Results for: eva van der gucht Search Results
Family Filter:
1:54
De stoere Akkie (Hanna Obbeek) zit in groep 8 en is helemaal wild van voetbal. Tijdens schooltijd wordt haar klas door juf Ina (Eva Van der Gucht) klaargestoomd voor belangrijke zaken als de Citotoets, het schoolkamp en de finale van het schooltoernooi. Na schooltijd gaat ze het liefst voetballen met haar klasgenoten. Het kan haar niets schelen dat Joep (Nils Verkooijen) voetbal geen sport voor meisjes vindt. Ze is er hartstikke goed in en kan Joep makkelijk aan. Maar dan wordt Akkie ziek. Gelukkig krijgt ze heel veel steun van haar klasgenoten en Juf Ina. Ondanks het verdriet kan de optimistische Akkie het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Als het ernaar uit ziet dat ze het voetbaltoernooi moet missen, bedenkt Joep een cool plan voor haar…
15 Feb 2012
1284
Share Video

2:00
Dik Trom is een vrolijke, eerlijke, beetje gezette jongen. Samen met zijn ouders woont hij in het knusse Dikkedam, waar iedereen net zo dik en uitbundig is als hij. Het is er elke dag feest en de mensen eten hun buik rond aan taart en vettigheid. Dik heeft er veel dikke maatjes en is de koning van het bommetjes maken in het zwembad. Diks gelukkige leventje verandert als de familie gaat verhuizen naar Dunhoven, waar zijn vader een restaurant begint. In Dunhoven is niemand uitbundig of dik. Iedereen is juist hartstikke dun en de mensen zijn alleen maar bezig met uiterlijk, gezondheid en sport. Ze zitten dan ook helemaal niet te wachten op die dikke familie Trom en hun restaurant vol calorieën. Niet alleen het restaurant kent een moeilijke start, ook Dik heeft moeite zich aan te passen. Voor het eerst in zijn leven wordt hij zich bewust van zijn omvang. Helemaal als hij verliefd wordt op Lieve, het dunste meisje van heel Dunhoven. De moeder van Lieve is diëtiste en zij weegt haar dochter elke dag. Dik is niet de enige die zijn oog heeft laten vallen op de mooie Lieve. Ook Viktor, de brutale zoon van sportschoolhouder Dolf, dingt naar haar hand. De strijd tussen de twee kemphanen zal beslecht worden tijdens de lokale zomerwedstrijd.
24 Nov 2010
639
Share Video

1:59
Pim lives in a small town on the Belgian coast, together with his single mother Yvette, a local accordion starlet. It's an ordinary existence which Pim brightens up by dreaming of princesses, beauty queens and handsome Gino, the boy next door. But when hunky traveller Zoltan blows through town, Pim's life takes an exciting and unexpected turn. North Sea Texas is the feature film debut from cult director Bavo Defurne, whose short films, love letters to the male form and soaked with lush visuals, have garnered fans from across the globe - drawing comparisons to Pierre et Gilles, Herbert List, Dreyer and Eisenstein.
6 Apr 2012
1957
Share Video

2:04
Fin des années 60, une ville oubliée de la côte belge. Pim vit seul avec sa mère, une ancienne reine de beauté devenue chanteuse de cabaret. Pim égaie ses journées en dessinant et en rêvant à des vies imaginaires. Il exprime ses désirs en collectionnant en secret des objets qu'il garde précieusement dans une boîte à chaussures. À l'aube de ses 16 ans, sa relation avec son meilleur ami, Gino, va prendre une autre direction. Quant à la mère de Pim, Yvette, elle a ses propres rêves. Fatiguée de ses soupirants et de sa vie monotone, elle aspire à tout quitter pour partir à la découverte du monde.
6 Dec 2012
462
Share Video

2:09
Bobby en de geestenjagers, geregisseerd door Martin Lagestee, gaat over het 13-jarige meisje Sanne (Obbeek), wiens vader een opdracht krijgt om geesten te verjagen op het stoomschip Rotterdam. Wanneer Sanne met hem meegaat naar het schip, ontmoet zij daar de jonge geest Bobby (Verkooijen). Deze ontmoeting zet een reeks van spannende gebeurtenissen in gang.
13 Feb 2013
711
Share Video