Results for: imode Search Results
Family Filter:
1:15
Havskildpadden Sammy bliver født på en strand i Californien, men han er bitte lille og forude venter en lang og farefuld kamp blot for at nå ud til havet. Undervejs, blandt mylderet af små skildpadder, møder han sit livs kærlighed - en smuk lille havskildpadde ved navn Sally, men hun forsvinder fra ham kort efter… Da Sammy selv får kæmpet sig i sikkerhed i havet, begiver han sig ud på en storslået rejse gennem verdens oceaner – en rejse, som alle havskildpadder foretager, inden de vender tilbage til den strand, hvor de blev født. Sammy er oppe imod alverdens farer, men han kæmper sig igennem dem alle i håbet om igen at møde Sally. Undervejs møder han også sin bedste ven Ray og sammen med ham, opdager Sammy, hvordan menneskene er på vej til at ødelægge planeten. Han kæmper mod piratfisk, undslipper en stor ørn og reddes kun akkurat fra en klæbrig oliepøl. Han møder dog også gode mennesker, der er med til at redde ham og masser af andre spændende dyr under havet, som er med til at hjælpe Sammy på vej. Sammy er nemlig på jagt efter en mystisk passage - en hemmelig vej i havet. Og så endelig - en skønne dag, efter ufattelige farer og store oplevelser, genfinder han sit livs kærlighed Sally. Hun har heller ikke glemt Sammy – og deres eventyr er langt fra slut…
16 Sep 2010
665
Share Video

1:49
Fair Game giver et glimt ind i det politiske magtcentrums mørke korridorer. Det medrivende drama er baseret på den sande historie om den hemmelige CIA-agent Valerie Plame, hvis karriere lægges i ruiner og ægteskab næsten ødelægges på grund af en læk til pressen fra Det Hvide Hus. Valerie Plame (Naomi Watts) arbejder i starten af 2003 undercover for CIA og har bl.a. kontakter i Irak. Der er usikkerhed om, hvorvidt USA vil gå ind i Irak, og der er bl.a. heftig debat om mulighederne for eksistensen af et irakisk atomvåbenprogram. Valerie Plame finder stærke beviser for, at Irak er langt fra at besidde såkaldte WMD’s – masseødelæggelsesvåben - og dette går stik imod opfattelsen hos mange i den amerikanske regering.
2 Dec 2010
319
Share Video

1:55
Show teatrene - med deres stort opsatte forestillinger med sang og dans - har længe haft deres bedste tid bag sig. Så den tidligere danser, Tess (Cher), der ejer The Burlesque Lounge, kæmper for at holde stedet åbent, til trods for utallige finansielle og kunstneriske udfordringer. Mens mange af Tess’ kunstnere kæmper med deres egne personlige problemer, kæmper Tess indædt imod en velhavende forretningsmand, der forsøger at købe bygningen, så overvældet af modstand på alle niveauer er stemningen ved at have nået nulpunktet. Samtidig ser det ud til, at tilværelsen er ved at ændre sig til det bedre for den unge Ali (Aguilera), der kommer fra en flække langt ude på landet i Iowa. Hun får job som servitrice i The Burlesque Lounge, men der går ikke lang tid før Ali har tabt sit hjerte totalt til det farverige miljø. Så med hjælp fra nyfundne venner på begge sider af scenen kommer den dag, hvor Ali sniger sig op i rampelyset for at aflægge prøve. Og fra det øjeblik, er hendes skæbne uløseligt forbundet med Tess’ og The Burlesque Lounge…
25 Dec 2010
7105
Share Video

2:19
nstruktøren James L. Brooks (Det Bli’r Ikke Bedre) står bag en af årets mest ventede dramatiske komedier, der er stjernespækket med navne som Jack Nicholson, Reese Witherspoon, Paul Rudd og Owen Wilson. Filmen er et forrygende trekantsdrama, der udspiller sig mellem en kvinde og to vidt forskellige mænd, der mødes på deres nok værste aften! Brooks, der er ekspert i menneskelige voksenkomedier filosoferer: “To mennesker mødes på deres livs utvivlsomt dårligste aften, hvor det for alvor skal vise sig, hvad de har at stå imod med. Jeg tror de fleste af os på et tidspunkt når et punkt, hvorefter intet nogensinde kan blive det samme igen. Og lige dér er det, at man for alvor må slippe hæmningerne – og håbe, at det er nok…!”
13 Jan 2011
2537
Share Video

1:58
Britt Reid (Seth Rogen) er søn af LA's mest prominente og respekterede mediemagnat. Han er fuldt ud tilfreds med at leve en planløs tilværelse fyldt med fester, indtil faren(Tom Wilkinson) på mystisk vis dør og efterlader sit enorme medieimperium til Britt. Imod forventning bliver han venner med en af farens mere stræbsomme og opfindsomme medarbejdere, Kato(Jay Chou). De ser en mulighed for at gøre noget meningsfyldt for første gang i deres liv ved at bekæmpe kriminalitet, men for at kunne gøre det, er de nødt til selv at blive kriminelle. Kun ved at bryde loven kan de beskytte den! Britt bliver til selvtægtsmanden Green Hornet, og han og Kato indtager byens gader. Kato bruger al sin opfindsomhed og sine evner til at bygge det ultimative, avancerede retro-våben, bilen Black Beauty. En bil, der er umulig at ødelægge, og som besidder lige store dele ildkraft og hestekræfter. Ved hjælp af denne rullende fæstning samt Katos smarte anordninger vinder de over det ene bandemedlem efter det andet, og snart har Green Hornet og Kato skabt sig et navn. Med assistance fra Britts nye sekretær, Lenore Case(Cameron Diaz), indleder de jagten på den mand, der kontrollerer Los Angeles' underverden, Benjamin Chudnofsky (Christoph Waltz). Men Chudnofsky har sine egne planer: Han vil udrydde Green Hornet en gang for alle……
27 Jan 2011
463
Share Video

2:02
"Get Low"er den sande og sørgmuntre fortælling om en stædig mands hemmelige skam, og hans modige forsøg på at forsone sig med fortiden før det er for sent. Den gnavne eneboer, Felix Bush (Robert Duvall), er begyndt at gruble over sin egen død. For hvilke mindeord vil folk sige om ham til begravelsen - hvis der altså overhovedet dukker nogen op? Forbavselsen i byen er stor, da Felix pludselig tropper for at bestille sin egen begravelse, der skal gennemføres selvom, han er i live. Men hos bedemanden Frank Quinn (Bill Murray), tager man imod særlingen med kyshånd, for der er generel mangel på indbyggere, der stiller træskoene. Med stor entusiasme og faglig stolthed kaster Frank sig over den unikke opgave. Men det bliver hurtigt klart for alle, at hvis Felix skal nå at få et værdigt eftermæle, må byens bedst bevarede hemmelighed afsløres én gang for alle.
31 Mar 2011
316
Share Video

2:19
Det storslåede, rå og mangeartede colombianske landskab bliver vakt til live i på én gang spektakulære og ydmyge widescreen-billeder i Ciro Guerras anden spillefilm, ’Djævlens trækspil’; en eftertænksom meditation om venskab, kærlighed, tillid og det at bevæge sig videre i livet. Ignacio Carrillo er en gudsbenådet akkordeon-spiller. Gennem hele sit liv har han rejst fra landsby til landsby med sit trækspil, som den folkelige tradition byder det, og sunget og spillet sine sange for hvem, han måtte møde på sin vej. Ignacios akkordeon er ifølge legenden forbandet af djævlen, så at den, der spiller på den, aldrig vil kunne holde op med det igen og således er dømt til et liv i ensomhed. Ignacio selv blev dog gift og lod sin omflakkende tilværelse være et afsluttet kapitel, indtil konen pludselig dør, og Ignacio beslutter sig for at gøre en sidste rejse nordpå for at give det besatte instrument tilbage til den mand, der i sin tid forærede den til ham. På sin vej møder han teenageknægten Fermin, hvis eneste ønske er at blive en lige så talentfuld juglar – det spanske ord for en mand, der nomadisk rejser rundt og underholder med sin musik – som Ignacio. Ignacio har umiddelbart ingen synderlig lyst til at have drengen på slæb, men træt af ensomheden og uden energi til at argumentere imod lader han ham slå følge, på hvad der bliver en vildmarks-road movie på æselryg.
30 Jun 2011
242
Share Video

1:29
Livet i USA er hårdt for Fausto og Jesus. Som mexicanske indvandrere uden opholds- og arbejdstilladelse er de afhængige af at tage tilfældige, dårlig betalte småjobs. Hver dag står de på samme sted og venter på at en potentiel arbejdsgiver skal komme forbi. Det er en håbløs situation for de to dagsarbejdere, låst fast i et mønster af fattigdom og prisgivet hensynsløse arbejdsgivere. Men en dag tager Jesus en pistol med sig på jobbet.... Los Bastardos er et lavmælt krimdrama som sagte bygger sig op imod en chokerende og brutal afslutning. Los Bastardos er et formstærkt og stilsikkert værk. Filmen er hudløs og skåret helt ind til benet. I en ægte og magisk form, er den grusom og uendelig smuk på samme tid. Amat Escalante født 1979, er et ungt talent fra Mexico. Los Bastados er hans anden spillefilm, produceret af Calos Reygadas (Stille Lys) En provokatør, hvis talent man ikke kan forholde sig ligegyldig til.
11 Aug 2011
199
Share Video

2:24
Historien foregår i Jackson, Mississippi i tresserne og “The Help” beskriver forholdet mellem tre meget forskellige og ekstraordinære kvinder, der bygger et usædvanligt venskab på baggrund af et hemmeligt bog projekt, der gør op med alle hidtidige sociale regler og bringer dem alle i farezonen. Et fantastisk søstersammenhold opstår ud af den usædvanlige alliance og giver dem det mod og den styrke, der skal til at overskride de usynlige linjer, der hidtil har defineret deres tilværelser. For nogle gange er grænser til for at nedbrydes; selv om det betyder, at alle i den lille by må gøre sine fremtidige roller klare i de skiftende tider. – Følelsesladet, rørende, fyldt til randen med varm humor, håb og hjerte - “The Help” er en tidløs og universel historie om evnen og modet til at skabe forandring imod alle odds. Filmen er baseret på den anmelder- og læserroste No. 1 New York Times bestseller debutroman af Kathryn Stockett. “The Help” spilles af en fantastisk gruppe stjerner, herunder Jessica Chastain, Oscar® nominerede Viola Davis, Bryce Dallas Howard, Emmy®vinder Allison Janney, Chris Lowell, Oscar®vinder Sissy Spacek, Octavia Spencer, Emma Stone, Oscar® nominerede Cicely Tyson og Mike Vogel. Manuskriptet og instruktionen er af Tate Taylor med Brunson Green, Chris Columbus og Michael Barnathan som producere.
17 Nov 2011
381
Share Video

2:02
Den 3D computeranimerede familie komedie “Arthur Christmas” afslører for første gang, det utrolige, aldrig tidligere besvarede spørgsmål, som vi alle engang har stillet os selv: Hvordan i alverden kan Julemanden aflevere alle gaverne til alle jordens børn på et enkelt døgn? Svaret er: Julemandens superoptimerede ultra hi-tech operation, der er fuldkommen skjult i ismasserne nord for Grønland ved Nordpolen. Men filmens hjerte er en historie med samtlige ingredienser til en Juleklassiker; en familie, der er splittet på tværs af generationer, køn og hjertevarme – og en højst usandsynlig helt, julemandens yngste søn, Arthur. Til trods for al den planlægning og teknologi, der indgår i årets mest afsindigt stressede døgn, er der alligevel et år, hvor noget går galt. Helt galt! For ud af de mange hundrede millioner af børn, der skal have gaver, er der EN, der bliver glemt. Nu er det op til Arthur – der har selve Julesjælen dybt forankret i sit indre – og hans bedstefar, den for længst pensionerede gamle Julefarfar, at kaste sig ud i et forrygende eventyr og spændende jagt imod tiden for at nå at levere årets sidste gave, inden det er for sent og Julen er forbi.
24 Nov 2011
290
Share Video

2:04
“Moneyball”, der er baseret på en sand historie, er en film for alle, der nogensinde har drømt om at gå imod strømmen og losse systemet lige, hvor det gør mest ondt. Brad Pitt spiller den altdominerende hovedrolle (og producerer) som Billy Beane, direktøren for baseball holdet the Oakland A's. Det er ham, der sætter holdet og skaffer spillere og en dag går der noget meget vigtigt op for ham; selve grundlaget for baseballspillet er forældet. Med et minimalt budget må Beane finde andre veje, hvis hans hold skal overleve i kampen mod de mere velhavende klubber. Så han hyrer matematiknørden Peter Brand (Jonah Hill) i et usædvanligt makkerskab, og de begynder at rekruttere spillere, som grundlæggende har evnerne, men som systemet har fravalgt af den ene eller anden grund. Så det handler ikke så meget om Baseball, men om at have evnerne og modet til at se uden for den konventionelle måde at gøre tingene på, hvis man skal have en chance i livet – og det bliver man ikke altid lige populær af… Filmen er en kreativ og medrivende hyldest til nytænkning og mennesligt mod på alle niveauer! - Med på rollelisten er også Philip Seymour Hoffman og Filmen er instrueret af Bennett Miller, der 2006 vandt en Oscar® for sin debutfilm, ”Capote”.
15 Dec 2011
299
Share Video

2:11
”Den Sidste Rejse” er en film om VENSKAB og et parløb på godt og ondt – med alt hvad det indebærer. Filmen tager udgangspunkt i Jacob Haugaards og Finn Nørbygaards professionelle samarbejde og livslange venskab – som dog viser sig at være en smule anderledes, end hvad de fleste mennesker tror. Jacob og Finn er ikke det uadskillelige, jyske makkerpar, de giver udtryk af. Finn er et selvisk og pengefikseret menneske og Jacob er efterhånden blevet grundigt træt af både ham, deres venskab og deres samarbejde. Så da Finn foretager endnu en hasarderet, økonomisk investering, som også kuldsejler Jacobs økonomi, får Jacob nok. Han bryder med Finn, som efterlades alene tilbage. Det går op for Finn – at det, han troede, var et givtigt, økonomisk samarbejde – i virkeligheden var et uundværligt venskab. Men Jacob er væk og Finn må forsøge at klare sig selv. Men han går i hundene og kun ved et lykketræf – og meget imod Jacobs vilje – forenes de to igen i en bedemandsforretning i det sydlige Sverige. Jacob har – uden Finn – startet en ny, velfungerende tilværelse, som dog viser sig at gemme ikke så få overraskelser. Langsomt men sikkert opbygger de et nyt venskab – eller det er i hvert fald, hvad de hver især tror. For deres nye venskab er ikke helt, hvad det giver sig ud for. Så langt fra. Filmen tager udgangspunkt i virkeligheden – med humoristiske referencer til instruktøren Lasse Spang Olsens tidligere film som ”I Kina Spiser De Hunde” og ”Gamle Mænd i Nye Biler”. I hovedrollerne ses Jacob Haugaard og Finn Nørbygaard i gennemførte nyfortolkninger.
15 Dec 2011
159
Share Video

1:45
Sommerferien nærmer sig, mor og far skal på deres drømmerferie til New York, og børnene skal være alene hjemme. Eller det vil sige, Onkel Erik er, trods mors bekymringer, blevet betroet opgaven at passe børnene. Dette burde jo ikke være så svært, og alt ser da også ud til at gå fint, lige indtil Jan og Michael vælger at tage en lille køretur i fars nye og meget sjældne sportsvogn. I deres iver for at imponere de lokale piger, ender Jan og Michael med at smadre fars bil. For at dække over ulykken skal børnene finde 30.000 kr., så bilen kan blive repareret, inden mor og fra kommer hjem. Men det betyder også, at børnene må stå sammen om at lyve overfor mor og far. Børnene overtaler Onkel til, at de skal drive et hotel i deres eget hjem og på den måde tjene pengene, som de skal bruge til reparationen. Hotellet bliver hurtig en lille succes, gæsterne kommer fra både Jylland og Japan, men også mere suspekte typer fra Østeuropa indlogerer sig. Det bliver heller ikke nemmere af, at den skrappe fru Flinth opsnuser, at der er noget i gærde. Hun er absolut ikke er begejstret for børnenes hoteldrift, som da heller ikke går stille for sig og truer børnene med både politi og husejerforening. Min Søsters Børn får brug for kløgt og snilde til at beskytte deres lille hotel imod den skrappe fru Flinth samt den skumle østeuropæiske Olga og hendes lettere underkuede danske mand Knud fra Sydhavnen. Alt imens skal børnene også drive hotellet med alt hvad det indebærer af opredninger, wellnessafdeling, og restaurationsdrift.
2 Feb 2012
2042
Share Video

1:58
I “Piraterne! 3D” lægger Hugh Grant/Gordon Kennedy stemme til hovedrollen som den kraftigt skægbevoksede Piratkaptajn, en grænseløst entusiastisk, omend noget mindre succesrig pirat, der gerne vil sprede rædsel på De syv Have. Med sit trofaste, men begrænset effektive mandskab, Pirat med Tørklæde, Pirat med Podagra, Albino Pirat og Overraskende veldrejede Pirat, men tilsyneladende blind over for de odds, der er imod ham, har Kaptajnen en drøm; han vil slå sine evige rivaler, Black Bellamy (Jeremy Piven/Rasmus Botoft) og Nådesløse Liz (Salma Hayek/Cecilie Stenspil) og bare én gang modtage prisen for Årets Pirat. Udfordringen kommer til at tage vores helte fra Blod-øen til Victoriatidens London, og undervejs møder de alt fra Charles Darwin (David Tennant/Lasse Rimmer) til den djævelske dronning (Imelda Staunton/Kirsten Lehfeldt), men mister aldrig fokus på piratens vigtigste mål: Eventyret!
29 Mar 2012
208
Share Video

1:43
Da Eva (Tilda Swinton) bliver gravid, sætter hun sine egne ambitioner til side. Nu skal det handle om sønnen. Hun føder Kevin (Ezra Miller), men forholdet mellem mor og søn er problematisk fra starten. Da Kevin er 15 år gammel, gør han noget, som er så irrationelt og utilgiveligt, at hele samfundet vender sig imod ham. Eva prøver at tackle sine følelser af sorg og skyld. Har hun nogensinde elsket sin søn? Og bærer hun en del af ansvaret for Kevins forfærdelige handlinger?
12 Apr 2012
170
Share Video

1:58
De legendariske og ikoniske Marvel superhelte Iron Man (Robert Downey Jr.), Hulken (Mark Ruffalo), Thor (Chris Hemsworth), Captain America (Chris Evans), Hawkeye (Jeremy Renner) og Black Widow (Scarlett Johansson) melder sig – mere eller mindre godvilligt – til fælles tjeneste, da Nick Fury (Samuel L. Jackson), chefen for den internationale fredsbevarende organisation, S.H.I.E.L.D., kaster sig ud i en hidtil uset rekrutteringsindsats for at samle The Avengers, der skal forsøge at besejre en uventet fjende, der kompromisløst truer den globale fred og sikkerhed. Men at finde og samle det ultimative drømmehelte hold er kun begyndelsen, og det går hurtigt op for Nick Fury og hans mangeårige fortrolige agenter Coulson (Clark Gregg) og Hill (Cobie Smulders), at de allerførst må finde en måde at overbevise superheltene om, at de skal arbejde med – og ikke imod – hinanden for at redde verden fra den trussel, som den magtgale og dødsensfarlige Loke vil udgøre, hvis det lykkes ham at tiltvinge sig adgang til den Kosmiske Kube og dens ubegrænsede magt. Marvels ”The Avengers” er baseret på den populære Marvel tegneserie “The Avengers”, der første gang så dagens lys i 1963 og har været en klassiker lige siden. ”The Avengers” er skrevet og instrueret af Joss Whedon (”Serenity”).
26 Apr 2012
1189
Share Video