Results for: en kvinde Search Results
Family Filter:
2:26
Marinesoldaten Logan (Zac Efron) vender hjem fra sin tredje tjenesteperiode i Irak, og med sig har han den ene genstand, han mener har holdt ham i live – et fotografi, han fandt af en kvinde, som han aldrig har mødt. Efter at have fundet ud af, at hun hedder Beth (Taylor Schilling), og hvor hun bor, dukker han op på hendes dørtrin og ender med at tage et job på hendes families hundekennel. På trods af hendes indledende skepsis og komplikationer i hendes liv udvikler de to følelser for hinanden. Måske kunne Beth være meget mere end Logans skytsengel. The Lucky One er baseret på Nicholas Sparks’ bestseller fra 2008 og er instrueret af den Oscar-nominerede instruktør Scott Hicks (Shine).
6 Jun 2012
475
Share Video

2:02
Livet i limbo mellem det tabte hjemland og eksotiske udstationeringer er rammen for dansk-uddannede Maria Sødahls forføreriske debutfilm om en kvindes sammenbrud i Caribien i 1970’erne. Sonia og hendes to børn tager hele vejen fra fra Norge til Trinidad for at slutte sig til ægtemanden ude i troperne. Hun mistænker hurtigt, at manden har haft en affære i det fremmede – en mistanke, som kun forstærkes af mødet med den dekadente, caribiske livsstil, hvor den svenske udlandsveteran Charlotte (Lena Endre i vanlig fin form) hurtigt indvier hende i det tilsyneladende endeløse selskabsliv.
30 May 2012
535
Share Video

1:26
Hamilton plages af visheden om at årene som hemmelig agent har gjort ham til en decideret mord-maksine, og vil nu stoppe sit liv som agent, og påbegynde et almindeligt i stedet. Han har mødt en kvinde og håber at hun kan blive et vendepunkt i hans liv, men indser snart at det ikke er muligt i en verden hvor verdensfreden trues af korrupte politikere og skrupelløse krigsforbrydere. Et spektakulært attentat planeres i Stockholm og Hamilton er den eneste som kan stoppe det. Det blvier en livsfarlig opgave som bringer Hamilton fra Somalias ødemark til Ammans gader og Stockholms skærgård. Han må gøre hvad der kræves – i nationens interesse.
23 Feb 2012
559
Share Video

2:28
Kate Reddy holder mange bolde i luften. Hun har en lysende karriere som investeringsrådgiver. Hun er en god hustru med en sød arkitektmand og en er perfekt mor, som både kan være bortrejst med arbejdet og nå at bage kage til datterens skolearrangementer. Kolleger, venner og familie undrer sig – hvordan gør hun det? Men sandheden er også plaget af lister over ting, der ikke bliver nået, nattesøvn, der ikke bliver taget, og parmiddage, der bare er færdigretter fra mikrobølgeovnen. Og SÅ bliver det svært. Netop som Kates mand får sin store chance med at stort byggeprojekt, bliver hun inviteret til at realisere sit drømmeprojekt i New York i tæt samarbejde med firmaets legendariske (og karismatiske) chef. Så mens tingene brænder på derhjemme, skal Kate bare tænke på arbejde og at spise på restaurant hver aften… og have dårlig samvittighed. Doug McGrath har instrueret Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan og Greg Kinnear i filmatiseringen af Allison Pearsons morsomme og bidende portræt af den moderne karrierekvinde/mor – og hendes travle karrieremand/far. Med andre ord, hvordan det er at være en ”Kvinde på spring”.
27 Oct 2011
751
Share Video

2:11
Bruno har nattevagten på et lille hotel i Le Havre. En nat ankommer en kvinde til hotellet, barfodet og uden kuffert. Hun fortæller Don, at hun er en fe og tildeler ham tre ønsker. Inden Don har set sig om, er to af hans ønsker blevet opfyldt, men den næste morgen er hun pist forsvundet. Don indser, at han er blevet forelsket og giver sig til at lede efter hende overalt. Det er begyndelsen på et absurd-komisk eventyr, som ikke rigtig ligner noget andet...
22 Sep 2011
427
Share Video

1:58
En film af Andreas Veiel med August Diehl (Forfalskerne, En kvinde i Berlin, Inglourious Basterds) og Lena Lauzemis I begyndelsen af 60'erne kaster de universitetsstuderende Bernward Vesper og Gudrun Ensslin sig ud i en lidenskabelig kærlighed i den kvælende atmosfære af et provinsielt Vesttyskland. Dedikeret til magten af det skrevne ord finder Bernward og Gudrun et bogforlag, hvis første udgivelse paradoksalt nok er en kontroversiel publikation af Bernwards fars tidligere arbejde, alment kendt og udstødt som værket af en berygtet nazistisk forfatter. Bernward forsvarer sin fars evner, selv om han står i skyggen og lider under sin fars suspekte fortid. Gudrun stiller også indgående spørgsmål til sin egen fars rolle under Hitlers Tredje Rige. Påvirkelige overfor den stigende rastløshed over samtiden, maner det unge par sig op og langer ud efter den voksende konformisme og benægtelse, der hersker omkring dem. Efter deres tumultagtige forhold er tæt på en brat afslutning på grund af Bernwards utroskab, begynder de på en frisk, da de i 1964 flytter til Vestberlin. Her forener de kræfter med venstreorienterede forfattere og politiske aktivister og bliver en del af den voksende globale opstand med mottoet: "Hvis ikke os, hvem så; Hvis ikke nu, hvornår så?" Men deres utilfredshed med samfundet lægger hårdt beslag på deres anstrengte forhold. Sidst i 60'erne er Gudrun trådt ind i den rebelske Andreas Baaders pro-voldelige sag for omvæltning og Bernard er til fare for at bukke under i brugen af psykedeliske stoffer i sin kamp for endelig at færdiggøre den roman, der skal ændre verden... Filmen er baseret på den sande historie fra en eksplosiv æra.
22 Sep 2011
579
Share Video

1:48
‘En kvinde og en pistol’ er det eneste, man skal bruge for at lave en film, mente Godard. Dette credo har Zhang Yimou, en af de helt store kinesiske instruktører, parafraseret og udvidet og med ’En kvinde, en pistol og en nudelbar’ skabt en vanvittigt gakket slapstick-farce inspireret af Coen-brødrenes noir-thriller ’Blood Simple’ (1984). Wang er en ynkelig, moralsk fordærvet ejer af en nudelbar i en øde kinesisk by. Han bor i forretningen sammen med sin kone, der er grundigt træt af sin ubehageligt egoistiske mands luner, og for at få lidt sødme i tilværelsen, indleder hun en affære med den fåmælte kok, Li. Men de seksuelle eskapader går ikke upåagtet hen, og netop som Li har fået stukket en pistol i hænderne af Wangs kone, iværksætter Wang sammen med tjeneren Zhao og politimanden Zhang en plan, der skal gøre det af med de utro elskende. Intet går dog som planlagt i denne groteske, burleske komedie.
18 May 2011
473
Share Video

1:51
Thomas er taget til Brasilien på ferie, men sandheden er en anden. Thomas har et kæmpe savn i livet - han vil gerne være far. Han har fået afslag på adoption fordi han er homoseksuel, men i Brasilien har han hørt at man kan købe sig et barn. Snart befinder han sig på kanten af loven. Derude hvor han slet ikke kan bunde, men så møder han en kvinde og intet vil nogensinde blive som før. En smuk historie om uventet kærlighed, længsel og livets sande værdier!
12 May 2011
708
Share Video

2:33
Rio
Rio er en 3D animeret film fra skaberne af ”Ice Age” filmene. Filmen foregår i den pragtfulde by Rio de Janeiro og den frodige brasilianske regnskov. Dette sjove eventyr handler om Blu, en sjældent art af ara-papagøjen, som tror han er den sidste af sin art. Da Blu opdager, at der er en anden af samme art som ham – og det er en kvinde – forlader han sit trykke bur i en landsby i USA og styrer mod Rio. Men det er langt fra kærlighed ved første blik mellem den hustrænede og flyve-besværede Blu og den ekstremt selvstændige højtflyvende hun, Jewel. Uforventet møder de hinanden og de tager ud på deres livs eventyr, hvor de lærer alt om venskab, kærlighed og om at være åbne for livets mange mirakler. Rio præsenterer et væld af livlige og sjove karakterer, en hjertevarm historie, den mest fantastiske animation, farverig underholdning for alle aldre, energisk musik og masser af sang og dans.
14 Apr 2011
1160
Share Video

2:25
Golden Globe nomineret: Bedste kvindelige skuespiller, Nicole Kidman Nomineret til 4 Independent Spirit Awards 2011: Bedste manuskript, bedste instruktion, bedste kvindelige hovedrolle, bedste mandlige hovedrolle Critics Choice Nomineret: Bedste kvindelige skuespiller, Nicole Kidman Drama med Nicole Kidman, Aaron Eckhart og Dianne Wiest - en film af John Cameron Mitchell, instruktøren af "Shortbus" og "Hedwig and the Angry Inch" efter manuskript af David Lindsay-Abaire baseret på sit eget Pulitzer-prisvindende teaterstykke. Handlingen: Becca og Howie Corbett (Nicole Kidman og Aaron Eckhart) er begge tynget af sorg efter deres lille dreng er død efter at blevet kørt over af en bil, da han løb efter familiens hund ud på gaden. Men de bearbejder deres sorg på helt forskellig vis her otte måneder efter ulykken. Howie er ulykkelig, men søger at dæmpe sit tab ved at indlede et venskab med en kvinde fra terapigruppen (Sandra Oh) og vil gerne have deres hund tilbage, som han mener, kan bringe familien trøst. Becca føler omvendt kun smerte indenfor husets fire vægge, men ser en dag tilfældigvis den unge mand, der kørte deres dreng ned. Hun opsøger ham og gennem små samtaler forsøger de at knytte bånd og nå en gensidig forståelse og tilgivelse. Ingen af dem er særligt forstående overfor modpartens reaktion og da den unge mand Jason (Miles Teller), opsøger dem i deres hjem, er det for meget for Howie. Beccas mor, Nat (Dianne Wiest), har sine egne spøgelser at slås med, men er dog med til at lirke op for de indestængte følelser. Men kan man overhovedet nå en lykke efter en så tragisk begivenhed har sprængt ens tilværelse i stykker?
3 Feb 2011
2120
Share Video

2:19
nstruktøren James L. Brooks (Det Bli’r Ikke Bedre) står bag en af årets mest ventede dramatiske komedier, der er stjernespækket med navne som Jack Nicholson, Reese Witherspoon, Paul Rudd og Owen Wilson. Filmen er et forrygende trekantsdrama, der udspiller sig mellem en kvinde og to vidt forskellige mænd, der mødes på deres nok værste aften! Brooks, der er ekspert i menneskelige voksenkomedier filosoferer: “To mennesker mødes på deres livs utvivlsomt dårligste aften, hvor det for alvor skal vise sig, hvad de har at stå imod med. Jeg tror de fleste af os på et tidspunkt når et punkt, hvorefter intet nogensinde kan blive det samme igen. Og lige dér er det, at man for alvor må slippe hæmningerne – og håbe, at det er nok…!”
13 Jan 2011
2795
Share Video

1:46
En film om at finde sig selv - og hinanden. Efter et langt og hårdt liv beslutter Kicki sig for at rette op på alle fortidens synder og fortrydelser på én uge. I Taiwan. Kicki tager sin nærmest fremmede teenagesøn med som tilskuer til det, hun håber, er hendes endelige møde med lykken. Men Taiwan byder på alt andet end det, Kicki drømte om. Lige så meget kærlighed, mor og søn får fra tilfældige fremmede, lige så lidt kærlighed udvikler der sig mellem de to. I stedet for at blive vidne til sin mors triumf, er Kickis søn på første parket til endnu en kæmpe skuffelse. "Miss Kicki" er en lille film om de store følelser. Pernilla August giver et insisterende portræt af en kvinde, der har mistet evnen til at se, hvordan kærligheden bedst bliver doseret. Kicki (Pernilla August) har igennem en årrække arbejdet i USA, nyligt hjemvendt til Sverige, bliver hun af sin mor (Britta Andersson) hos hvem Kickis søn, Viktor (Ludwig Palmell), har boet det meste af sin barndom, bedt om at lære sønnen bedre at kende. Kicki vil imidlertid hellere til Taipei (Taiwan) og prøve lykken med hendes Internetflirt (Eric Tsang), og ender derfor med at tage på en mere eller mindre velovervejet og vellykket ferie med sin søn.
13 Jan 2011
656
Share Video