Results for: lapan Search Results
Family Filter:
2:19
Lungsuri lelaman *******www.jutawanmentor****/index.htm untuk mendapatkan ebook anda untuk mengetahui rahsia, tips dan pengalaman tujuh jutawan yang diwawancara oleh seorang jutawan internet Irfan Khairi. Bersama Irfan Khairi, ketujuh-tujuh jutawan ini berjaya dalam bidang masing-masing. Anda juga boleh berjaya seperti mereka dan menjadi seorang Jutawan! Siapakah mereka? Mereka adalah 1) Irfan khairi - Jutawan Internet. 2) Dato' Dr Fadzilah Kamsah - Mentor kepada mentor. 3) Azizi Ali - Jurulatih untuk menjadi Jutawan. 4) Dato' Dr Azman Ching - Jutawan MLM. 5) Dato' Dr Rusly ( Chef Li) - Jutawan Senyap. 6) Dato' Hussamuddin - Pengasas Kumpulan Karangkraf. 7) Billi Lim - Jutawan Berani Gagal. 8) Abang Abu - Usahawan/Motivator dan Jutawan. DOA, IKHTIAR DAN TAWAKAL Lagu Dari Faizal Tahir Gemuruh
31 Oct 2010
463
Share Video

42:45
Mengisahkan seorang ibu tunggal, Mak Jah dan kisah kehidupannya bersama lapan orang anaknya yang sudah dewasa.
26 Aug 2012
300
Share Video

1:49
Ebook percuma lambat pancut ketika di atas katil di *******lambatpancut****/ & tips lain kesihatan batin suami isteri, layari *******panduanbatin****/. 8 Kebaikan Orgasm Pada Isteri Jika anda sayangkan isteri anda, anda perlu pastikan dia alami orgasm setiap kali anda lakukan seks kerana dia bakal peroleh lapan kebaikan berikut: Kebaikan orgasm pertama. Isteri anda akan rasa seronok dan gembira kerana alami perasaan yang sensasi. Percayalah setiap kali anda berjaya berikan isteri anda orgasm, dia akan sentiasa tersenyum pada anda. Hasilnya anda akan sentiasa di sayangi. Kebaikan orgasm kedua. Isteri anda akan rasa semua keperluan hidupnya berjaya di penuhi. Kebaikan orgasm ketiga. Isteri akan rasa perasaan teruja di mana perasaan ini hanya akan datang melalui kepuasan seks. Kebaikan orgasm keempat. Isteri anda akan lebih yakin kerana dia baru alami hubungan yang sangat nikmat. Apabila isteri anda lepaskan segalanya melalui hubungan seks, dia akan rasa lebih yakin. Kebaikan orgasm kelima. Isteri anda rasa tekanan seksual telah di lepaskan. Ketika melakukan hubungan seks, anda berdua akan menyimpan ledakan seksual di hati masing–masing. Apabila isteri anda alami orgasm, ledakan seksualnya akan terlepas dan dia akan rasa sangat bahagia dan lega. Kebaikan orgasm keenam. Isteri anda akan waras kerana semua tekannya sudah terlepas apabila dia alami orgasm. Kebaikan orgasm ketujuh. Isteri anda akan rasa dirinya di cintai. Semasa hubungan seks berlangsung, dia sangat inginkan kepuasan dan apabila anda berikan orgasm pada dia, dia rasa sangat di cintai oleh anda. Kebaikan orgasm kelapan. Isteri anda akan lebih percaya pada anda. Pendek kata, jika anda berjaya memberi isteri anda kepuasan dalam hubungan seks, dia akan jadi lebih bahagia apabila bersama dengan anda. Rumah tangga anda juga akan lebih aman dan harmoni.
11 Oct 2012
1450
Share Video

19:25
Prof. Thomas Djamaluddin / LAPAN presents the Indonesia update to the Space Environment Utilization working group at the Asia-Pacific Region Space Agency Forum 2010.
26 May 2013
88
Share Video

14:56
Perwati Sotan / Indonesia presents the Earth Observation activities of LAPAN at the Asia-Pacific Region Space Agency Forum 2010.
26 May 2013
77
Share Video