Results for: cv Search Results
Family Filter:
2:16
Motion after effect CV
6 Feb 2018
3
Share Video

4:14
Tidak sulit membedakan Vimax asli vs Vimax palsu. Seluruh gombal dan jurus tipu2 yg ada di Internet bisa Anda mentahkan hanya dengan MEMBACA RELEASE RESMI dari website Vimax Web resmi Vimax TIDAK PERNAH bilang ciri asli itu: - Sticker IZON wajib model gosok kayak undian berhadiah, karena sifatnya rahasia - Wajib ada tulisan emboss "VIMAX" di bawah botol - Yg asli itu isinya 60 kapsul, mana ada isi 30 kapsul... - LOT & EXP nya harus tinta warna hitam - LOT & EXP nya tidak mungkin luntur karena tintanya berkualitas tinggi - Ingredients nya tidak mungkin salah cetak - Kemasannya ada kardus lagi, gak cuma botol doank - Kapsulnya harus warna . . . . . . . - Label botolnya harus warna . . . . . . . - LOT dan EXP nya harus cetak timbul/emboss - Di dalam botolnya harus ada kapas - Distributor tunggal satu2nya di Indonesia, yg lain palsu - Seller asli rekening bank nya pasti PT Vimax / CV Vimax / dsb Mereka hanya menyebut DUA ciri asli yg MUTLAK HARUS ADA, yaitu: 1) Serial number WAJIB LOLOS verifikasi online "Your Vimax product is genuine!" (03:10). TIDAK ADA PENGECUALIAN! Gombal seller yg biasa dipake buat ngeles: - Serialnya udah pernah saya cek, jadi gak bisa dicek lagi - Serialnya cuma bisa dicek satu kali, mungkin agan pernah cek? - Websitenya ngaco, pokoknya ini ori, percaya aja sama saya... 2) Sticker IZON 4-D menyala di EMPAT SISI dengan 4 nyala lampu berbeda, dengan angka 1, 2, 3, 4 sesuai lampunya (01:10 s/d 02:24). TIDAK ADA PENGECUALIAN! Gombal seller yg biasa dipake buat ngeles: - Oh itu mah sticker model lama, yg baru udah gak 4D lagi... (yg percaya = GOBLOK!) - Yg penting "IZON" mas.. bisa 3D bisa 4D, sama aja, sama2 asli.. - SALAH bro! Yg betul itu, ciri asli tuh begini, begono.. (ngarang) Sekali lagi, jangan percaya yg Anda baca di sini.. tapi silakan cek sendiri web resmi Vimax!
18 Feb 2018
12
Share Video

3:55
Dr. V G Mohan Prasad M.D.,D.M.(Gastro),FCCP, MIASL,FRCP (E) - India's leading Gastroenterologist explains about appetite, its causes and cure. If you are appetite at all for a long period, it could be caused due to various reasons. VGM Hospital located at Coimbatore, TamilNadu has the World class diagnosing facilities like World's latest Olympus -CV-190 processor, 6 MM Endoscopy, Philips iU22 Ultrasound - which can even diagnose the smallest stones/ infections causing to Cancer. VGM Hospital also has the best in class Biochemistry analyzer, Liver function diagnosis, Digital X-ray and the best of the best Gastroenterologists to identify the right cause and treatment.
21 Feb 2018
1
Share Video

0:32
citroen 2 cv robot
1 Jun 2007
5173
Share Video

0:26
Video of an Aerotech initiator with hacked CVS camcorder. We had a secondary nose cone with a dental mirror in it to get the downward perspective.
6 Oct 2007
1804
Share Video

3:17
The CV of amit mendelsohn if you are interested in learning more go to my linkedin profile *******www.linkedin****/in/amitm
19 Feb 2008
209
Share Video

1:43
Pharmacies are a dime a dozen too bad CVS stock isn't. www.stockrockets.tv
9 Feb 2009
358
Share Video

3:15
Why traditional CVs let you down, and how an iProfile can help you find your dream job.
19 Jun 2008
321
Share Video

5:23
Segment from Hak5 1x07 - Hacking the CVS digital camera Distributed by Tubemogul.
9 Jul 2008
526
Share Video

3:34
WSID - CV Race Engine s VL Fully boosted.. Rotors GALLORE!! mad runs!! please comment.. share.. favourite!! what ever rocks your boat! :)
11 Jan 2009
2332
Share Video

5:39
Vidéo de présentation de "Semantic CV", site développé dans le cadre du cours de web sémantique de Polytech'Nice Sophia Antipolis
9 Feb 2009
348
Share Video

1:41
CVS Caremark Charitable Trust Awards $4.2 Million in Grants Benefiting Children with Disabilities, Uninsured. CVS Caremark announced today that $4.2 million in grants have been awarded to organizations supporting children with disabilities and those who are under-insured or uninsured. Ninety-two organizations from around the country have received the grants awarded through its private foundation, the CVS Caremark Charitable Trust, and the CVS Caremark All Kids Can program. To view Multimedia News Release, go to *******www.prnewswire****/mnr/cvs/37998/
16 May 2009
348
Share Video