Results for: marieke Search Results
Family Filter:
1:14
Marieke a 20 ans. Elle vit avec sa mère qui est incapable d'éprouver des sentiments depuis la mort de son mari écrivain. Le jour, Marieke travaille à Bruxelles dans une chocolaterie. La nuit, elle s'évade dans les bras d'hommes beaucoup plus âgés qu'elle. Avec eux, elle se sent forte, aimée et libre. L'arrivée de Jacoby, un éditeur vivant à l'étranger qui vient chercher le dernier manuscrit du père de Marieke, va briser l'équilibre fragile de cette dernière.
29 Mar 2012
364
Share Video

1:56
Marieke es una chica de veinte años que busca en los brazos de hombres mayores la figura de un padre que murió prematuramente y en extrañas circunstancias. Vive con su madre, una mujer que no sabe cómo amar, fría y distante desde la muerte de su marido. Durante el día, Marieke trabaja en una fábrica de chocolate de Bruselas; por la noche, tiene aventuras con hombres mayores. En sus brazos, encuentra momentos cortos de amor y la memoria de su padre desaparecido. Con ellos se siente bien, querida y libre. La llegada de Jacoby, un editor de libros en busca del último manuscrito de su padre, trastorna el precario equilibrio de Marieke. Su madre hace todo lo posible para mantenerlos separados porque teme que él revele el secreto que ha permanecido oculto durante años.
28 Dec 2012
370
Share Video

4:33
Hoe toevallig kan het zijn: twee dagen achter elkaar een bruidegom die Martijn heet! Zo hadden we vandaag (15 oktober 2011) de bruidsreportage van Marieke en Martijn in Breda (Noord-Brabant). Dus gingen wij in de vroege ochtend weer richting het zuiden van het land. De ene trouwfotograaf ging het opmaken en aankleden van de bruid fotograferen, de andere de voorbereidingen van de bruidegom (ophalen bruidsboeket etc.). Martijn kwam bij Marieke voorrijden in een mooie Lotus Elise, waarna we begonnen met het maken van de groepsfoto's en de bruidsreportage in een park aan de overkant van de straat. Om op tijd te zijn voor het vastleggen van de aankomst van het bruidspaar gingen wij alvast vooruit naar de trouwlocatie, Landgoed Wolfslaar. Marieke en Martijn arriveerden in een Piaggio Ape (lijkt op een tuk-tuk) op het landgoed om zich daar in de echt te laten verbinden. Er waren zoveel mensen gekomen om de huwelijksvoltrekking bij te wonen, dat de trouwzaal te klein was: er stonden zelfs gasten in de gang en in zijkamers. Na de huwelijksvoltrekking werd er getoast, bruidstaart gegeten en werd het bruidspaar door iedereen gefeliciteerd. Toen alle receptiegasten waren vertrokken, ging iedereen zich omkleden om vervolgens in jaren '70 discokleding te gaan dineren. Het thema van het avondfeest was ook "disco", dus het was een bont festijn in Oncle Jean (Breda). Tegen tien uur 's avonds zat ons werk erop en konden wij de feestende gasten achterlaten en met een groot aantal mooie trouwfoto's weer terug naar huis gaan.
25 Oct 2011
231
Share Video

4:16
A short educational video to raise awareness of the dangers of epilepsy, especially to parents.
22 Nov 2007
3026
Share Video