Results for: dusful Search Results
Family Filter:
1:00
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/auquier_nv+kantel-_sectionale_poorten+brussel+ms-94100+st-42720.html Perfect in zonweringen, rolluiken en sectionale poorten. Het is het devies van Harol, een familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden opgericht werd. De Harol sectionale poorten zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn bovendien opvallend praktisch. En aan de veiligheid is ook gedacht. Als gebruiker komt u nooit in vervelende situaties terecht en inbrekers komen er al helemaal niet in. Harol sectionale poorten zijn helemaal gemaakt op maat van uw huis en in harmonie met uw smaak. U hebt namelijk een ruime keuze aan panelen, kleuren en stijlvolle afwerkingselementen. Harol levert u de ideale poort, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Nu ook: de Harol zijdelings schuivende poorten! Harol introduceert de zijdelings schuivende poort: een sectionale poort die u zover openschuift als u zelf wenst. Niet naar boven dus, maar van rechts naar links of omgekeerd. Heel handig als u bijvoorbeeld thuiskomt na een wandeling of een tochtje met de fiets. Esthetisch moet deze poort zeker niet onderdoen voor de horizontale sectionale poort: de panelen hebben dezelfde symmetrie en de afwerkingsmogelijkheden zijn eveneens talrijk. Harol's slogan is niet zomaar 'perfect in zonwering, rolluiken en poorten'. Elk product wordt zorgvuldig ontworpen, nagekeken en getest. Wat u ook wenst, Harol heeft het: verschillende afwerkingskleuren, materialen... steeds op maat en voor elk budget.
22 Sep 2010
209
Share Video

0:45
Een Willems veranda, das het hele jaar door genieten van uw tuin. De redenen om te investeren in de bouw van een veranda kunnen zéér divers zijn : u wilt meer licht binnenbrengen; u wilt langer en meer van uw tuin en het buitenleven gaan genieten; u wilt besparen op uw energiefactuur door meer uit de zonnewarmte te halen, u wilt een speelruimte voor de kinderen of kleinkinderen... De functie die u aan de veranda wenst te geven kan bepalend zijn voor de vormgeving, inplanting, uitrusting en afmetingen. Voor wie meer nutige woonoppervakte wil creëren is een veranda de ideale oplossing. Een veranda is prijsgunstiger dan een traditonele uitbreiding of verbouwing van de bestaande woning en kan sneller gerealiseerd worden. Er zijn heel veel mogelijkheden ... maar verlies vooral niet uit het oog dat het bouwen van een veranda een werk van specialisten is. Doe dus een beroep op een ervaren verandabouwer en kies voor kwaliteit ! Het genot van hoge kwaliteit is immers een blijvend genot ! Bezoek onze website en ontdek de nieuwste generatie veranda's!
30 Sep 2010
525
Share Video

0:45
Marco bvba is al jarenlang gespecialiseerd in artikelen voor doop, communie, huwelijk, Nieuwjaar, Kerstmis, Sinterklaas, Pasen en ook alles seizoengebonden. Bovendien kan u voor de doopsuiker kiezen uit een mooi assortiment doosjes. Met een uitgebreid assortiment artikelen voor doop, huwelijk, communie, ... aan scherpe prijzen, richten wij ons enkel naar groothandel en kleinhandel. Een bezoek aan onze showroom is een ware must. Onze collecties worden er op een sfeervolle wijze gepresenteerd. Aarzel dus niet langer en kom gerust eens langs! Kortom, heeft u een groot- of kleinhandel en bent u op zoek naar artikelen voor doop, communie, huwelijk en dergelijke, dan bent u bij Marco bvba aan het juiste adres. Maak verder kennis met ons via onze website en ontdek welke ondersteuning Marco u kan bieden bij uw professionele activiteiten.
1 Oct 2010
102
Share Video

0:45
Controleorganisme voor de landbouwsector Dankzij het controlesysteem voor de biologische landbouw kan gewaarborgd worden dat producten authentiek bio zijn en kan men fraude vermijden. Het uitgewerkte controlesysteem is vrij complex. Dankzij het evenwicht in de biologische landbouwsector kan de consument gezonde producten kopen, kunnen marktdeelnemers kwaliteit garanderen en hun economische activiteit rendabel houden en kan het leefmilieu gerespecteerd en op duurzame wijze geëxploiteerd worden. Certisys vindt dat dit evenwicht de kracht is van de biosector en dat het dus absoluut bewaard moet worden. Om de onafhankelijkheid en de onpartijdigheid van het certificatieproces te garanderen, heeft de zaakvoerder, hiervoor gemandateerd door de Raad van Beheer van Certisys, beslist een Raad van Advies op te richten. De leden van deze Raad worden gekozen uit personen die de belangen vertegenwoordigen van de sector waarop het certificatieproces betrekking heeft. De samenstelling van de Raad is zodanig dat geen enkel belanghebbende partij de bovenhand heeft en dat de deelname van ieder significant belanghebbende. Daarom worden de sancties stapsgewijs uitgesproken, chronologisch met opeenvolgende vaststellingen van de betreffende inbreuken. Elke vaststelling heeft een passende sanctie, die afhankelijk is van de historiek van de marktdeelnemer tot gevolg. Wanneer een eerste vaststelling van niet-conformiteit wordt gevolgd door de vereiste verbetering van de marktdeelnemer binnen de door Certisys vastgelegde termijn, dan wordt met deze vaststelling geen rekening gehouden voor de gradatie van de sancties. Indien een gelijkaardige inbreuk binnen 24 maanden niet meer wordt vastgesteld. Contacteer ons voor meer informatie, wij helpen u graag verder!
1 Oct 2010
98
Share Video

1:56
Via *******lenen-zonder-bkr-toetsing**** kun je snel Lenen zonder BKR toetsing. Geen toetsing, dus snel geld in handen.
8 Oct 2010
214
Share Video

0:45
Dierenbegraafplaatsen & -crematoria Antverpia-Liberty is een crematorium voor gezelschapsdieren, gevestigd in Zandhoven. Wij verzekeren u dat uw huisdier individueel gecremeerd wordt. Honden, katten, knaagdieren, reptielen en andere huisdieren worden bij ons gecremeerd in een rustige groene omgeving en serene sfeer. Antverpia-Liberty geeft ook de mogelijkheid aanwezig te zijn bij het opstarten van de crematie, mits afspraak. Bent u dus op zoek naar een kattencrematorium of hondencrematorium? Aarzel dan niet ons te contacteren.
19 Oct 2010
355
Share Video

1:25
Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van een Renault. Wij staan, tijdens het volledige aankoopproces klaar om u raad te geven of om u te helpen bij het zoeken van het voertuig dat het beste bij u past en deze aankoop in de beste omstandigheden te laten verlopen. Omdat de aankoop van een wagen een belangrijke beslissing is, staan wij u met raad en daad bij. Slim kopen is testen, daar is Renault van overtuigd. Contacteer ons dus gerust voor een testrit !
21 Oct 2010
72
Share Video

0:35
Bestelwagens - Concessiehouders Bij ons bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van een Renault bestelwagen. Wij staan, tijdens het volledige aankoopproces klaar om u raad te geven of om u te helpen bij het zoeken van het voertuig dat het beste bij u past en deze aankoop in de beste omstandigheden te laten verlopen. Omdat de aankoop van een wagen een belangrijke beslissing is, staan wij u met raad en daad bij. Slim kopen is testen, daar is Renault van overtuigd. Contacteer ons dus gerust voor een testrit !
21 Oct 2010
97
Share Video

1:32
Alexandra is een 23-jarige studente Engels in de Sloveense hoofdstad Ljubljana. Ze komt uit een klein dorpje en haar ouders zijn gescheiden. Niemand weet dat ze contactadvertenties plaatst onder de naam 'The Slovenian Girl' en dat prostitutie dus een geheime bron van inkomsten is voor haar. Alexandra is meester in de manipulatie van mensen, een aartsleugenaar en een beetje een kleptomaan. Ze heeft een hekel aan haar moeder. Om haar vader, een vergane rocker, geeft ze wel heel veel. Haar dubbelleven als studente/callgirl heeft ze aardig onder controle. Totdat een van haar klanten overlijdt aan een hartaanval, door een overdosis Viagra. De man blijkt lid van het Europees Parlement te zijn. De politie gaat op zoek naar Alexandra, die koste wat kost haar identiteit geheim wil houden. Slovenian Girl speelt zich af ten tijde van het voorzitterschap van Slovenië van de Europese Unie. De film is daarmee, in de woorden van Mike Goodrich van Screen Daily, een 'gewiekste metafoor voor de dubieuze waarden van het kapitalisme en persoonlijk winstoogmerk die zich zo snel door het nieuwe Europa hebben verspreid'.
21 Oct 2010
659
Share Video

1:01
Architectonisch beton Stijlbeton te Lier is een jonge dynamische firma gespecialiseerd in architectonisch beton. We produceren modern sierbeton voor woning-, villa- en appartementsbouw. We staan voor u klaar om op elke werf bijzondere toepassingen in architectonisch beton te leveren, zoals kroonlijsten, kolommen voor poorten of inkomportalen, gevel-elementen, terrassen,luifels en raam- en deuromlijstingen. Zowat alle kleuren zitten in ons aanbod, met de nadruk op imitatie Franse steen en imitatie blauwe hardsteen in gladde, gewassen, siersteen of structuur uitvoering. Elk project is anders en dus leveren we altijd op maat. Dankzij ons uniek procédé met mallen in kunststof kunnen wij bijna elke vorm in sierbeton produceren. Daarbij garanderen we een full-service en werken we elk project in eigen beheer uit van het basisplan tot de uiteindelijke uitvoering. Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie of neem alvast een kijkje op onze website.
25 Oct 2010
196
Share Video

0:45
Fitness in Mechelen en Tremelo met bewegingsadvies à la carte! GO-FiT Mechelen en Tremelo geven je dé oplossing voor jouw bewegingsbehoefte! Waarom begeleiding door universitairen - lichamelijke opvoeding en kinesitherapie - en regenten LO, kortom gediplomeerde begeleiders zo belangrijk is! Spieren passen zich snel aan bij steeds zwaardere training. Gewrichten en pezen hebben véél meer tijd nodig! Wil je fit blijven, jouw conditie verbeteren, enkele kilo's afvallen? Of voel je je soms moe, futloos, gestresseerd? Dan is het tijd voor wat actie! Want gezond bewegen geeft extra energie. Maar wat is precies gezond bewegen? Het antwoord is eenvoudig: je beweegt binnen jouw mogelijkheden. Met ons punten programma train je op jouw eigen ritme, zonder overbelasting. Hartkloppingen, krampen, spierpijn zijn dus niet aan jouw besteed! Zo is sporten pas echt plezierig!! Een uitgewerkt, hartslaggestuurd bewegingsprogramma dat aangepast is aan jouw mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat je steeds optimaal kan trainen. Een gevarieerd aanbod is de beste oplossing om gezondheid te verbeteren! Motivatie door variatie! Het is tijd voor actie, GO-FiT...... NU!
26 Oct 2010
260
Share Video

0:45
A.S.L. (Algemene SOS Dienst Limburg), voor als u op zoek bent naar een slotenmaker in Limburg. Wij staan garant voor een snelle service! Onze grote troef is dat we 24 uur op 24 bereikbaar zijn voor snelle interventies, depannages enz... Vanaf 24 euro openen wij alle sloten van huis, auto, brandkasten enz... Wij zijn als slotenmaker ook gespecialiseerd op het vlak van inbraakbeveiliging en bieden onder andere oplossingen voor veiligheidscilinders, toegangscontrole, camerabewaking, automatische poortopeners enz... Ook kunt u bij ons terecht voor brandkasten en gepantserde deuren.Wij hebben maar liefst 100 modellen brandkasten in onze nieuwe showroom, dus kom zeker even een kijkje nemen. Wij leveren en plaatsen gratis uw kluis op het gelijkvloers, vanaf een gewicht van 50kg. A.S.L. (Algemene SOS Dienst Limburg) in Diepenbeek is meer dan alleen maar een slotenmaker. Wij maken geheel vrijblijvend en gratis een offerte voor het beveiligen van uw woning/ bedrijf. Aarzel niet ons te contacteren voor meer info, kom even langs in onze showroom of bezoek onze website. Wij bedienen alle gemeentes in Provincie Limburg. Hasselt, Genk, Diepenbeek, Tongeren, Sint Truiden, Borgloon, Alken, Stevoort, Kuringen, Kermt, Zonhoven, Houthalen Helchteren, Beringen, Heusden-Zolder, Meeuwen, Opglabbeek, Bree, Maaseik, Maasmechelen, Opgrimbie, Rekem, Lanaken, Zutendaal, Bilzen, Munsterbilzen, Riemst, Hoeselt,...
3 Nov 2010
170
Share Video

0:39
Elaut-Mortier is gespecialiseerd in grondwerken en afbraakwerken. Maar ook op het gebied van de mestverwerking kan Elaut-Mortier u bij verschillende soorten werkzaamheden van dienst zijn. Het transporteren en verspreiden van drijfmest behoort dus eveneens tot onze activiteiten. Via de verschillende menu-onderdelen wordt meer gedetailleerde informatie gegeven over onze werkzaamheden. Via de foto's worden verschillende activiteiten van Elaut-Mortier in beeld gebracht. Graag meer info? Aarzel niet ons te contacteren!
15 Nov 2010
241
Share Video

0:45
Aanleg en onderhoud groene ruimtes Piens groenvoorzieningen is al vele jaren actief in tuin- en landschapsarchitectuur. U kan bij ons terecht voor ontwerp tot aanleg en onderhoud van groene ruimten. We verzorgen dus ook totaalprojecten indien de klant dit wenst. Niet enkel kan u beroep op ons doen voor grote tuinen, ook zijn wij gespecialiseerd in stads- en daktuinen. Wij zien het als een uitdaging om elke ruimte om te toveren tot uw eigen paradijs. Elk ontwerp van een groene ruimte komt tot stand door een peiling naar uw specifieke stijl en wensen. Er wordt steeds gestreefd naar een optimale indeling van de beschikbare ruimte en een plantenkeuze die perfect afgestemd is op uw smaak. Beplantingswerken worden steeds met garantie en met de grootste zorg uitgevoerd. Niet enkel verzorgen wij de aanleg van uw gazon, maar ook kunnen wij uw bestaande gazon renoveren. Wij zorgen voor uw omheining, plaatsen uw terrassen in hout en natuursteen en ook voor tuinverlichting kunnen wij u bijstaan met onze expertise. kortom, voor alles wat groene ruimten aangaat kan u bij ons terecht!
16 Nov 2010
145
Share Video

0:45
Kantoorinrichting Bij Drafab (West-Vlaanderen) bent u aan het juiste adres voor alles wat kantoorinrichting, totaalinrichting en projectmeubilering of productie van meubilair op maat betreft. Wij kunnen terugblikken op drie generaties vakkennis op gebied van houten binnenschrijnwerk en projectmeubilering. Onze doelgroep zijn hoofdzakelijk grotere bedrijven, ambassades, banken, scholen, hotels, winkels, restaurants... We richten ons dus voornamelijk naar grotere projecten in binnenland en buitenland. Onze projecten gaan van houten binnenschrijnwerk, kantoorinrichting en totaalinrichting tot de ontwikkeling van specifiek meubilair op maat. We trachten steeds mee te denken met de klant en geven waar nodig vakkundig advies om tot een mooi totaalconcept te komen. Voor de realisatie van onze projecten en projectmeubilering doen we beroep op bekwame vakmensen en een modern uitgerust machinepark. Zij staan in voor een hoge afwerkingsgraad en de nodige kwaliteitsgaranties voor uw houten binnenschrijnwerk. In ons tekenbureel worden alle projecten technisch uitgewerkt alvorens in productie te nemen. Dit, onze flexibiliteit en onze directe communicatielijnen zijn onze belangrijkste troeven waardoor we ons van de anderen onderscheiden. Meubilair op maat, projectmeubilering, kantoorinrichting of totaalinrichting? Dankzij een stevige fundering, permanente bijsturing en een toekomstgerichte visie handhaaft Drafab BVBA zijn sterke positie in de interieur-en meubelnijverheid. Vraag gerust naar onze vrijblijvende referenties. Drafab...maatwerk uit het goede hout gesneden!
16 Nov 2010
132
Share Video

0:45
Switch werd opgericht in 2007, enerzijds als skateshop, anderzijds om het gemis naar andere producten op te vullen. Een all-round skate urban store dus, waar ieder terecht kan: skaters, rockers, hip hoppers, bitches, punks, sneaker freakers, you name it. Je voelt je er meteen thuis, kwaliteit aan de juiste prijs, en met nog eens een killer-team dat zich als geen ander bezig houdt met houten speelgoed! De shop is ook zowat de thuishaven voor District Distribution, zowel voor de teams als de lokale skatescene. Het ligt tevens op korte wandelafstand van Belgiës grootste outdoor concrete-skatepark: Kapermolen! Switch is dus de ideale tussenstop dus for a quick board-fix or some chill-time (heck, we even got some energy drinks!). Spring dus gerust eens binnen, peace! Neem zeker een kijkje op onze nieuwe website!
18 Nov 2010
133
Share Video