Results for: avs Search Results
Family Filter:
2:19
SOUND THE TRUMPET
7 Apr 2017
61
Share Video

0:40
Företaget med en lång och bred erfarenhet av byggnation och renovering! Ring för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Våra kunder är allt från stora fastighets-, bygg-, och försäkringsbolag till mindre bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. Välkommen med er förfrågan!
27 Mar 2017
40
Share Video

0:30
Vi arbetar med solfilmsmontering och stenskottsfilmsmontering på bilar. Vi har stor och lång erfarenhet av motorfordon av alla dess slag, från äldre amerikanska motorcyklar och bilar till nyare personbilar och sist men inte minst lastbilar. Välkommen att kontakta oss!
27 Mar 2017
66
Share Video

1:00
Vi kan alle på et eller flere tidspunkt i livet ha behov for å snakke med eller få hjelp av en psykolog eller lege/psykiater. Min filosofi er at man ikke må ha en psykisk lidelse eller behov for medisinering for å ha stor glede eller nytte av å snakke med en lege/psykiater. Utsettes man for livskriser, samlivsproblemer/ brudd, tap av jobb, utbrennhet, stress, lav selv- følelse etc kan det hjelpe å snakke med en fagperson. Jeg vektlegger faglig grundighet, kombinert med individuelle, effektive og fleksible løsninger.
27 Mar 2017
111
Share Video

1:11
Vi er en liten bedrift og som har som mål å være best og billigst. Vi legger stor vekt på sikkerhet og fornøyde kunder. Vi tilbyr mange ulike oppgaver innen låsefaget, fra å bytte en enkelt lås til å totalesikre private hjem og større bedrifter. Ingen oppgave er for liten - ingen oppgave er for stor. En av grunnene til at vi kan tilby gode priser, er at vi ikke har et påkostet forretningslokale. Vår base ligger strategisk og praktisk plassert i Fagertunveien på Bekkestua. Den viktigste praktiske ressursen er våre velutrustede servicebiler. De inneholder det aller meste, så vi er godt rustet til å løse store og små oppgaver umiddelbart. Vi rykker ut hele døgnet både hverdag og helg.
27 Mar 2017
127
Share Video

4:00
Vedklyven med 6 ton av makt finns i versioner: enfas 220V elmotor, trefas 380V elmotor, axeldriv eller med traktor koppling (hona). 6 ton verkliga makten, är vedklyven gjort i vår fabrik i Italien. För information Följ oss på: Rosselli Snc
29 Mar 2017
36
Share Video

0:30
Vi på Bilpunkten är måna om att alltid erbjuda bästa service, och vi gör allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd. Vi har ett mycket brett och varierat utbud, så vi är övertygade om att du kommer att hitta något du gillar. Vi har som mål att erbjuda tjänster och se till att våra kunder är nöjda, vi gör allt som står i vår makt för att uppfylla dina förväntningar. Tack vare vårt breda utbud är vi säkra på att du kommer att bli nöjd med att ha valt oss. Ta en titt på vår hemsida, och om du har några frågor eller funderingar är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Vi hoppas på ett snart återseende! Titta gärna in på vår hemsida med jämna mellanrum, vi har massor av nyheter på gång!
13 Apr 2017
5
Share Video

0:40
Oslo Transportservice AL ble stiftet 4. juni 1984. 49 bileiere tegnet medlemskap ved dannelsen av laget. Dette var bileiere med faste kjøreoppdrag. Siden 1984 har OTS vokst og har ca 170 medlemmer med ca 250 biler. Oslo Transportservice AL er et andelslag hvor hver bileier er selvstendig næringsdrivende og medeier i andelslaget. OTS er bileiers serviceorgan og bindeleddet mellom kunde og bileier. I 2009 endret vi organisasjonsform og ble et samvirkeforetak. Vi tilbyr transport for de fleste behov. Fra de store speditører til det minste kolli. Ta gjerne kontakt på telefon eller e-post og få hjelp med dine spørsmål av erfarne og kunnskapsrike kundemottaker Oslo Transportservice SA holder til i Oslo og er et godt alternativ om du søker " transport eller " biltransport. For mer informasjon, ring 22217900
13 Apr 2017
16
Share Video

1:08
Geomatikk opererer en landsdekkende tjeneste for gravemelding og kabelpåvisning. Hvis du klikker i kartet på ditt fylke, får du oversikt over infrastruktureiere og kommuner som dekkes av tjenesten i det valgte fylket. Henvender du deg til Geomatikk før du setter i gang gravearbeider, er dette med på å redusere faren for skader.
13 Apr 2017
5
Share Video

1:08
Geomatikk AS er landets ledende miljø innen dokumentasjon av ledningsnett. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen landmåling og GIS-tjenester. Selskapet opererer i tillegg en landsdekkende tjeneste for gravemelding og kabelpåvisning. Selskapet henvender seg til ledningseiere, entreprenører, offentlig virksomhet og bedrifter i det private næringslivet. Avstandsmåling – Ledningsnett – Kabelpåvisning - Gravemelding
13 Apr 2017
5
Share Video

23:20
Uniqua och Austin bli pirater och söker en gömd skatt efter upptäcka hälften av en skattkarta. Unbeknownst till dem, Pablo och Tyrone har den andra halvan och letar efter samma skatt.
18 Apr 2017
7
Share Video

3:30
AV Group ; Co- Fashion Show Organizer of FASH & SWU Srinakharinwirot University Bangkok ; Thailand
16 May 2007
675
Share Video

0:32
Gay Pride Parad Brazil Parada Av. Paulista Brasil Tags:
2 Aug 2007
1582
Share Video

5:37
Gym på Steinerskolen DEL 2 AV 2 I det offentlige mediestyrte rom, syntes det å være et behov for å fortelle at ungdommen er late og umotiverte, noe som ører til vektøking og dårlig livskvalitet. Med denne filmen ønsker vi å vise en annen side av ungdommen. En side som fremkommer i et miljø som er bevisst på hvordan alle i miljøet er med på å skape glede og motivasjon for fysisk trening. Metoden fra undertegnedes side er sterk fokus på positiv feedback til elevene. Dette for å skape humor, glede og sterk motivasjon i gym timene. Vi håper disse bildene vil være med på å få et mer nyansert bilde av den oppvoksende slekta.
2 Nov 2007
1046
Share Video

9:59
Gym på Steinerskolen DEL 1 AV 2 I det offentlige mediestyrte rom, syntes det å være et behov for å fortelle at ungdommen er late og umotiverte, noe som ører til vektøkin... More»g og dårlig livskvalitet. Med denne filmen ønsker vi å vise en annen side av ungdommen. En side som fremkommer i et miljø som er bevisst på hvordan alle i miljøet er med på å skape glede og motivasjon for fysisk trening. Metoden fra undertegnedes side er sterk fokus på positiv feedback til elevene. Dette for å skape humor, glede og sterk motivasjon i gym timene. Vi håper disse bildene vil være med på å få et mer nyansert bilde av den oppvoksende slekta.
9 Nov 2007
378
Share Video

4:59
AV: NEW DIMENSION ROCK SHOW (DVD) Live 11.11.2006 Xtra: Especial de Fotos Xavier Moyano: Guitarras & Coros Joseph Moyano: Bajo Bernardo Yacono : Batería Guss Halaburda : Vox Musicos Invitados: John Parra : Guitarra Acústica Willy Sierra : Pandereta & coros Luis D'Orieux : Batería Gaston Gonda : Teclados
28 Feb 2008
549
Share Video