Results for: het uur Search Results
Family Filter:
uur
0:34
Varg Veum wordt plots wakker geschud door de ontploffing van een wapenwinkel net buiten de stad Bergen. Meerdere levens worden geëist in wat de grootste en meest gevaarlijke zaak zal worden van hoofdinspecteur Hamre en Veum. Diezelfde nacht wordt een oude vriend van Veum dood aangetroffen in zijn appartement, hij is op brute wijze vermoord. Al snel heeft Veum door dat de twee gebeurtenissen met elkaar verbonden zijn. Veum raakt verzeild in een dodelijk spel tussen een internationale paramilitaire organisatie en een machtige wapenfabrikant.
6 Jun 2012
361
Share Video

2:32
Bijbel; Handelingen 3 (in Nederlands en Arabisch) 1 Eens, tegen drie uur in de middag, het uur van het gebed, gingen Petrus en Johannes naar de tempel. 2 Daar was een man die vanaf zijn geboorte verlamd was en gedragen moest worden. Elke dag werd hij bij de tempelpoort gezet, de Schone Poort, waar hij de bezoekers van de tempel om geld vroeg. 3 Toen hij Petrus en Johannes zag die de tempel wilden binnengaan, vroeg hij om een aalmoes. 4 Petrus keek naar hem en Johannes ook, en Petrus zei: ‘Kijk ons aan.’ 5 Hij sloeg zijn ogen naar hen op, in de verwachting iets van hen te krijgen. 6 Maar Petrus zei: ‘Zilver of goud heb ik niet; maar wat ik heb, zal ik u geven: in de naam van Jezus Christus van Nazaret, sta op en loop!’ 7 Hij pakte hem bij de rechterhand en hielp hem opstaan. Onmiddellijk kwam er kracht in zijn voeten en enkels: 8a hij sprong op, stond overeind en liep heen en weer. Distributed by Tubemogul.
3 Dec 2009
170
Share Video

0:45
Glazenmaker Glazenmakerij A.A.B. te Antwerpen-Ekeren is de specialist in het herstellen en vervangen van glas. Voor dringende herstellen kan u dag en nacht, 24u op 24 en 7 dagen op 7 op ons rekenen, zelfs in het weekend staan wij voor u paraat. Bovendien zorgen we voor een depannage binnen het uur. Naast glasherstellingen kan u eveneens op ons rekenen voor alle glassoorten, inbraakwerende beglazing, gelaagd glas, gewapend glas, securit glas en fantasieglas. Isolerende beglazing is bovendien mogelijk in 24u. Ook voor koepels in glas, plexi of polycarbonaat zijn we de geschikte partner. Kortom, bent u op zoek naar een glazenmakerij die gespecialiseerd is in het herstellen en vervangen van glas? Dan bent u bij A.A.B. te Antwerpen-Ekeren beslist aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!
18 Nov 2010
50
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/aab_bvba+glazenmakers+antwerpen+ms-125551+p-2.html Glazenmakerij A.A.B. te Antwerpen-Ekeren is de specialist in het herstellen en vervangen van glas. Voor dringende herstellen kan u dag en nacht, 24u op 24 en 7 dagen op 7 op ons rekenen, zelfs in het weekend staan wij voor u paraat. Bovendien zorgen we voor een depannage binnen het uur. Naast glasherstellingen kan u eveneens op ons rekenen voor alle glassoorten, inbraakwerende beglazing, gelaagd glas, gewapend glas, securit glas en fantasieglas. Isolerende beglazing is bovendien mogelijk in 24u. Ook voor koepels in glas, plexi of polycarbonaat zijn we de geschikte partner. Kortom, bent u op zoek naar een glazenmakerij die gespecialiseerd is in het herstellen en vervangen van glas? Dan bent u bij A.A.B. te Antwerpen-Ekeren beslist aan het juiste adres. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!
1 Dec 2010
127
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/alkam_drukkerij_bvba+kopieen+leuven+ms-130987+p-2.html Dankzij onze jarenlange ervaring in printen en kopiëren kunnen we u de beste service & kwaliteit bieden. Het printen en inbinden van uw eindwerk is ook één van onze specialiteiten! Onze legendarische snelheid heeft reeds menigeen die met een deadline werd geconfronteerd uit de problemen geholpen... en zo werden we vele malen in dankwoorden van eindwerken vermeld. Op verzoek van de studentenpopulatie werken we sedert enige jaren voor de eerste en tweede zittijd met een afsprakenlijst. U belt minstens een week vooraf voor een afspraak en op de dag zelf maken wij uw eindwerk terwijl u er op wacht. Wij printen, u controleert en wij werken alles verder af zodat u zeker bent van een perfecte resultaat. 99% van de studenten verlaten de zaak binnen het uur na aankomst mét hun thesis onder de arm! Alkam Drukkerij, het copycenter in Leuven bij uitstek!
14 Dec 2010
211
Share Video