Results for: kinderliedjes Search Results
Family Filter:
0:57
Animatie van het kinderliedjes op een klein Stationnetje. De liedjes zijn van Mediadam van het boekje Lievelingsliedjes. De animatie is van Jurriaan Gorter
23 Jun 2010
8906
Share Video

8:55
Een groot aantal kinderliedjes gezongen door kinderen ...... Kent u ze nog??
21 Jul 2011
5654
Share Video

1:15
Animatie gemaakt voor mediadam gebaseerd op de illustraties van het boek Lievelingsliedjes. Op het bekende kinderliedje " ik zag twee beren broodjes smeren" een animatie over de beren. De animaties zijn door Jurriaan Gorter gemaakt.
24 Aug 2011
20580
Share Video

1:13
*******www.leuksteliedjes.nl Kids Marketeers - Hoedje van papier Animatie van een van de vijftig Oudhollandse kinderliedjes van het liedjesboek Lievelingsliedjes. De liedjesboeken bestaan uit een serie van negen en zijn van de uitgever Kids Marketeers.
16 Sep 2011
3973
Share Video

1:40
*******www.leuksteliedjes.nl Kids Marketeers - Poesje mauw Animatie van een van de vijftig Oudhollandse kinderliedjes van het liedjesboek Lievelingsliedjes. De liedjesboeken bestaan uit een serie van negen en zijn van de uitgever Kids Marketeers.
29 Dec 2011
4492
Share Video

1:04
*******www.leuksteliedjes.nl Kids Marketeers - Deze Vuist Op Deze Vuist Animatie van een van de vijftig Oudhollandse kinderliedjes van het liedjesboek Lievelingsliedjes. De liedjesboeken bestaan uit een serie van negen en zijn van de uitgever Kids Marketeers.
29 Dec 2011
4068
Share Video

1:07
*******www.leuksteliedjes.nl Kids Marketeers - Hoofd, Schouder Knie en teen Animatie van een van de vijftig Oudhollandse kinderliedjes van het liedjesboek Lievelingsliedjes. De liedjesboeken bestaan uit een serie van negen en zijn van de uitgever Kids Marketeers.
29 Dec 2011
13077
Share Video

9:33
Kijk en luister naar 22 oude kinderliedjes gezongen door kinderen voorzien van leuke oude plaatjes. De sfeer komt je tegemoet! Geniet ervan........ Kijk ook naar deel 1 en deel 3.
10 Mar 2012
4347
Share Video

1:45
Op ons Youtube kanaal vindt u de leukste kinderliedjes uit uw eigen jeugd. Vintage kinderliedjes zijn leuk om herinneringen op te halen uit uw tijd als klein kind. U kunt onze vintage kinderliedjes direct bekijken en luisteren. Tevens zijn alle kinderliedjes voorzien van teksten. Voor het complete aanbod kijk op *******www.kinderliedjes.nl Poesje mauw, kom eens gauw, ik heb lekkere melk voor jou! En voor mij rijstebrij. O, wat heerlijk smullen wij! Hondje blaf, waf, waf, waf, blijf jij van mijn lekkers af. Deze koek is van mij. En voor jou is er ook wat bij. Kipje tok, tok, tok, tok, kom eens in mijn kippenhok. Leg voor mij 'n lekker ei. O, wat heerlijk smullen wij!
8 Sep 2013
4161
Share Video

11:58
Kleuterliedjes - Kinderliedjes - Inclusief teksten om mee te zingen! Op geen enkele manier wil ik en bedoel ik inbreuk te maken op copyright. De overgangs effecten is alles wat ik zelf heb gemaakt, de muziek en illustraties zijn NIET van mij! Ik heb dit enkel gemaakt als vermaak!
29 Sep 2013
4982
Share Video

1:15
Op ons Youtube kanaal vindt u de leukste kinderliedjes uit uw eigen jeugd. Vintage kinderliedjes zijn leuk om herinneringen op te halen uit uw tijd als klein kind. U kunt onze vintage kinderliedjes direct bekijken en luisteren. Tevens zijn alle kinderliedjes voorzien van teksten. Voor het complete aanbod kijk op *******www.kinderliedjes.nl Op een klein stationnetje, 's morgens in de vroegte. Stonden zeven wagentjes, netjes op een rij. En het machinistje, draait al aan het wieletje. Hakke, hakke, puf, puf, weg zijn wij!
2 Oct 2013
4169
Share Video

9:29
Een groot aantal kinderliedjes, gezongen door de kinderen zelf! Kent u ze nog? Weer 15 nieuwe (oude) liedjes. Zing maar mee !!! Kijk ook naar deel 1 en deel 2.
13 Oct 2013
5073
Share Video

8:56
Verschillende kinderliedjes gezongen door kinderen. Met de tekst erbij zodat er makkelijk meegezongen kan worden. Er is ook nog Deel 2 en deel 3 te bekijken.
7 Dec 2013
4386
Share Video

0:51
Op ons Youtube kanaal vindt u de leukste kinderliedjes uit uw eigen jeugd. Vintage kinderliedjes zijn leuk om herinneringen op te halen uit uw tijd als klein kind. U kunt onze vintage kinderliedjes direct bekijken en luisteren. Tevens zijn alle kinderliedjes voorzien van teksten. Voor het complete aanbod kijk op *******www.kinderliedjes.nl Zeg, ken jij de Mosselman, de Mosselman, de Mosselman? Zeg, ken jij de Mosselman? Die woont in Scheveningen. Ja, ik ken de Mosselman, de Mosselman, de Mosselman. Ja, ik ken de Mosselman, die woont in Scheveningen. Samen kennen wij de Mosselman, de Mosselman, de Mosselman. Samen kennen wij de Mosselman, die woont in Scheveningen.
28 Jan 2015
4073
Share Video

2:02
Op ons Youtube kanaal vindt u de leukste kinderliedjes uit uw eigen jeugd. Vintage kinderliedjes zijn leuk om herinneringen op te halen uit uw tijd als klein kind. U kunt onze vintage kinderliedjes direct bekijken en luisteren. Tevens zijn alle kinderliedjes voorzien van teksten. Voor het complete aanbod kijk op *******www.kinderliedjes.nl Drie kleine kleutertjes die zaten op een hek, boven op een hek. Drie kleine kleutertjes die zaten op een hek. Op een mooie, zomerse dag in september. Waarover spraken zij, die drie daar op dat hek, boven op dat hek? Waarover spraken zij, die drie daar op dat hek? Op die mooie, zomerse dag in september? 't Was over krekeltjes en korenbloemen blauw, korenbloemen blauw. 't Was over krekeltjes en korenbloemen blauw. Op een mooie, warme dag in september.
23 Feb 2015
5689
Share Video

0:44
Visje, visje, in het water. Visje, visje, in de kom. Visje, visje, kan niet praten. Visje, visje, draai eens om.
15 Feb 2012
4547
Share Video