Results for: flugt Search Results
Family Filter:
2:14
"It's time to be bad - really bad" Den totalt kiksede, frankofile og still-a-virgin Nick Twisp bliver sat på sit livs største prøve, da han på en impulsiv flugt-ferie med sin promiskuøse mor og hendes totale taber-kæreste, møder drømmepigen Sheeni i en trailerpark. Sheeni er intellektuel som Nick, og han vil gå gennem ild og vand for at vinde hendes hjerte. Sheeni opfordrer Nick til at gøre oprør, så de kan få en fremtid sammen i stedet for et dødsdømt long-distance relationship. Oprør ligger ikke lige for, så Nick opfinder et alter-ego - den flamboyante, skruppelløse skørtejæger Francois Dillinger. Francois er som et Big Bang og han sætter en eksplosiv række af begivenheder i gang, der får Nick ud hvor han slet slet ikke kan bunde. En forrygende komedie med et stjernekast bestående af Michael Cera (Juno og Superbad), Portia Doubleday, Zach Galifianakis (Tømmermænd i Vegas), Steve Buscemi (Fargo, The Big Lebowski), Jean Smart (Sex and the City) og Ray Liotta.
6 Jul 2010
3231
Share Video

1:55
Instruktør Julian Schnabel, der stod bag anmelder- og publikumsfavoritten Dykkerklokken og sommerfuglen, er tilbage med endnu et intenst drama. Miral er et smukt og bevægende portræt, fortalt gennem tre stærke kvinder, om diplomatiets sorte samvittighed på det globale landkort - Palæstina. Jerusalem, 1948. Oprettelsen af staten Israel betyder at en kvart million palæstinensere er på flugt. På vej til arbejde møder Hind Husseini (Hiam Abbass) 55 hjemløse børn på gaden. Hun inviterer dem hjem og giver dem mad og ly for natten. I løbet af et halvt år har Hind taget 2000 børn til sig og det berømte børnehjem Dar Al-Tifl bliver grundlagt i bedstefaderens villa. Miral (Freida Pinto) kommer under Hinds vinger i 1978 og den trygge opvækst med masser af kærlighed og disciplineret skolegang skærmer hende for de grufulde hændelser, der forgår udenfor murerne. Som 17-årig sendes Miral til en flygtningelejr for at undervise, og pludselig får hun øjnene op for de brutale forhold det palæstinensiske folk lever under. Miral forelsker sig i den politiske aktivist Hani og befinder sig samtidig i et personligt dilemma. Skal hun slutte sig til den palæstinensiske oprørsbevægelse og gå i væbnet kamp for retten til landet, eller skal hun efterleve Mama Hinds ukuelige mantra om, at uddannelse og diplomati er den sande vej til fred? Schnabel, der selv er af jødisk oprindelse, er også anerkendt billedkunstner og debuterede i 1996 med sit unikke filmportræt af maleren Basquiat. Miral er baseret på den palæstinensiske journalist Rula Jebreals selvbiografi og i rollen som Miral ses Frieda Pinto, der fik sit globale gennembrud i Oscar-vinderen Slumdog Millionaire. Desuden medvirker Willem Dafoe (Antichrist), Hiam Abass (The Visitor) og Vanessa Redgrave (Soning).
13 Jan 2011
3173
Share Video

2:24
Spænd sikkerhedsselen og tag med på en forrygende flugt med TWILIGHT superstjernen Taylor Lautner i sin første selvstændige hovedrolle. Han spiller en tilsyneladende ganske almindelig fyr, der - uden at vide hvorfor – kastes ud i en livsfarlig verden af snigmordere og spionage i den nye action-thriller ABDUCTION, instrueret af John Singleton. Så længe han kan huske, har Nathan Harper (TAYLOR LAUTNER) haft en lidt uvirkelig fornemmelse af, at der er noget galt med hans liv. Da han tilfældigt finder et foto af sig selv som dreng på en webside for forsvundne personer, bliver alle hans værste anelser bekræftet; hans forældre er i virkeligheden ikke hans og hele hans liv, indtil nu, hviler på en løgn, der er omhyggeligt opbygget for at skjule noget mere mystisk og djævelsk, end han i sin vildeste fantasi kunne have forestillet sig. Men netop som det er ved at lykkes ham at finde ud af sin sande identitet, fanges Nathan i kikkertsigtet af et hold professionelle snigmordere, der tvinger ham til at flygte sammen med den eneste person han stoler på, sin nabo, Karen (Phil Collins datter, LILY COLLINS). Hvert eneste sekund tæller, mens Nathan og Karen kæmper desperat for at undslippe fra den hær af mordere og regeringsagenter, der er lige i hælene på dem. Men da de er lige ved at give op, går det op for Nathan, at deres eneste chance for at overleve – og løse mysteriet om sin biologiske far – er at holde op med at flygte og tage det endelige opgør mod dem, der forsøger at udslette hans eksistens!
6 Oct 2011
2304
Share Video

2:04
Action-spækket, fuld-fart-over-feltet, animeret musical-komedie om en pige med en imponerende, gylden hårpragt på over 20 meter. Som ganske lille baby blev prinsessen Rapunzel bortført fra sine forældres royale slot og har siden været holdt indespærret i et hemmeligt tårn, mens hun har drømt om det store eventyr. Nu, da hun er blevet en både kreativ og viljestærk teenager, kaster hun sig ud i sit livs mest hårrejsende flugteventyr i selskab med den charmerende og handlekraftige bandit, Flynn Rider.
3 Feb 2011
1069
Share Video

2:09
The Dark Knight Rises er den episke afslutning på filmskaber Christopher Nolans Dark Knight-trilogi. Det er otte år siden, Batman (Christian Bale) forsvandt ud i natten og med ét forvandlede sig fra helt til en mand på flugt. Da Batman påtog sig skylden for distriktsadvokaten Harvey Dents død, ofrede han alt for det, han og politikommissær Gordon (Gary Oldman) begge håbede var det fælles bedste. Løgnen virkede for en tid, da alle kriminelle aktiviteter i Gotham City blev knust under vægten af the anti-crime Dent Act. Men alt ændrer sig med ankomsten af en listig kattelignende tyv (Anne Hathaway) med en mystisk agenda. Langt farligere er dog ankomsten af Bane (Tom Hardy), en maskeret terrorist, hvis skånselsløse planer for Gotham tvinger Bruce ud af hans selvvalgte eksil. Men selv hvis Batman griber kappen og masken igen, er det ikke sikkert, at han kan matche Bane.
20 Jul 2012
1158
Share Video

2:26
TRON: LEGACY er et fantastisk 3D high-tech eventyr i en digital verden æoner fra noget, der tidligere er vist på film. Sam Flynn (GARRETT HEDLUND), den teknisk begavede 27-årige søn af Kevin Flynn (JEFF BRIDGES), begynder at efterforske sin fars mystiske forsvinden og bliver selv trukket ind i TRONs digitale verden, hvor hans far nu har levet i 25 år. I samarbejde med Kevins loyale hjælper, Quorra (OLIVIA WILDE), kaster far og søn sig ud på en livsfarlig flugt gennem det visuelt ubeskrivelige cyber univers, der gennem årene har fortsat sin selvudvikling og er blevet endnu mere avanceret og totalt livsfarligt. Med sin visuelt nyskabende og seneste opdaterede 3D action teknologi, tager Disneys TRON LEGACY dig med ud i en helt ny dimension, når den får biografpremiere i december 2010. TRON er produceret af Steve Lisberger, der var med til at skrive – og instruerede – den oprindelige TRON (1982), og med et forrygende soundtrack fra de multi Grammy Award®vindende Daft Punk, der går lige i blodbanen. • Produceren Steve Lisberger var også medforfatter til - og instruktør af - den originale TRON (1982). • Jeff Bridges gentager rollen som Kevin Flynn, som han også spillede i TRON (1982). • Bruce Boxleitner gentager dobbeltrollen som Alan Bradley og Tron, som i TRON (1982). • Grammy Award®-vindende Daft Punk har komponeret musikken til TRON: LEGACY. TRON: LEGACY er et 3D high-tech eventyr om far og søn (JEFF BRIDGES, GARRETT HEDLUND) der tvinges ud på en livsfarlig flugt gennem et visuelt fantastisk cyber univers, der dog har udviklet sig til et hyper avanceret og ekstremt livsfarligt sted at opholde sig…
16 Dec 2010
839
Share Video

1:34
I ”Sucker Punch” bliver vi ført ind i en ung piges livlig drøm – en fantasi der skaber en mulighed for flugt fra den barske realitet, hun lever i. Hun er ikke bundet af tid og sted, hun er fri til at rejse, hvor end hendes fantasi fører hende hen, og hendes fantastiske eventyr udvisker linjerne mellem, hvad er rigtigt og hvad er fantasi. Som ganske ung og mod sin vilje bliver Babydoll spærret inde, men Babydoll har ikke mistet sin vilje til at overleve. Fast besluttet på at kæmpe for sin frihed overtaler hun fire unge piger – den ligefremme Rocket, den hippe Blondie, den loyale Amber og den modvillige Sweet Pea – til at forsøge undslippe deres grufulde skæbne og ikke mindst deres fangevogtere – Blue, Madam Gorski og High Roller. Sammen må de unge piger beslutte sig for præcis, hvor meget de er forberedte på at ofre for at overleve, men ved hjælp af Wise Man vil deres utrolige rejse – hvis de lykkes – sætte dem fri…
14 Apr 2011
823
Share Video

2:19
En far (Viggo Mortensen) og hans søn (Kodi Smit-McPhee) bevæger sig sydpå gennem et nådesløst post-apokalyptisk Amerika på flugt fra en kold vinter og en tiltagende slut. De er på vej mod kysten i håb om at finde et bedre sted - et sted, er egner sig til overlevelse. I oppakningen har de en pistol med to skud tilbage - en patron til hver, hvis det skulle blive nødvendigt. På vejen opdager de, hvor lidt der er tilbage af medmenneskeligheden og hvor rå og kynisk fremtiden tegner. The Road er en barsk beskrivelse af tiden efter en ødelæggende katastrofe, men filmen er i høj grad også en rørende skildring af en far og en søn, der holder håbet i live via den kærlighed, de har til hinanaden. Filmen bygger på bogen The Road af Cormac McCarthy, som modtog Pulitzer-prisen for romanen i 2007.
17 Feb 2010
370
Share Video

2:06
”Total Recall” er en forrygende action thriller fra grænselandet mellem virkelighed, drømme og kunstigt skabt erindring. Velkommen til Rekall, det multinationale selskab, der kan forvandle dine vildeste drømme til noget, der ligner virkelige erindringer. For fabriksarbejderen Douglas Quaid (Colin Farrell) virker det – til trods for at han er lykkeligt gift med den smukke Lori (Kate Beckinsale) - som om en ’indre ferie’ kan være den perfekte pause fra hans ellers ret rutineprægede liv… - Virkelige erindringer om et spændende liv som superspion kan være lige det krydderi, som hans tilværelse mangler. Men da implementeringsproceduren går frygteligt galt, bliver Quaid pludselig en meget jaget mand i virkeligheden og snart er han på vild flugt fra politiet, der kontrolleres af den frie verdens leder, Kansler Cohaagen (Bryan Cranston). Undervejs lykkes det ham at slutte sig til oprøreren, Melina (Jessica Biel), så han kan finde modstandsbevægelsens leder, Matthias Lair (Bill Nighy) og være med til at sætte en stopper for Cohaagens diktatur. Men efterhånden som grænserne mellem fantasi og virkelighed bliver stadigt mere udviskede og det går op for Quaid, at den frie verdens skæbne rent faktisk hviler på hans skuldre, finder han endelig ud af sin virkelige identitet, sin sande kærlighed… og sin uafvendelige skæbne… Filmen, der er en genindspilning af Paul Verhoevens film af samme titel fra 1990 (med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen), er instrueret af Len Wiseman (”Die Hard 4.0”, ”Underworld: Evolution”), skrevet af bl.a. Kurt Wimmer (”Salt”, ”Street Kings”) og produceret af Neal H. Moritz (”21 Jump Street”, ”World Invasion: Battle Los Angeles”). ”Total Recall” har dansk biografpremiere 9. august 2012.
9 Aug 2012
646
Share Video

2:24
Den unge John Smith (Alex Pettyfer) og hans værge og beskytter, Henri (Timothy Olyphant) er på evig flugt fra en dødspatrulje, udsendt fra en fjern planet for at udrydde de sidste ni overlevende fra planeten Lorien. John er Nummer Fire af de Ni overlevende. John og Henry slår sig ned i den lille flække Paradise, Ohio, og bereder sig på endnu et kort ophold inden de må flygte videre. Men denne gang går det anderledes. Først møder John Sarah (Dianna Agron), der er lige så ensom som han, og så ankommer ellers en gruppe sortklædte dræbere for at færdiggøre deres etniske udrensning… Filmen er instrueret af DJ Caruso (”Eagle Eye”, ”Disturbia”) og produceret af Michael Bay (The Rock, Armageddon, Pearl Harbor).
17 Mar 2011
559
Share Video

1:58
Mens hans forretning er ved at gå konkurs forsøger den plagede unge Will Shaw alligevel at nyde sommerferien sammen med sin familie på en stor yacht i Middelhavet. Men konsekvensen af en række voldsomme begivenheder - der til at begynde med ligger meget langt fra hans normale verdensopfattelse - er, at han pludselig kun har 24 timer til at redde livet på sin kidnappede familie; og samtidig selv forsøge at overleve den desperate flugt fra det hold professionelle mordere, der konstant er lige i hælene på ham… Shaw spilles intenst af den karismatiske Henry Cavill (The Immortals (2011) og er den nye Clark Kent/Superman i den kommende Superman: The Man of Steel (2013)). Hans far, Martin Shaw - der viser sig at have flere hemmeligheder end de fleste – spilles af Bruce Willis, mens Sigourney Weaver spiller Carrack, en højtstående CIA operatør, der spiller efter sine helt egne regler… Filmen er instrueret af Mabrouk El Mechri (JCVD (2008)).
13 Jul 2012
399
Share Video

1:36
Karl Højby Hansen (Sylvester Espersen Byder), der har levet de første 12 år af sit liv i Hvide Sande sammen med sin mor (Line Kruse), mormor og morfar (Lars Knutzon). Derfor bliver chokket stort, da hans mor fortæller ham, at de skal flytte til København. Omstillingen bliver svær og absolut ikke hjulpet af, at han skal starte på Rådmandsgades Skole på Nørrebro, hvor 80 procent af børnene er tosprogede, og jargonen hård. Karl begynder hurtigt at planlægge sin flugt tilbage til morfar og mormor og får hjælp fra uventet kant. For i 6B går også tyrkiske Sawsan (Malika Sia Paul), der har sat sig for at deltage i finalen i MGP trods sin families modstand. Karl og Sawsan finder stik mod alle odds sammen i en fælles mission vestpå…
21 Mar 2013
404
Share Video

1:38
En forbryder på flugt truer med at springe i døden fra toppen af et hotel på Manhattan. Der slås alarm og snart samles både politi, indsatsstyrker og brandvæsen under manden. En kvindelig politipsykolog bliver sat på den farlige opgave at snakke manden fra sine dødelige planer og væk fra kanten. Men alt i mens storbyens styrker er samlet om en tilsyneladende desperat mand, er hans bror i færd med en ekstremt indbringende – og farlig – forbrydelse. Danske Asger Leth (”Ghosts of Cité Soleil”) præsenterer en nervepirrende kupfilm af en actionthriller i bedste Hollywood-stil. I hovedrollerne ses superstjerner som Sam Worthington (”Avatar”), Elizabeth Banks (”Spider-Man”), Jamie Bell (”King Kong”) og Ed Harris (”A History of Violence”).
9 Feb 2012
465
Share Video

1:55
Sherif Owens (Arnold Schwarzenegger) lever et stille liv i den søvnige grænseby Summerton Junction, efter at have trukket sig tilbage fra sit job hos Los Angeles Politi. Overvældet af nederlaget efter en fejlslagen operation som invaliderede hans partner, forlod han L.A. korpset. Efter en spektakulær flugt fra en FBI konvoj, ræser den mest eftersøgte og berygtede narkobaron på den sydlige halvkugle mod grænsen med 200 kilometer i timen, i en special udstyret bil med et gidsel og et slæng af hårdkogte bandemedlemmer. Med kursen sat direkte mod Summerton Junction har den samlede politistyrke et sidste forsøg til at stoppe ham, inden han forsvinder over grænsen. Owens deltager først modvilligt i operationen og udelukkes efterfølgende, da hans politikorps regnes for udueligt, for til sidst at acceptere sit ansvar for den afgørende duel.
7 Mar 2013
404
Share Video

2:49
En far (Viggo Mortensen) og hans søn (Kodi Smit-McPhee) bevæger sig sydpå gennem et nådesløst post-apokalyptisk Amerika på flugt fra en kold vinter og en tiltagende slut. De er på vej mod kysten i håb om at finde et bedre sted - et sted, er egner sig til overlevelse. I oppakningen har de en pistol med to skud tilbage - en patron til hver, hvis det skulle blive nødvendigt. På vejen opdager de, hvor lidt der er tilbage af medmenneskeligheden og hvor rå og kynisk fremtiden tegner. The Road er en barsk beskrivelse af tiden efter en ødelæggende katastrofe, men filmen er i høj grad også en rørende skildring af en far og en søn, der holder håbet i live via den kærlighed, de har til hinanden. Filmen bygger på bogen The Road af Cormac McCarthy, som modtog Pulitzer-prisen for romanen i 2007.
17 Feb 2010
290
Share Video

1:03
Dr. Martin Harris (Liam Neeson) vågner op efter en bilulykke i Berlin og opdager til sin rædsel, at hans kone, Liz (January Jones) pludselig ikke genkender ham, og en anden mand (Aidan Quinn) har stjålet hans identitet. Ignorerede af vantro myndigheder og jagtet af mystiske lejemordere, finder han sig selv alene, træt og på flugt. Med hjælp fra uventet side, kaster Martin sig hovedkulds ind i et dødbringende mysterium, som tvinger ham til at sætte spørgsmålstegn ved sig selv og sin identitet. Hvor langt er han er villig til at gå for at afsløre sandheden.
23 Jun 2011
359
Share Video