Results for: eva van der gucht Search Results
Family Filter:
1:54
De stoere Akkie (Hanna Obbeek) zit in groep 8 en is helemaal wild van voetbal. Tijdens schooltijd wordt haar klas door juf Ina (Eva Van der Gucht) klaargestoomd voor belangrijke zaken als de Citotoets, het schoolkamp en de finale van het schooltoernooi. Na schooltijd gaat ze het liefst voetballen met haar klasgenoten. Het kan haar niets schelen dat Joep (Nils Verkooijen) voetbal geen sport voor meisjes vindt. Ze is er hartstikke goed in en kan Joep makkelijk aan. Maar dan wordt Akkie ziek. Gelukkig krijgt ze heel veel steun van haar klasgenoten en Juf Ina. Ondanks het verdriet kan de optimistische Akkie het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Als het ernaar uit ziet dat ze het voetbaltoernooi moet missen, bedenkt Joep een cool plan voor haar…
15 Feb 2012
1042
Share Video

3:19
From the movie Everybody's Famous! - Marva (Eva van der Gucht) finally gets to perform her song, “Lucky Mañuelo,” on television.
20 Oct 2011
194
Share Video

2:44
From the movie Everybody's Famous! - Jean (Josse De Pauw) and Marva (Eva van der Gucht) share a very public emotional moment before she goes on to perform.
20 Oct 2011
235
Share Video

2:12
From the movie Everybody's Famous! - Chantal (Gert Portael) suspects Marva (Eva van der Gucht) is not revealing everything that happened during her meeting with Michael (Victor Low).
20 Oct 2011
191
Share Video

1:59
From the movie Everybody's Famous! - Jean (Josse De Pauw) and Chantal (Gert Portael) go to see Marva (Eva van der Gucht) perform as Madonna at a strange talent show.
20 Oct 2011
254
Share Video

1:54
De stoere Akkie (Hanna Obbeek) zit in groep 8 en is helemaal wild van voetbal. Tijdens schooltijd wordt haar klas door juf Ina (Eva van der Gucht) klaargestoomd voor belangrijke zaken als de Citotoets, het schoolkamp en de finale van het schooltoernooi. Na schooltijd gaat ze het liefst voetballen met haar klasgenoten. Het kan haar niets schelen dat Joep (Nils Verkooijen) voetbal geen sport voor meisjes vindt. Ze is er hartstikke goed in en kan Joep makkelijk aan. Maar dan wordt Akkie ziek. Gelukkig krijgt ze heel veel steun van haar klasgenoten en Juf Ina. Ondanks het verdriet kan de optimistische Akkie het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Als het ernaar uit ziet dat ze het voetbaltoernooi moet missen, bedenkt Joep een cool plan voor haar... Vanaf 15 februari in de bioscoop.
17 Oct 2012
4368
Share Video