. In een andere vleugel van het klooster was een bijeenkomst van de regionale politie en op ons verzoek heeft een aanwezige politieagent Geeske en Oldrik ook nog even tijdelijk aan elkaar geboeid, hetgeen leuke foto's opleverde.
4 Aug 2011
91
Share Video

5:13
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Edward en Endah gingen vandaag trouwen en hadden ons gecontracteerd voor het fotograferen van hun Indonesische bruiloft in Lelystad. We begonnen de trouwreportage met het maken van foto's van het voorbereiden van Endah, waarna zij werd opgehaald door haar bruidegom, Edward. De huwelijksvoltrekking vond plaats in het stadhuis van Lelystad (Flevoland). Na de huwelijksvoltrekking ging het kersverse echtpaar voor de kerkelijke inzegening naar "de Pijler", eveneens in Lelystad. We hebben de daadwerkelijke trouwreportage (bruidsreportage) gemaakt bij de Batavia (Bataviastad). Aansluitend hebben we in Bussum nog een reportage gemaakt van het diner en het begin van het feest.
4 Aug 2011
153
Share Video

3:08
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Angela en Ronald trouwden op de dag voor Kerstmis 2009 in Eindhoven (Noord-Brabant) en hebben ons gevraagd een bruidsreportage/trouwreportage te maken van de huwelijksvoltrekking en de high tea die ze erop volgend hadden georganiseerd in "de Vooruitgang" in het centrum van Eindhoven. De huwelijksvoltrekking vond plaats in het stadhuis in Eindhoven. Daarna ging het gezelschap via de markt naar de horecagelegenheid voor de high tea. Op weg daar naartoe passeerden we een draaimolen op de markt van Eindhoven, alwaar we de groepsfoto's hebben gemaakt. Natuurlijk moest het bruidspaar eventjes een paar rondjes mee in de draaimolen, zodat we leuke foto's konden maken.
4 Aug 2011
97
Share Video

6:40
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - We waren vandaag met twee trouwfotografen aanwezig in 't Kerckebosch te Zeist voor de trouwreportage van Marianne en Edwin uit Houten. Vanaf 13:00 uur hebben we foto's gemaakt, tot na negenen. Zo hebben we trouwfoto's gemaakt van de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom en van de gasten, vanaf het moment dat de eerste binnenkwamen. Eind november hadden we reeds het ondertrouwfeest van de bruid en bruidegom gefotografeerd. En omdat het bruidspaar ontzettend tevreden was met de foto's, hebben ze ons ook gevraagd om vandaag de bruidsreportage in 't Kerckebosch in Zeist vast te leggen. Nadat zowel de bruid en de bruidegom zich in hun trouwkleding hadden gestoken, werd de bruid onderaan de klassieke trap van Kasteel 't Kerckebosch opgewacht door de bruidegom. Daarna vond de huwelijksvoltrekking plaats, die werd gelardeerd met zang en live viool en pianomuziek. De bruid en haar dochter speelden ook nog een prachtige quatre-mains op de piano. We hebben trouwfoto's gemaakt tot en met de aanvang van het diner. Op verzoek van het bruidspaar hebben we onder de diashow met de foto's een klassiek stuk van Johann Sebastian Bach gezet, te weten "De Brandenburgse Concerten no. 3".
4 Aug 2011
129
Share Video

3:41
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Voor de bruidsreportage van Renate en Geert gingen we met twee trouwfotografen eerst naar Elst (Gelderland) om de voorbereidingen van hen beiden en de twee kinderen te fotograferen. Nadat zowel de kinderen als de bruid en bruidegom gereed waren gingen ze naar het gemeentehuis in Nijmegen, waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond. Na de huwelijksvoltrekking ging het bruidspaar naar de feestlocatie: Landgoed Jachtslot de Mookerheide in Molenhoek. Daar werd eerst een toast uitgebracht op het gelukkige bruidspaar, waarna de bruidstaart werd aangesneden. Aansluitend hebben we een korte bruidsreportage gemaakt in de directe omgeving van het Jachtslot de Mookerheide. Als laatste hebben we nog wat trouwfoto's gemaakt van het bruidspaar in de bruidssuite in het Jachtslot.
4 Aug 2011
80
Share Video

3:10
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Op de trouwdag van Elly en Michiel in Rotterdam heeft één trouwfotograaf van ons de voorbereidingen van de bruid gefotografeerd, terwijl de andere trouwfotograaf de voorbereidingen van de bruidegom digitaal vastlegde. Tegen 13:45 werd de bruid door de bruidegom in een schitterende Rolls Royce opgehaald. Vanaf daar ging het aanstaande bruidspaar richting het stadhuis van Rotterdam, maar omdat er voldoende tijd over was, hebben we snel nog wat foto's gemaakt bij de Erasmusbrug. Na de huwelijksvoltrekking hebben we de bruidsreportage gemaakt aan de Kralingse Plas, waarna in een nabijgelegen restaurant het glas werd geheven op het geluk en de voorspoed van het kersverse echtpaar.
4 Aug 2011
96
Share Video

3:39
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - De bruidsreportage van Brigitte en Hans vond plaats in en om Apeldoorn. Als trouwauto hadden ze een mooie zwarte Hummer, dus dit was gedurende de trouwreportage natuurlijk ook een dankbaar object om het bruidspaar mee te fotograferen. Gedurende de dag hebben we tevens de drie kinderen (die speciaal voor de trouwdag allemaal in mooie pakken waren gestoken) mooi gefotografeerd. We begonnen de trouwreportage met het vastleggen van de laatste voorbereidingen bij hen thuis. Vanaf daar ging het naar het raadhuis in Apeldoorn, waar de huwelijksvoltrekking plaatsvond. Nadat beiden elkaar het "ja"-woord hadden gegeven en de gasten het kersverse echtpaar hadden gefeliciteerd werden er allemaal rode en witte hartvormige ballonnen opgelaten vanaf de trap voor het raadhuis. In café "Back in Town" werd de bruidstaart aangesneden, die werd genuttigd met koffie. Vlakbij Radio Kootwijk hebben we op de heide de bruidsreportage gemaakt.
4 Aug 2011
103
Share Video

4:20
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Nicolette en Huib uit Hoogvliet hadden twee trouwfotografen van ons gecontracteerd voor hun trouwreportage in Hoogvliet. Onder een mooie najaarszon hebben we eerst de bruidsreportage gemaakt onder en bij de Spijkenisserbrug en in het Oedevlietse Park. Daarna hebben we een trouwreportage gemaakt van de huwelijksvoltrekking in de trouwkamer in Poortugaal.
4 Aug 2011
67
Share Video

3:47
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Bij de bruidsreportage van Marije en Mathijs waren we wederom met twee trouwfotografen. We hebben het ophalen van de bruid gefotografeerd in Arnhem, waarna de bruidsreportage plaatsvond in de tuinen van Kasteel Wijenburg in Echteld. In Kasteel Wijenburg hebben we ook de foto's van de huwelijksvoltrekking en de groepsfoto's gemaakt. Onder de mooie najaarszon met zacht licht kwam het fantastisch geklede bruidspaar perfect tot haar recht. Kasteel Wijenburg en haar omgeving droegen ook nog eens bij tot een schitterende trouwreportage. Zoals je in onderstaande trouwvideo kunt zien leverde dit voor het kersverse bruidspaar een groot aantal mooie foto's op.
5 Aug 2011
139
Share Video

3:35
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Voor Marijke en Marthijn zijn we de bruidsreportage begonnen met twee trouwfotografen: één bij de bruid en de ander bij de bruidegom om zo aan beide kanten de laatste voorbereidingen voor de huwelijksvoltrekking te fotograferen. In het Raadhuis te Apeldoorn vond de huwelijksvoltrekking plaats, nadat Marijke en Marthijn in een antieke Morris 1000 waren gearriveerd. Toen het bruidspaar een wettig echtpaar was geworden hebben we de bruidsreportage gemaakt op de Veluwe, tussen Hoog Soeren en Assel. Daar troffen we nog een vriendelijke motoragent, die voor de trouwreportage wilde doen alsof hij het bruidspaar een bekeuring uitdeelde. Het was schitterend weer, dus de nog groene bomen met de heide op de achtergrond leverde schitterende trouwfoto's op. Na de trouwreportage ontving het bruidspaar in de kapel in Hoog Soeren de kerkelijke inzegening van hun huwelijk.
5 Aug 2011
140
Share Video

3:01
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Sabine en Jeroen uit Veenendaal hadden ons gevraagd om hun bruidsreportage te verzorgen. Dus was de ene fotograaf bij bruidegom Jeroen om zijn voorbereidingen te fotograferen en de andere trouwfotograaf bij bruid Sabine voor het begin van de trouwreportage. Bij het ophalen van de bruid waren twee fotografen aanwezig, evenals bij de daadwerkelijke bruidsreportage in de Blauwe Kamer, nabij de Grebbeberg. Na de trouwreportage was de huwelijksvoltrekking in het gemeentehuis van Veenendaal, waarna de bruidstaart werd aangesneden in Achterveld.
5 Aug 2011
95
Share Video

3:07
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Peter en Monica hadden voor hun trouwdag de mooie datum 09-09-2009 gekozen en hebben ons gecontracteerd voor de bruidsreportage van een groot deel van hun trouwdag. Onze trouwfotografen begonnen met het fotograferen van de voorbereiding van de bruid en bruidegom. Toen de bruidegom te bruid kwam ophalen in Eefde (Gelderland), hebben we trouwfoto's gemaakt in het Vogelpark te Zutphen. Vervolgens vond de huwelijksvoltrekking plaats in Gorssel, waar ook de groepsfoto's werden gemaakt. Bij de Ruggestee in Hoenderloo werden het bruidspaar en de daggasten ontvangen met koffie, waarna de bruidstaart werd aangesneden. Nadat het gezelschap een uur had gebowld, was er een borreluurtje, gevolgd door een diner. Nadat wij het nuttigen van het dessert hadden gefotografeerd, keerden wij huiswaarts om aan de slag te gaan met alle trouwfoto's van die dag.
5 Aug 2011
124
Share Video

2:46
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Onze trouwfotograaf was voor een bruidsreportage bij René en Petra in Amsterdam. Zij hadden ter ere van hun huwelijk een gigantische limousine gehuurd om te fungeren als trouwauto. Dit leverde natuurlijk ook extra mooie beelden op voor de trouwreportage. Vanaf het huis van het bruidspaar ging het met de limousine naar het Amstelpark alwaar de bruidsreportage werd gemaakt met het bruidspaar en hun kinderen. Daarna was de huwelijksvoltrekking, gevolgd door de cocktail en het aansnijden van de bruidstaart.
5 Aug 2011
107
Share Video

2:38
Meer informatie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - De bruidsreportage van Roos en Richard begon voor twee fotografen bij de voorbereiding van de bruidegom en de voorbereiding van de bruid in Spijkenisse. Bij het ophalen van de bruid in het ouderlijk huis waren beide trouwfotografen daar reeds ter plekke om de aankomst van de bruidegom vast te leggen. Na de initiële ontmoeting, waarbij de bruid in haar bruidsjurk van de trap kwam aflopen, werd er geluncht en vervolgens ging het bruidspaar in een Mercedes cabriolet als trouwauto naar Landgoed Sparrendaal in Driebergen. Daar werd de daadwerkelijke trouwreportage gemaakt, de huwelijksvoltrekking gefotografeerd, gevolgd door de cocktail, het diner en het aansnijden van de bruidstaart.
5 Aug 2011
119
Share Video

4:20
Zie: *******www.allround-fotografie****/bruidsreportage/ - Anneke en Paul trouwden in Heeze, Noord-Brabant. Maar eerst gingen we met twee trouwfotografen naar het even verderop gelegen Sterksel voor het begin van hun trouwreportage. Daar haalde bruidegom Paul zijn bruid Anneke op. Na de huwelijksvoltrekking in Heeze ging het bruidspaar met alle daggasten terug naar Sterksel, waar in de tuin van de ouders van de bruid een grote en ontzettend mooi ingerichte partytent was opgesteld. Daar werd getoast, konden de gasten het bruidspaar feliciteren en vervolgens aanschuiven aan de mooi gedecoreerde tafels voor een uitgebreide lunch. Na de lunch hebben we groepsfoto's gemaakt en werd de bruidstaart aangesneden. Als afsluiting hebben we in de buurt de bruidsreportage gemaakt.
8 Sep 2011
79
Share Video