Results for: mormor Search Results
Family Filter:
1:46
Kicki återvänder till Sverige efter flera år utomlands. Hon försöker återknyta kontakten med sin 16-åriga son Viktor, som vuxit upp hos sin mormor. Under förevändningen att de ska få tid tillsammans bjuder hon honom på en resa till Taiwan. Det hon inte berättar är att anledningen att välja just det resmålet är att hon ska få tillfälle att träffa Mr Chang, med vilken hon under en tid haft en internetromans. Förvecklingar uppstår, men trots svek och lögner blir resan en vändpunkt i Kickis och Viktors förhållande.
17 Feb 2010
244
Share Video

1:17
När Rosie var i tjugoårsåldern var hon Sveriges dragracingdrottning, en lysande stjärna i den annars så mansdominerade sporten. Sedan kom livet emellan med äktenskap och småbarn och satte stopp för tiden på racerbanan. Nu, efter ett uppehåll på 34 år, ska Rosie göra comeback. Påhejad av dottern som självutnämnd manager kämpar hon för att hitta sponsorer inför återkomsten. Vägen är vinglig och bakom comeback-drömmarna ligger depressioner, utbrändhet och familjetragedier. Filmen är ett utlämnande och komplext porträtt av en kvinna som blir stark genom att tillåta sig att vara svag. Kampen för att bli världens snabbaste mormor är egentligen kampen för att ta tillbaka sitt eget liv.
6 May 2011
193
Share Video

2:29
Fra skaberne af ”Grusomme Mig” og forfatteren Dr. Seuss’ fantasi kommer den 3D computer- animerede ”Lorax – Skovens Beskytter”, en filmatisering af den klassiske historie om et altid håbefuldt skovvæsen. Dette animerede eventyr følger en dreng, som forsøger at finde lige præcis den ting, som kan vinde hans drømmepiges hjerte. For at gøre det må han opdage historien om Lorax, det vrisne, men dog charmerende væsen, som kæmper for at beskytte sin verden. Per Pallesen lægger stemme til den ikoniske titelfigur Lorax og Torben Zeller er den gådefulde Once-ler. Mads Sætter Lassen er Teds stemme, den idealistiske dreng som tager ud for at lede efter Lorax og Vigga Bro lægger stemme til Teds kloge mormor Norma. ”Lorax – Skovens Beskytter” er den tredje animationsfilm fra Universal Pictures og Illumination Entertainment (”Grusomme Mig” og ”Hop”).
29 Mar 2012
460
Share Video

2:30
Fra skaberne af ”Grusomme Mig” og forfatteren Dr. Seuss’ fantasi kommer den 3D computer- animerede ”Lorax – Skovens Beskytter”, en filmatisering af den klassiske historie om et altid håbefuldt skovvæsen. Dette animerede eventyr følger en dreng, som forsøger at finde lige præcis den ting, som kan vinde hans drømmepiges hjerte. For at gøre det må han opdage historien om Lorax, det vrisne, men dog charmerende væsen, som kæmper for at beskytte sin verden. Per Pallesen lægger stemme til den ikoniske titelfigur Lorax og Torben Zeller er den gådefulde Once-ler. Mads Sætter Lassen er Teds stemme, den idealistiske dreng som tager ud for at lede efter Lorax og Vigga Bro lægger stemme til Teds kloge mormor Norma. ”Lorax – Skovens Beskytter” er den tredje animationsfilm fra Universal Pictures og Illumination Entertainment (”Grusomme Mig” og ”Hop”).
29 Mar 2012
314
Share Video

2:16
Vem kan man lita på när hela ens liv varit en lögn? Adolf Hitler är död och de allierade har tågat in i Tyskland. Men för 15-åriga Lore och hennes fyra syskon har kampen bara börjat. Övergivna av sina föräldrar beger sig syskonskaran tvärs över den krigshärjade landsbygden och genom stadsruinerna för att söka skydd hos deras mormor, men i en värld utan propaganda vet tredje rikets arvtagare inte längre vad de ska tro på. När vägarna korsas med juden Thomas ställs Lores uppfostran på spel. Cate Shortlands Lore är en känslodrabbande överlevnadshistoria där förintelsens mörka hjärta utforskas från förlorarsidans perspektiv. Filmen belönades under Stockholms filmfestival med priser för Bästa film, Bästa skådespelerska, Bästa foto och Bästa musik.
8 Mar 2013
242
Share Video

1:36
Karl Højby Hansen (Sylvester Espersen Byder), der har levet de første 12 år af sit liv i Hvide Sande sammen med sin mor (Line Kruse), mormor og morfar (Lars Knutzon). Derfor bliver chokket stort, da hans mor fortæller ham, at de skal flytte til København. Omstillingen bliver svær og absolut ikke hjulpet af, at han skal starte på Rådmandsgades Skole på Nørrebro, hvor 80 procent af børnene er tosprogede, og jargonen hård. Karl begynder hurtigt at planlægge sin flugt tilbage til morfar og mormor og får hjælp fra uventet kant. For i 6B går også tyrkiske Sawsan (Malika Sia Paul), der har sat sig for at deltage i finalen i MGP trods sin families modstand. Karl og Sawsan finder stik mod alle odds sammen i en fælles mission vestpå…
21 Mar 2013
275
Share Video

4:00
UPDATE 15/12 2008: Da jeg har fået flere henvendelser på om kan kan hente melodien ned som mp3, har jeg netop udgivet den på min MySpace-side: www.myspace****/brianolesen1983 - Jeg skrev til Sys personligt og spurgte om lov, og hun svarede som følger: hej brian det er en rigtig sjov tekst du har lavet. den har jeg grinet meget af : ) så vidt jeg er orienteret kan du gøre hvad du vil med sangen, bare du ikke udgiver den. så skal du have tilladelse af mig og universal music. men da det ikke er tilfældet så go crazy... : ) kh sys --------------------------------------- Historien om Sys Bjerre's sommerlandeplage 'Malene' er den seneste tid blevet udbygget af - først exkærestens version, så Malenes version - og senest Kattens version. I Mathias Lysgaards version RE: Malene, får vi at vide det hele fra fyrens synspunkt - og at Sys mormor har fået tilsendt en dildo og et billede af hende, i den forbindelse har jeg for skæg skyld og narrestreger skrevet og indspillet mormorens reaktion på denne pakke - og den kan høres her. Tekst: Re: Malene - Mormors version Min kære lille Sys, du har vist været hys jeg ved slet ikk hvad jeg skal sige Der kom et cykelbud, der delte pakker ud jeg blev chokeret uden lige Og nu bliver jeg nødt til at skrive fordi - morfar er ikk' mer i live Da morfar lukked' pakken op blev han pludslig tavs og bleg han gisped' og fik et hjertestop da han så at det var dig din mor har mig desuden fortalt': - Du ska i retten for brandstifteri Og nu, har jeg så set dig uden pli i ekstrabladet på side 9 De unge nu om dag' sku ha en huske kag' og lære lidt om takt og tone For nu er mormor vred Mit knæ er gå'd af led jeg er en olm og bitter kone og nu, hvor du er sat i forvarring har jeg, hævet din børneopsparring Da morfar lukked' pakken op blev han pludslig tavs og bleg han gisped' og fik et hjertestop da han så at det var dig din mor har mig desuden fortalt': - Du ska i retten for brandstifteri Og nu, har jeg så set dig uden pli i ekstrabladet på side 9 Du har vær't både fræk og slem, mod mig Nu bli'r jeg sendt på plejehjem... Det testamente morfar skrev får jeg ændret - rettens vej og du får snart et lille brev: der bli'r ikk en klink til dig Da morfar lukked' pakken op blev han pludslig tavs og bleg han gisped' og fik et hjertestop da han så at det var dig din mor har mig desuden fortalt': - Du ska i retten for brandstifteri Og nu, har jeg så set dig uden pli Og nu, har jeg så set dig uden pli Og nu, har jeg så set dig uden pli i ekstrabladet på side 9 2008 Brian Olesen
21 Dec 2011
4622
Share Video

1:57
surfcasting scauri,terracina,gaeta..........
23 Aug 2009
86
Share Video

2:37
Vores barnebarn
14 Feb 2010
49
Share Video

3:50
Danish X-Factor 08-01-2010 - Rate And Subscribe !
24 Jun 2011
4087
Share Video

3:27
www.myspace****/mattlysgaard SYS HAR SKREVET TIL MIG: matt, jeg er dybt beæret over dit vrisne comeback : ) du er fucking cool! og så synger du jo helt overdrevet godt. tusind tak sys Mine ord: FED sang. Piger har en evne til at skrive de fedeste break up sange!! Sådan søde Sysser :) Den er sjov, fræk og catchy. Så... jeg ku altså ikke dy mig for at lave en mandlig udgave.. fra kærestens synspunkt. Ikke at utroskab skal forsvares (fy føj) - bare for gak og løjer :P Tekst: Re: Malene Det er på tide at Jeg får min hævn min, min skat Tror du jeg bar vil la mig straffe? Det overrasker mig Du ik har overvejd At du ku få af samme skuffe Ja nu, er det min tur til at sidde og grine For jeg har det skide godt med Malene Din lejlighed er ik brændt ned men solgt til underpris Og dit walk-in-closet det er bombet med 5 romerlys Og ved Gammel Strand flyder der en spand med alle arvesmykkerne i Så nu kan du se jeg har gjort det forbi Ku jeg være mer' tydelig? Jeg vidste du var vild Men at du satte ild Det had' jeg ikke kalkuleret Du er en psyko bitch Du sir en masse pis Ja, du er slemt undervurderet Og nu sidder du sikkert alene Mens jeg, jeg skriver sang med Malene Din lejlighed er ik brændt ned... Det' sidste gang jeg spilder tid - på dig Nu er det slut med vores strid! Den dildo som gjord' at du altid kom har fået helt ny adresse Den er på vej med et billede af dig Til din mormors postkasse Din lejlighed er ik brændt ned men solgt til underpris Og dit walk-in-closet det er bombet med 5 romerlys Og det billede som jeg fik af dig kan du finde på side 9 Så nu kan du se jeg har gjort det forbi Ja, nu kan du se jeg har gjort det forbi Kom nu! Du ka vel se jeg har gjort det forbi? Ku jeg være mer' tydelig? 23.07.08 07.53 #74 - Most Discussed (Today) - Music 11.07 #67 - Most Discussed (Today) - Music #71 - Top Rated (Today) - Music 16.13 #38 - Most Discussed (Today) - Music #70 - Top Rated (Today) - Music 20.18 #38 - Most Discussed (Today) - Music #62 - Top Rated (Today) - Music 22.34 #30 - Most Discussed (Today) - Music #57 - Top Rated (Today) - Music 24.07.08 22.34 #24 - Most Discussed (Today) - Music #75 - Most Viewed (Today) - Music - Canada #87 - Most Viewed (Today) - Music - United Kingdom #97 - Most Viewed (Today) - Music - New Zealand #86 - Most Viewed (Today) - Music - Russia #55 - Top Rated (Today) - Music 16.08.08 - 11.30 #96 - Most Discussed (This Month) - Music 19.08.08 - 14.34 #77 - Most Discussed (This Month) - Music #87 - Most Viewed (This Month) - Music #93 - Top Favorites (This Month) - Music 22.08.08 - 13.06 #64 - Most Discussed (This Month) - Music #63 - Most Viewed (This Month) - Music #80 - Top Favorites (This Month) - Music Edit: To all the folks out there who don't know shit about Danish (my native language in which this song is sung) it's a COVER of a danish song called 'Malene' by Sys Bjerre.
10 Jan 2009
14860
Share Video

7:30
Caterpillar's Dream What is going to happen in the beautiful woods today? Let's go and see. Ah~ This flower smells so good. Agh! It's a bug. Oh, ow. Why was a disgusting thing like you sitting on my face? I just liked your scent... Oh, ho ho. It's true that I have a nice scent. But it's not a scent for something like you to smell. Ooh, disgusting... Get out of here now! Oh... Okey... Wow, you're caterpillar like me. What? Look, you crawl around like me. Wow, I finally met a friend, Hey! I'm not your friend. Look, I'm a snail with a house on my back. Huh? You crawl just like I do... Very funny. How can something like you be friend with a snail like me? Uh... Tsk, how rude... Yeah, I can't be friend with a charming snail like that. My body is twisty and I have so many legs. My face is ugly and I have to crawl about like this. Nobody will like me. Ha ha ha, I'll like you. Yikes, it's a bird. Oh, where did it go. It's around here somewhere. Hmph, that ugly little bug hides well. Whew~ That was so close. Oh, it would be nice if I was that butterfly. Oh, what's wrong with my body? I keep feeling heavy and sleepy. Ugh, what is wrong? I'm getting cold. Oh, I don't have any more strength. I can't move any more... The caterpillar closed its eyes and slept for a very long time. The caterpillar wondered if it might never be able to smell another flower again. but it could not help being sleepy. The caterpillar's body slowly hardened and its breathing could not be heard. What is this? I can't eat it, hmph. What is this? it seems like a house. Is anyone inside? Hmph, there's nobody here. The caterpillar spent many nights as a pupa. Suddenly one day, the pupa that hadn't moved began to wriggle. Ah~ That was a nice nap. I wonder how much time passed. Oh, pretty butterfly, come and play with me. Are you talking to me? Of course. come and play with me. Really? Can I really come and smell your scent? Ho ho ho, not just that. I'll give you some delicious honey. Come fly over here. Fly? I can't fly. الإنجليزية، قصة، حكاية، قصة، والأطفال، وطفل رضيع، جدة Английски, приказка, приказка, разказ, деца, бебе, баба Anglès, conte, rondalla, conte, els nens, nadó, l'àvia 英语,故事,寓言,故事,儿童,婴儿,祖母 Engleski, priča, priča, priča, djeca, dijete, baka Angličtina, pohádka, bajka, příběh, děti, dítě, babička Engelsk, fortælling, fabel, historie, børn, baby, bedstemor Engels, verhaal, fabel, verhaal, kinderen, baby, oma Inglise, lugu, faabula, lugu, lastele, baby, vanaema Ingles, kuwento, katha, kuwento, ang mga bata, sanggol, lola Englanti, tarina, satu, tarina, lapset, vauva, isoäiti Anglais, conte, fable, histoire, enfants, bébé, grand-mère Englisch, Geschichte, Fabel, Geschichte, Kinder, Baby, Großmutter Αγγλικά, παραμύθι, ο μύθος, η ιστορία, τα παιδιά, μωρό, γιαγιά אנגלית, סיפור, אגדה, סיפור, ילדים, תינוק, סבתא अंग्रेजी, कहानी, कल्पित कहानी, कहानी, बच्चों, दादी, बच्चे, Angol, mese, mese, történet, gyermek, baba, nagymama Enska, saga, dæmisaga, saga, börn, barn, amma Inggris, dongeng, fabel, cerita, anak, bayi, nenek Inglese, racconto, favola, storia, bambini, bambino, la nonna 英語、物語、寓話、物語、子供、赤ん坊、祖母 Angļu, stāsts, pasaka, stāsts, bērni, bērnu, vecmāmiņu Anglų, pasaka, pasakėčia, istorija, vaikai, kūdikis, močiutė Engelsk, historie, fabel, fortelling, barn, baby, bestemor Angielski, opowieść, baśń, opowiadanie, dzieci, dziecko, babcia Inglês, conto, fábula, história, crianças, bebê avó, Inglês, conto, fábula, história, crianças, bebê avó, Engleză, poveste, fabula, poveste, copii, copil, bunica Английский, сказка, басня, рассказ, дети, ребенок, бабушка Енглески, прича, бајки, прича, деце, беба, баба Angličtina, rozprávka, bájka, príbeh, deti, dieťa, babička Angleščina, pravljica, pripovedka, zgodba, otroci, baby, babica Inglés, cuento, fábula, cuento, los niños, bebé, la abuela Engelska, historia, fabel, berättelse, barn, barn, mormor เรื่องภาษาอังกฤษ, นิทาน, นิทาน, เด็กทารกยาย, İngilizce, masal, masal, hikaye, çocuk, bebek, büyükanne Англійська, казка, байка, оповідання, діти, дитина, бабуся Tiếng Anh, câu chuyện, truyền thuyết, câu chuyện, trẻ em, trẻ em, bà
29 Mar 2013
8809
Share Video

3:42
Sonja Alden sjunger Till En Ängel. Hon skrivade denna sång omkring hennes mormor eller farmor. Denna sång är på Sonja Aldens "Till Dig" album. Sonja Alden singing Till En Ängel (To An Angel). She wrote this song about her Grandmother. This song is available on Sonja Alden's "Till Dig" album
2 May 2013
4520
Share Video

1:42
The Emus and Sexy Sexy Sniper the Ostrich dance the tango against their greatest enemy: The weasel ball. Who will prevail? To use this video in a commercial player, advertising or in broadcasts, email Viral Spiral (contactviralspiralgroup****). Original footage is available in HD (large format & 1080p). A version without the music is also available if preferred. Music is licensed under Creative Commons and is free to redistribute for any purpose, including commercial. The Song is "Tango de Manzana" (USUAN1100404) Kevin MacLeod (incompetech****) Licensed under Creative Commons By Attribution 3.0 *******creativecommons****/licenses/by/3.0/ ** SUBSCRIBE ** *******dft.ba/-camelsandfriends ** LIKE us on Facebook ** *******www.facebook****/camelsandfriends ** ABOUT ** *******www.camelsandfriends**** ** DONATE ** *******www.amazon****/gp/registry/wishlist/14RKCEYEMWH1Z/ ** EMAIL ** camelsandfriendsgmail**** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ About the video... This spring, I purchased two emu eggs on ebay. Not knowing if they were even fertile I placed them in an incubator and turned them 6 times a day for 54 days making absolute certain they were kept at the perfect temperature and humidity. My hard work paid off when both eggs hatched out healthy beautiful chicks. I named them Kabul and Fig and raised them together with two Ostrich chicks (Mormor & Sexy Sexy Sniper). As of December 2013, the chicks are all 6 months old and still have a lot of growing to do. They're all very close with each other and very dear to my heart. They are truly living dinosaurs. For more information, check out their page at *******restarea1mile****/camelsandfriends/emu.html ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ About the Emu... The emu is the second largest bird on the planet, standing nearly 6 tall, and weighing up to 120 pounds. Emus cannot fly but they are fast runners - up to 30 mph. Surprisingly, they are also strong swimmers. Some scientists consider emus to be living dinosaurs because their bones and joints are similar. Their ability to store fat allows them to go without food for long periods of time. Emus can defend themselves with tremendously powerful forward kicks. They eat great quantities of caterpillars, grasshoppers, and masses of the burrs that tangle sheep wool, which makes them helpful to farmers. They also hate weasel balls. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Some amazing Ostrich facts... - Ostriches are the world's largest bird. - Ostriches have THREE stomachs. - Ostriches mortal enemy is the weasel ball. - Ostriches have THREE sets of eyelids - Ostriches are the ONLY bird with two toes. - Ostriches can't fly, but they can run 45 MPH. - Ostriches are the fastest animal on two legs. - Ostriches have the largest eyes of any land animal. - Ostriches are huge: between 200-300 pounds and around 8-9 feet tall. - Ostriches don't have teeth, they have to swallow rocks to grind their food. - Ostriches live in groups led by a dominate male. - Ostriches are omnivores and will eat just about anything. - Ostriches are from Africa, but originally were found in the Middle-East, too. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ camelsandfriendsgmail**** *******www.camelsandfriends****
24 Mar 2014
4013
Share Video