Results for: kristel Search Results
Family Filter:
1:35
Karen, Kristel en Josje zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes komen een weekendje in hun appartement logeren. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten. In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling ‘Bengeltjes’ waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen ‘bengeltjes’ maakt. De kindjes die bengeltjes worden, moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek. Als ze toch een fout begaan worden ze gestraft op een wel heel bijzondere manier.... Opperengel Manuel geeft zijn nieuwbakken, maar zeer klungelige assistent Tuur de opdracht om de drie nichtjes van K3 op te halen om er bengeltjes van te maken, zodat ze leren om braaf te zijn. Maar Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen, Kristel en Josje. Het gevolg? De meisjes van K3 moeten 24 uur lang braaf zijn alvorens ze weer bengeltjes af zijn… Dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar als ze falen, heeft dit voor K3 desastreuze gevolgen: zo krijgen ze bijvoorbeeld een hele zware stem en nog veel meer nare ongemakken.
12 Dec 2012
611
Share Video

0:21
i was at alana's house...and i decided to scare ppl with my mask...lol
26 Feb 2007
946
Share Video

3:58
this is our recruiting group singing "jesus i will" notice victor in the background dancing like a fag...lol
27 Feb 2007
847
Share Video

4:55
Title: Mary, We Offer You Vocals: Kristel Mae Angela Pragados Words and Music: Ogie Melgar (Original) Arrangement: Jojo Serrano Hate it now!!!
23 Sep 2008
695
Share Video

5:45
waar vind je inspiratie? aan de hand van workshops gegeven tijdens het Fringe festival op verschillende locatie's rond het Leidse plein werd hier over gesproken.. met oa. Workshops: Adelheid Roosen (bovenzaal smoeshaan; gesprek met topkok) Gerrit Timmers (Krakeling; modeltekenen) Sabri Saad el Hamus (Krakeling; de Zikr) Jetse Batelaan (SSBA; gesprek over calvinisme) Jorgen Tjon a Fong (de Balie; gesprek met Sylvia Kristel) en Jakop Ahlbom (Bellevue; gesprek met een psycholoog)
12 Oct 2008
739
Share Video

4:21
Cast: Connie - Sylvia Kristel Clifford - Shane Briant Mellors - Nocholas Clay
14 Jan 2010
18183
Share Video

1:00
Vidéo de démonstration du travail de Kristel
12 Jun 2012
132
Share Video