Results for: kita Search Results
Family Filter:
3:14
video ini aku bikin buat kamu, dia, mereka, anda, & kita.!
24 Apr 2008
366
Share Video

4:49
semua ini ada lah kenangan untuk kita semua di IPTG
26 May 2008
220
Share Video

2:27
Menari Mengunakan Piring. Sugguh unik dan jarang sekali kita lihat.
15 Jul 2008
762
Share Video

1:09
Kenangan bersama... ingatlah kenangan kita dahulu.. hu huhu....
24 Jun 2008
294
Share Video

1:56
Bendera berkibar di angkasa Lambang negara jaya Rakyat sepakat sehati sejiwa Tekad berbakti dengan megah Hadapi cabaran masa muka Penuh tenaga murni Bakti dicurah searah-sehala Dengan wawasan yang suci Wawasan meningkat kemajuan Tiada lagi kepincangan Kemewahan rata dirasai Bersama kita nikmati Wawasan 2020 Satu pandangan jauh Bukan impian malah kenyataan Bersama kita jayakan
6 Nov 2008
1809
Share Video

4:00
LIRIK LAGU BDK2 ZAMAN SKARANG!!! (verse1) mari dgr cerita bdk2 zmn skrang, ada pakai jubah,ada yang sparuh telanjang, ada macam2 kulit putih tukar hitam, ikut suka hati apa peduli halal haram, masa kecik-kecik cita2 jadi doktor, bile besar jadi lupa, jadi player jadi gengster, apa kejadahnya?ayah kelu tak bkata, mak garu kpala,masa dpn huru hara, org bcinta dia pn gatal nak ikut, bila maruah dah tergadai baru dada rasa semput, ini kisah anak dara blm yg pemuda, macam-macam ada,smpai xtau camna nk mula, skolah blm abis dah lagak macam dewasa, Islam hanya pada nama sume dia nak cuba, boleh main cuba2,boleh main raba2. main sama2 bila kena sama rasa tepuk dada tanya slera tanya iman tanya diri tanya kaki sapa bagi sampai kita boleh diri aku cuma cerita apa yang aku nampak terpulanglah kat korang nak terima ke tak (chorus) budak zaman sekarang perangai pelik orang kata buruk dia pandang suma cantik tak serik, mana pergi rasa segan kalau tak kat orang kurang-kurang pun kat tuhan kuat manusia bergantung pada ilmu setakat tunjuk otai takda orang respect kat lu memang begitu,dunia untuk orang bijak pandai-pandai hidup kalau tak nak kena pijak (verse2) cuba-cuba usha tengok-tengok sekeliling bukan tengok dinding tapi minah senget mata juling dia bukan buta,cuma buat-buat tak nampak dia rasa seronok jadi budak rosak akhlak(ish ish ish ) harga diri murah jual badan kat lelaki mcm balak dia confirm amik dia buat bini sedarlah diri,sedarlah dari mimpi-mimpi apa hari-hari kau memang gelap takda pagi? konon pakai seksi sebab lelaki suka tengok kalau lawa takpa cuma lawa sikit dari momok pusingkan pandangan tengok pulak benda baru budak jadi playa walau belum tumbuh bulu apa benda tu? khatan pun belum kering lagi dah pandai pulak citer main sana main sini tukar pompuan hari-hari, bukan ker kau tu muslim? Nabi tak ajar kita tukar pompuan macam musim macam main game, boleh buat sesuka hati cuba pikir balik kemana kita lepas mati tak payah kerek-kerek kita semua bukan hebat ingat atas sana ada kuasa lagi kuat (chorus) (verse3) jom tengok-tengok budak-budak dekat sini perangai pelik diorang tambah sikit dgn peragai gedik dengan jersey besar,rantai pulak nak cecah lantai topi kasi senget pastu carut tunjuk otai pakai seluar besar padang, badan macam lidi tepi angkat sikit kasi tayang bulu kaki, tayang itu ini tunjuk suma perangai buruk memang teruk bila orang mula lagak beruk buat apa sibuk-sibuk dengan trend masa kini sanggup pakai mahal walau gadai itu ini berhabis duit cuma sebab nak perhatian semua atas sebab nak diri diperhatikan inilah hakikat,kita pentingkan luaran anugerah tuhan lebih sekadar ucapan (chorus)
30 Jul 2008
2226
Share Video

3:15
Kushiro is small a city in Hokkaidō, Japan. The population is largely of retirement age. Young adults leave for bigger cities where there is more opportunity and culture. There is very little English spoken here, so communication difficulties often cause inconvenience. In fact, there is very little of anything that is not exclusively Japanese in nature - food, imported products, recreation, etc. People have little understanding of or genuine appreciation for anything foreign. Kushiro is economically depressed. There are hundreds of empty storefronts. Half of the businesses on the main street (Kita-Odori) have gone out of business. Kushiro is a city of corrugated steel doors, taped-up windows, and 'space available' signs. Kushiro is a dying city.
11 Aug 2008
288
Share Video

5:37
This music video was made as part of "PRISON BREAK: THE ADVENTURES OF JON & RICA", a movie we made for my cousin Jon & Rica's wedding in November 2006. The song is "Di Ko Kayang Tangappin", made famous by the April Boys and the music video was inspired by the filipino movie "Isusumbong Kita Sa Tatay Ko". The music video also features clips from the wedding movie. Enjoy!
9 Feb 2009
697
Share Video

5:45
untuk renungan semua anak bangsa Melayu... semoga kita semua sedar dengan apa yang sedang berlaku dengan bangsa kita ketika ini...
15 Sep 2008
5822
Share Video

4:12
kita kits edna's bday.....
25 Sep 2008
281
Share Video

4:01
Ini lagu kebangsaan Indonesia Raya. Film ini dari 1945. ---------------------------------- This is the national anthem Indonesia Raya. This film is from 1945. *** Lirik Indonesia Raya *** Indonesia tanah airku, Tanah tumpah darahku. Disanalah aku berdiri, Jadi pandu ibuku. Indonesia kebangsaanku, Bangsa dan Tanah Airku. Marilah kita berseru "Indonesia bersatu." Hiduplah tanahku, Hiduplah negriku, Bangsaku, Rakyatku, semuanya. Bangunlah jiwanya, Bangunlah badannya Untuk Indonesia Raya. (Refrein) Indonesia Raya, Merdeka, Merdeka Tanahku, negriku yang kucinta. Indonesia Raya, Merdeka, Merdeka Hiduplah Indonesia Raya. Indonesia! Tanah yang mulia, Tanah kita yang kaya. Di sanalah aku berada Untuk slama-lamanya. Indonesia, Tanah pusaka, Pusaka Kita semuanya. Marilah kita mendoa, "Indonesia bahagia!" Suburlah Tanahnya, Suburlah jiwanya, Bangsanya, Rakyatnya semuanya. Sadarlah hatinya, Sadarlah budinya Untuk Indonesia Raya. Refrein Indonesia! Tanah yang suci, Tanah kita yang sakti. Disanalah aku berdiri menjaga ibu sejati. Indonesia! Tanah berseri, Tanah yang aku sayangi. Marilah kita berjanji: "Indonesia abadi!" Slamatlah Rakyatnya, Slamatlah putranya, Pulaunya, lautnya semuanya. Majulah Negrinya, Majulah Pandunya Untuk Indonesia Raya. Refrein (2×) ***** // Note: Publishing the national anthem is a dedication to everyone who sacrifice their lifes for the state of Indonesia.
24 Oct 2008
36604
Share Video

4:41
sama-sama kita hayati senikatanya
30 Oct 2008
5898
Share Video

3:41
ini adalah slide motivasi yang meransanag minda kita untuk lebih mencinta dan di cintai....
21 Nov 2008
4039
Share Video

2:04
Politik malaysia yang memalukan. Inikah calon ADUN kita dalam parlimen?
26 Nov 2008
817
Share Video

4:22
Kenangan kita semua bersama takkan dilupakan......
27 Dec 2008
120
Share Video

4:19
Kenangan kita semua bersama ku abadikan kekal dalam ingatan....
9 Feb 2009
228
Share Video