Results for: maan Search Results
Family Filter:
2:11
Voitettuaan hurjan lohikäärmeen, pelastettuaan kauniin prinsessan ja myös appivanhempiensa valtakunnan, jätin pitäisi keksiä jotain tekemistä. No, Shrekin kohtalona on kesyyntyä säyseäksi koti-isäksi. Kyläläisten matkoihinsa säikyttelyn sijaan Shrek tyytyy rustaamaan nimikirjoituksia heinähankoihin. Mihin katosi hurja jätti? Liukaskielinen Tittelintuure ylipuhuu vanhoja loistonsa päiviä kaihoavan Shrekin allekirjoittamaan houkuttelevan sopimuksen. Shrek löytääkin pian itsensä vääristyneestä Kaukaisen maan käänteisversiosta, jossa jättejä jahdataan, Tittelintuure on kuningas eivätkä Shrek ja Fiona ole koskaan tavanneet. Shrekin tehtävä on nyt saada tehty tekemättömäksi pelastaakseen ystävänsä, saadakseen vanhan elämänsä takaisin ja saavuttaakseen taas Fionan rakkauden.
9 Jul 2010
940
Share Video

2:16
Robert Rodriguezin rohkea ja erilainen visio historian ehdottomasti kiehtovimmasta hirviöstä - Predatorista. Elokuva on uusi luku Predators-sarjassa ja se on täysin itsenäinen elokuva edellisistä Predators-elokuvista. Adrien Brodyn näyttelemä Royce johtaa hurjaa eliittipalkkasotilaiden joukkoa, joka on koulutettu tappamaan. Tappamaan maan päällä. Mutta heidät onkin koottu vieraalle planeetalle – Predatorien saaliiksi.
27 Jul 2010
63
Share Video

2:11
Voitettuaan hurjan lohikäärmeen, pelastettuaan kauniin prinsessan ja myös appivanhempiensa valtakunnan, jätin pitäisi keksiä jotain tekemistä. No, Shrekin kohtalona on kesyyntyä säyseäksi koti-isäksi. Kyläläisten matkoihinsa säikyttelyn sijaan Shrek tyytyy rustaamaan nimikirjoituksia heinähankoihin. Mihin katosi hurja jätti? Liukaskielinen Tittelintuure ylipuhuu vanhoja loistonsa päiviä kaihoavan Shrekin allekirjoittamaan houkuttelevan sopimuksen. Shrek löytääkin pian itsensä vääristyneestä Kaukaisen maan käänteisversiosta, jossa jättejä jahdataan, Tittelintuure on kuningas eivätkä Shrek ja Fiona ole koskaan tavanneet. Shrekin tehtävä on nyt saada tehty tekemättömäksi pelastaakseen ystävänsä, saadakseen vanhan elämänsä takaisin ja saavuttaakseen taas Fionan rakkauden.
27 Jul 2010
182
Share Video

2:05
Muumit nyt lasten 3D-seikkailuna! Eräänä päivänä Muumipeikko huomaa että koko Muumilaakso on oudon, harmaan pölyn peitossa. Tietäisiköhän viisas Piisamirotta mitä kummallista oikein on tapahtumassa? Piisamirotta julistaa että mitä tahansa voi tapahtua, jos maailmanloppu tipahtaa taivaalta... Muumipapan avulla Muumipeikko huolestuneine ystävineen rakentaa parhaan lautan ikinä, ja lähtee jännittävälle matkalle Yksinäisten Vuorten tähtitorniin. Kekseliäät professorit taatusti osaavat kertoa mikä tämä uhka avaruudesta oikein on! Mutta kesäinen lauttamatka muuttuukin suureksi seikkailuksi, kun villiintynyt joki heittää kolmikon maan uumeniin. Koitoksien jälkeen Muumipeikko, Nuuskamuikkunen ja Nipsu saapuvat vihdoin observatoriolle. Professorit keskeyttävät monimutkaiset laskelmansa paljastaakseen heille, että maahan iskeytyy pyrstötähti neljän päivän, neljän tunnin, neljän minuutin ja 44 sekunnin kuluttua. Tai ehkä neljä sekuntia myöhemmin. Nyt täytyy äkkiä palata kotiin varoittamaan muita! Urhealla seurueella on kotimatkallaan myös mukavia yllätyksiä heidän törmätessä uusiin ja vanhoihin ystäviin. Mutta matka on silti pitkä ja hankala - lähestyvä pyrstötähti tuo mukanaan katastrofeja: Meri on hävinnyt, jättimäinen mustekala yllättää heidät, ja sitten pyörremyrsky napaa heidät kaikki mukaansa! Viimein Muumitalo alkaa jo siintää - mutta he saavat kuulla vielä yhden pelottavan yksityiskohdan: pyrstötähti iskeytyy juuri heidän keittiöpuutarhaansa samana iltana. Saavatko he kaikki turvaan ajoissa?
6 Aug 2010
1959
Share Video

2:24
expendable / adj. 1. kertakäyttöinen; suuniteltu kertaluontoiseen käyttöön ja sen jälkeen hylättäväksi tai tuhottavaksi 2. uhrattavissa oleva; asia, josta voidaan luopua suuremman ja tärkeämmän kokonaisuuden kokonaisuuden hyväksi Räjähtävä toimintatrilleri The Expendables tuo valkokankaalle kaikkien aikojen tähtikaartin! Kovista kovimmat, Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Bruce Willis ja Arnold Swarzenegger, nähdään nyt ensimmäistä kertaa yhteisessä elokuvassa. Joukko palkkasotilaita saa tehtäväkseen soluttautua eteläamerikkalaiseen saarivaltioon ja syöstä maan häikäilemätön diktaattori vallasta. Kun operaatio käynnistyy, miehille selviää, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää. Kun heidän tehtävänsä epäonnistuu ja viaton ihmishenki on uhattuna, miehet joutuvat kohtaamaan uuden, entistä kovemman haasteen, kun palkkasotilaat itse joutuvat tulilinjalle. Barney Ross (Sylvester Stallone) on mies, jolla ei ole mitään hävittävää. Hän on palkkasotilaiden ryhmän peloton johtaja, joka ei turhia tunteile – Barneyn ainoat lähimmäiset ovat hänen pick-upinsa, vesitasonsa ja tiiminsä, ryhmä nykypäivän sotureita ja hänen lojaaleja työtovereitaan. Pesunkestävänä kyynikkona Barney kutsuu työtään ”tahranpoistoksi”. Hänen tiimiinsä kuuluvat entinen erikoisjoukkojen sotilas ja teräaseiden asiantuntija Lee Christmas (Jason Statham), lähitaistelun mestari Yin Yang (Jet Li), ampuma-aseiden ekspertti Hale Caesar (Terry Crews), räjähdysaineet tunteva Toll Road (Randy Couture) ja Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), tarkka-ampuja ja taisteluissa kunnostautunut veteraani, jolla on omat demoninsa riesanaan. Kun Barney ottaa vastaan komennuksen, jota kukaan muu ei suostu hoitamaan, hän ja hänen tiiminsä uskovat olevansa menossa suorittamaan rutiinikeikkaa. Tavoitteena on syöstä vallasta pienen Vilenan saarivaltion murhanhimoinen diktaattori kenraali Gaza (David Zayas) ja päättää sotilasjuntan hirmuhallinto. Tiedusteluretkellä Vilenassa Barney ja Christmas tapaavat paikallisen vapaustaistelijan Sandran (Giselle Itie), nuoren naisen jolla on synkkä salaisuus. Pian heille selviää, että kulissien takana lankoja pitelee käsissään entinen CIA:n agentti James Monroe (Eric Roberts) ja tämän rikostoveri Paine (Steven Austin). Kun tehtävä epäonnistuu ja Barney ja Christmas joutuvat vaikeuksiin, heidän on jätettävä Sandra vihollisten armoille. Kohtalokasta virhettään katuva Barney ei saa rauhaa ennen kuin onnistuu taivuttelemaan ryhmänsä palaamaan Vilenaan, pelastamaan panttivangin ja saattamaan työnsä päätökseen.
13 Aug 2010
2579
Share Video

2:28
Het is het verhaal van Gru, die geniet van alles wat slecht is en dit keer heeft hij het plan om de maan stelen. Hij verslaat iedereen die hem in de weg zit met zijn wapenverzameling van krimp- en vriesstralen en zijn gevechtsklare land- en luchtvoertuigen. Maar dan ontmoet hij op een dag drie kleine eigenwijze weesmeisjes die naar hem kijken en iets in hem zien wat nog nooit iemand heeft gezien: een mogelijke papa. ’s Werelds grootste schurk heeft zojuist zijn grootste uitdaging gevonden: drie kleine meisjes die Margo, Edith en Agnes heten.
14 Oct 2010
203
Share Video

2:02
Ohjaaja Alexandre Ajan (The Hills Have Eyes) tuorein elokuva on toimintaseikkailu Piranha 3D. Kaunista Lake Victoriaa uhkaa uudenlainen kauhu, kun maaperä järven pohjalla vavahtaa. Maan uumenista järveen vapautuu valtavat parvet ihmissyöjäkaloja. Paikallinen sheriffi Julie Forrester (Elisabeth Shue) ja pieni ryhmä sattuman yhteen tuomia ihmisiä taistelevat terävähampaisia tulokkaita vastaan välttääkseen päätymistä näiden suihin. Pelastaakseen järven ja perheensä, hänen on lähes toivottomassa tilanteessa pantava kaikki yhden kortin varaan tuhotakseen verenhimoiset kalat.
12 Nov 2010
10398
Share Video

2:01
Kun ahkera tv-tuottaja Becky Fuller (McAdams) saa potkut uutisohjelmastaan, hänen uransa alkaa näyttää yhtä ankealta kuin onneton rakkauselämänsäkin. Hän onnistuu pääsemään töihin Daybreakiin, maan surkeimpaan aamushow'hun, ja päättää elvyttää ohjelman tuomalla ruutuun legendaarisen uutisankkuri Mike Pomeroyn (Ford). Valitettavasti Pomeroy kieltäytyy noteeraamasta aamuohjelmien perusjuttuja kuten julkkisjuoruja, säätä ja muotia - puhumattakaan työnteosta yhdessä uuden juontajaparinsa Colleen Peckin (Keaton) kanssa joka on entinen kauneuskuningatar ja pitkäaikainen aamushow-persoona joka hoitaisi aamun "uutiset" enemmän kuin mielellään. Miken ja Colleenin osuessa törmäyskurssille ensin kulisseissa ja sitten lähetyksessä, Beckyn tuottajakollega Adam Bennettin (Wilson) kanssa kukkiva romanssi alkaa purkautua - ja Becky alkaa pian taistella pelastaakseen suhteensa, maineensa, työpaikkansa ja lopulta myös itse show'n.
14 Jan 2011
165
Share Video

2:24
Tunnettu satiirinen satu GULLIVERIN MATKAT päivitettynä tähän päivään – myös 3D:nä. Gulliver on pieni mies, jolla on isoja unelmia, kunnes hän hyppää mukaan elämänsä seikkailuun. Lemuel Gulliver (Jack Black) on postimiehenä The Times –lehden toimituksessa. Hän haaveilee toimittajan urasta ja päättää tehdä päätoimittajaan vaikutuksen lähtemällä selvittämään mystisen Bermudan kolmion salaisuutta. Hän joutuu hurjaan myrskyyn, jonka päätteeksi hän päättyy rannalle, jossa häntä odottaa yllätys – maan asukkaat ovat pikkuruisia Lilliputteja. Kivikkoisen alun jälkeen jättiläiskokoinen Gulliver ja hänen muutaman sentin pituiset ystävänsä löytävät loppujen lopuksi yhteisen sävelen, kun Gulliverista kuoriutuu kelpo johtaja ja hän johdattaa Lilliputit voittoon taistelussa naapurisaaren hallitsijaa vastaan.
20 Feb 2011
378
Share Video

1:22
Eetun perhe muuttaa maalta kaupunkiin, jossa lähiöpihan ainoa luontopilkku, kaunis lampi, on vaarassa jäädä suunnitteilla olevan parkkipaikan alle. Lammessa olevaa vedenalaista sammakoiden valtakuntaa uhkaa väistämätön tuho. Vaarassa ovat myös ystävykset Eetu ja sammakko Konna, nimittäin Konna on tuonut sammakoiden maailmasta mukaansa maan päälle merkillisen laitteen, joka huomataan heti maailmaa johtavien suurvaltioiden tiedustelussa. Suurvallat haluavat tuon mullistavan teknologian omaan haltuunsa! Eetu ja Konna saavat peräänsä eri valtioiden agentit ja ajautuvat ympäri maapalloa jännittävään seikkailuun. Agentit ottavat mittaa toisistaan ja urheista Eetusta ja Konnasta – ja luonto taistelee ihmisen rakennelmia vastaan. Mutta ovatko ihminen ja luonto sittenkään niin eri maata tai valtiot eri maailmoja? Eikö ihmisen keksintöjä voisi käyttää luonnon hyödyksi ja ihminen oppia luonnosta? Voisiko ystävyys olla voimista kaikkein suurin?
20 Feb 2011
238
Share Video

2:26
Stand van de sterren is het laatste deel van het unieke drieluik over het moderne Indonesië van filmmaker Leonard Retel Helmrich. Leonard Retel Helmrich volgde gedurende 12 jaren één en dezelfde Indonesische familie (Sjamsudin) uit de sloppenwijken van Jakarta, wat heeft geresulteerd in het drieluik Stand van de zon, Stand van de maan en Stand van de sterren. Net als in de voorgaande twee delen laat de maker ons in Stand van de sterren de onderliggende patronen van het leven in Indonesië zien. Dit brengt hij zowel letterlijk als symbolisch in beeld. Het Indonesische gezin Sjamsudin is als het ware een microkosmos waarin je de belangrijkste problematiek van het leven in Indonesië terugvindt: corruptie, conflicten tussen religies, gokverslaving, de generatiekloof en het groeiende verschil tussen arm en rijk. Indonesië is het op drie na grootste land ter wereld en telt tevens de grootste moslimpopulatie van de wereld. Grootmoeder Rumidjah, een belijdend christen, is vanuit het drukke Jakarta bij haar vriendin Tumisah op het platteland gaan wonen. Haar tot moslim bekeerde zoon Bakti heeft de zorg over haar kleinkind Tari op zich genomen. Omdat het opvoeden van zijn nichtje Tari hem zwaar valt, haalt Bakti zijn moeder terug naar de stad. Tari groeit op in een tijd waarin de jeugd heel open is geworden en ze steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Door haar gedrag komt zij regelmatig in conflict met de oudere generaties. Vanwege de problemen die de familie met Tari ondervindt, besluit de oude vrouw in de stad te blijven totdat Tari klaar is met haar middelbare school en aan een universiteit kan gaan studeren. De hele familie ziet in de pientere Tari de enige mogelijkheid om hun eigen status te verhogen en ooit de sloppenwijk van Jakarta te kunnen ontvluchten. Maar dit zorgt ook voor grote spanningen binnen de familie. Bakti verdient met zijn baan als wijkhoofd niet genoeg, waardoor hij als extra bijverdienste vechtvissen traint om mee te gokken. Terwijl de hele familie er alles aan doet om het collegegeld voor Tari’s studie bijeen te sprokkelen, besteedt Tari haar tijd en geld liever aan haar vriendinnen en het nachtleven van Jakarta. Zij komt via haar klasgenoten van de middelbare school in aanraking met het nieuwe rijke Indonesië, dat mijlenver af staat van haar leven in de sloppenwijk.
3 Mar 2011
1188
Share Video

2:20
Red Riding Hood is een romantische fantasythriller van de makers van Twilight. Amanda Seyfried (Letters to Juliet, Mamma Mia!) speelt de rol van Valerie, een mooie jonge vrouw die moet kiezen tussen twee mannen. Ze is verliefd op een sombere buitenstaander, Peter (Shiloh Fernandez), maar haar ouders hebben een huwelijk voor haar gearrangeerd met de rijke Henry (Max Irons). Valerie en Peter zijn niet bereid elkaar los te laten en willen samen weglopen. Maar dan horen ze dat Valerie’s oudere zus is gedood door een weerwolf die in het donkere woud rondom hun dorp ronddoolt. Jarenlang hebben de mensen een wankele wapenstilstand met het beest gehad en offerden ze elke maand een dier aan hem. Maar onder een bloedrode maan heeft de wolf de inzet verhoogd door een mens te doden. De dorpsbewoners zoeken naar bloedwraak en roepen de hulp in van de befaamde weerwolfjager, dominee Solomon (Gary Oldman), om hen te helpen de wolf te doden. Solomons komst heeft echter onbedoelde gevolgen… Hij waarschuwt hen dat de wolf, die overdag een menselijke vorm aanneemt, een van hen kan zijn. Terwijl met elke maan het dodental stijgt, begint Valerie te vermoeden dat de weerwolf iemand is waarvan zij houdt. De paniek heeft het dorp in zijn greep terwijl Valerie ontdekt dat ze een unieke band heeft met het beest, waardoor ze zowel verdachte als prooi wordt.
14 Apr 2011
389
Share Video

2:19
Shia LaBeouf palaa Sam Witwickyn rooliin elokuvassa Transformers: Kuun pimeä puoli. Kun eräs salaperäinen tapahtuma Maan menneisyydestä puhkeaa esiin nykypäivänä, se uhkaa tuoda Maahan niin suuren sodan, etteivät Transformersit yksin pysty pelastamaan meitä.
29 Jun 2011
422
Share Video

2:39
*******watch-online-free-movies.info *******watch-online-free-movies**** Chatur Singh Two Star Hindi Movie Information with complete cast and crew details:- Release Date August 19, 2011 Genre Action, Comedy Shooting Studios Mehboob Studio, Filmcity, Filmistan Banner / Distributor Pen India Pvt. Ltd, Lotus Pictures Music Label Pen Audio CAST:- Sanjay Dutt as Chatur Singh 2 Star Ameesha Patel as Sonia Suresh Menon as Pappu Panther Anupam Kher Satish Kaushik Vishwajeet Pradhan Murli Sharma Gulshan Grover Ganesh Yadav Snehal Dhabi Arun Varma Shashi Kiran Mushtaq Khan Sunil Nagar Daman Maan Sheru Mohd Aslam
25 Jul 2011
278
Share Video

1:38
THE VISITOR ja THE STATION AGENT –elokuvien ohjaajan draamakomedia WIN WIN on hauska, koskettava ja omaperäinen tarina ystävyydestä, perheestä ja vaikeista valinnoista. Paul Giamatti (mm. SIDEWAYS) on lakimies Mike Flaherty, joka kaipaa muutosta elämäänsä ja ilmoittautuu vapaaehtoisena koulun ei niin menestyneen painijoukkueen valmentajaksi. Rahahuolien kanssa tuskaileva Mike, joka on aina ollut rehti ystävä, kunnollinen ja rakastava aviomies ja isä, tekee kyseenalaisen ratkaisun ansaitakseen hieman ekstraa perheensä elättämiseen, koska lama on rokottanut koko maan taloutta ja hänen lakitoimistonsa on vaikeuksissa. Päätöksellä on yllättävän kauaskantoiset seuraukset – muuan nuorimies (joka sattuu olemaan lahjakas painija) muuttaa Miken perheen luokse asumaan. Ja juuri kun alkaa näyttää siltä että elämä on taas mallillaan, ilmestyy pojan äiti heidän ovelleen. Loppujen lopuksi Mike joutuu kysymään itseltään, mitä todellinen voittaminen oikein on.
2 Sep 2011
314
Share Video

2:31
Op 17 december 1972 werd de laatste officiële (bemande) ruimtemissie naar de maan gelanceerd door NASA. Een jaar later blijkt dat in het geheim nog een reis is gemaakt. De sci-fi thriller Apollo 18 toont beeldmateriaal van deze achttiende missie en ontsluiert waarom er nooit een negentiende missie is gekomen. In december 1973 werden twee Amerikaanse astronauten op een geheime missie naar de maan gezonden, gefinancierd door de Amerikaanse ministerie van defensie. Deze film brengt de waarheid rond die missie naar boven en onthult het originele beeldmateriaal dat door de astronauten is vastgelegd tijdens hun ruimtereis. Hoewel NASA ontkent dat de beelden authentiek zijn, zeggen anderen dat deze reis de ware reden is waarom de mensheid nooit naar de maan is teruggekeerd.
15 Sep 2011
1278
Share Video