Results for: jhong Search Results
Family Filter:
0:15
Jhong Hilario sinks one of the most acrobatic free throws you will ever see during a charity basketball game.
15 Sep 2013
414
Share Video

1:37
Dos ancianas deben lidiar con las consecuencias de un crimen que involucra a sus nietos: uno es la víctima y el otro el sospechoso. Pobres y débiles, ambas parten en busca de dinero en mitad de una tormenta. Lola Sepa, acompañada de su nieto menor, enciende una vela en el lugar del asesinato de su otro nieto a manos de un ladrón de móviles. Luego inicia su búsqueda de fondos para el funeral y el juicio. Por su parte, Lola Puring se enfrasca en una laboriosa recogida de dinero para conseguir la libertad temporal de su nieto, el asaltante.
4 Mar 2011
622
Share Video

1:50
De straatarme Peping studeert criminologie en wil niets liever dan bij de politie werken en met zijn vriendin Cecille trouwen. Op een dag krijgt hij het voorstel om als stage mee te werken aan een politieklus die flink wat geld opbrengt. Peping besluit het risico te nemen en mee te gaan op een nachtelijke trip door de straten van Manilla. De klus blijkt een regelrechte rit naar de hel. 

2 Dec 2010
1312
Share Video

1:41
Een ongebruikelijke film waarin twee bejaarde vrouwen de hoofdrol spelen. Oma Sepa en oma Puring arriveren beiden in het politiebureau. De een komt er om haar vermoorde kleinzoon te identificeren, de ander bezoekt haar kleinzoon; de verdachte die net is opgepakt voor de moord. Voor woede of verdriet is geen plaats in het leven van de twee straatarme vrouwen: zij worden volledig opgeslokt door de praktische en financiële consequenties van het delict. De grootmoeder van de vermoorde Arnold moet een overlijdenscertificaat loskrijgen en het verzekeringsgeld van zijn werkgever innen om een kist te kunnen kopen. De grootmoeder van Mateo moet in de straten van Manila het geld bij elkaar zien te verdienen voor het betalen van de borgtocht van haar kleinzoon.
18 Nov 2010
473
Share Video