Results for: mulut Search Results
Family Filter:
1:04
Ebook percuma lambat pancut ketika di atas katil di *******lambatpancut****/ & tips lain kesihatan batin suami isteri, layari *******panduanbatin****/. Empat Langkah Memberi Rangsangan Pada Payudara Isteri Anda Sehingga Dia Orgasm Isteri anda boleh alami orgasm jika anda merangsang bahagian payudaranya. Berikut adalah empat langkah yang anda boleh ikut Langkah pertama : Baringkan dia di sebelah anda. Baringkan isteri anda di sebelah anda. Mulakan mencium di bahagian kepala sehingga ke bawah. Semasa mencium, anda raba payudara isteri anda. Jangan lepaskannya walaupun anda hanya letakkan sahaja kerana haba dari tangan anda boleh merangsang payudara isteri anda. Langkah kedua ; Rangsang imaginasi isteri anda. Rangsang imaginasi isteri anda dengan berkata ayat – ayat romantic dan ayat – ayat lucah. Beritahu dia nikmat yang bakal anda beri pada dia nanti. Langkah ketiga : Teruskan merangsang payudara isteri anda. Selepas anda melihat isteri anda sedikit terangsang, anda berhenti berkata – kata dan teruskan rangsangan di payudara. Raba payudara isteri anda dengan lembut dan sekali sekala bermain dengan putingnya. Sambil itu, anda cium mulut isteri dan bahagian sensitive dia yang lain. Langkah keempat ; Mencium dan menjilat payudara. Apabila anda mula melihat isteri anda mengerang, anda teruskan rangsangan dengan mencium dan menjlat payudara isteri anda. Jangan berhenti. Bermain – main dengan puting isteri anda. Cium dan hisap puting isteri anda. Rangsang payudara isteri anda secara bergilir – gilir iaitu satu di cium dan satu lagi di raba. Teruskan sehingga isteri anda basah sepenuhnya di bahagian vagina dan dia pasti akan alami orgasm.
22 Dec 2012
1292
Share Video

5:29
saya cuma menyanyi mengikut lagu (lipsing)
29 Mar 2008
769
Share Video

0:09
*******tinyurl****/56w5lr
24 May 2009
14455
Share Video

4:31
Sindarela *******www.selebriti.tv padan muka hussein, lakonan Nasrul Suhaimin / Bront Palarae tu...percaya sgt kt awek dia Ayu, lakonan Sharifah Sofia... hmm..terlopong mulut si usin tengok Ayu bertunang. Emosi sangat bila zoela, lakonan Sharifah Armani kutuk awek dia. Sharifah Armani (Zoela),Nasrul Suhaimin / Bront Palarae (Tengku Hussein),Norkhiriah (Naema),Sharifah Sofia (Ayu),Isma Yusoof (Butang) more selebriti video *******www.selebriti.tv
11 May 2008
4311
Share Video

4:15
*******www.daftarpercuma**** *******www.msalleh.kelabjutawan**** jom minum VeMMA Minum Vemma untuk SIHAT, � CANTIK �& MERAWAT.. Lebih dari 33 Sebab Kenapa Anda perlu Minum Vemma: 1. Anti Oksida Yang Hebat 2. Pemangkin Tenaga (Anti Keletihan) 3. Mencegah Kebimbangan/Kekhuatiran 4. Anti Penuaan 5. Merawat Kesakitan 6. Mencegah Kemurungan 7. Mencegah Kegemukan 8. Mencegah Cirit � birit 9. Mencegah Osteoporosis 10. Mencegah Kesan-kesan Diabetes 11. Mencegah Kelumumur 12. Mencegah Pening-pening (Gayat) 13. Anti-Parkinsonism 14. Anti Tumor dan Mencegah Kanser 15. Mencegah Ulser (Perut, Mulut dan Dubur) 16. Mencegah Bengkak-bengkak 17. Anti Katarak (bahagian legap pada kanta mata) 18. Mencegah Glaukoma (sejenis penyakit mata) 19. Mencegah Lenguh Sendi 20. Mencegah Batu Karang dan Buah Pinggang 21. Mencegah Keanjalan Arteri 22. Mencegah Penyakit Gusi 23. Mencegah dan Merawat Jangkitan Fungus 24. Mencegah Alahan dan Merawat Sakit Kulit/Masalah Kulit 25. Mencegah Jangkitan Virus dan Kuman 27. Membantu Mengawal Tekanan Darah Tinggi 28. Menjaga Kesihatan Jantung 29. Membantu Mengurangkan Demam 30. Meningkatkan Sistem Kalis 31. Mengelakkan Jangkitan Bakteria 32. Membantu Mengurangkan Sakit Saraf 33. Membantu Mencegah Dementia (Sejenis Penyakit Otak) _______________________ Jom Minum Vemma Jom! no :019-9626629 daftar percuma di: *******www.daftarpercuma****/
27 Aug 2010
205
Share Video

0:36
Ebook percuma lambat pancut ketika di atas katil di *******lambatpancut****/ & tips lain kesihatan batin suami isteri, layari *******panduanbatin****/. Tips merangsang payudara isteri. Kajian menunjukkan rangsangan di payudara boleh meningkatkan peluang untuk perempuan mengalami perasaan inzal. Apabila anda merangsang payudara isteri anda, hati dia akan terbuka untuk menerima rangsangan seterusnya. Akhirnya vagina dia akan mulai basah walaupun anda belum merangsang bahagian itu lagi kerana isteri anda sangat inginkan hubungan seks secepat mungkin kerana di rangsang dengan begitu hebat sekali. Foreplay sebenar. Mulakan rangsangan anda dengan mencium isteri anda sambil meraba–raba payudara isteri anda. Cari bahagian yang anda tidak selalu cium seperti kaki, pinggang, tengkuk, telinga, perut, peha dan sebagainya. Selepas puas meneroka badan isteri anda, anda letakkan tangan anda di payudara isteri anda sambil mencium mulut atau apa sahaja bahagian badan isteri anda. Biarkan haba di tangan anda merangsang payudara isteri anda. Selepas itu gerakkan sedikit demi sedikit dan bermain dengan puting payudara isteri. Jangan lepaskan tangan anda dari payudara isteri anda. Cium dan rangsang puting isteri anda pada satu bahagian dan bahagian lagi satu anda rangsang menggunakan tangan anda. Gerakkan tangan seolah–olah ingan mengangkat payudara isteri anda ke atas. Lakukannya dengan lembut dan jangan terlalu kasar. Jika isteri anda sensitif dengan rangsangan anda, dia akan datang inzal dan akan minta anda untuk terus mengadakan hubungan seks dengannya. Ketika ini isteri anda berada dalam keadaan amat terangsang dan saya pasti anda akan puas terhadap layanan yang bakal anda terima dari isteri anda. Namun, anda jangan pula datang inzal terlalu awal kerana wanita boleh datang inzal dalam bilangan yang banyak.
11 Oct 2012
878
Share Video

0:55
Ebook percuma lambat pancut ketika di atas katil di *******lambatpancut****/ & tips lain kesihatan batin suami isteri, layari *******panduanbatin****/. 5 Fakta Tentang Ejakulasi Wanita Ejakulasi, datang inzal atau orgasm adalah perasaan puas yang hanya dapat di capai menerusi hubungan seks atau rangsangan seksual. Berikut, ialah 5 fakta mengenai ejakulasi wanita: 1. Tujuan sebenar wanita alami perasaan ejakulasi adalah tidak jelas. Ini kerana, lelaki apabila ejakulasi akan melepaskan sperma manakala bagi wanita pula tiada apa yang jelas terjadi apabila mereka mengalami orgasm. 2. Klitoris atau biji kelentit adalah antara bahagian badan yang paling sensitif sekali. Namun, di sebalik itu tiada yang jelas mengenai fungsi bahagian tersebut selain untuk menerima rangsangan seks. 3. Wanita boleh menipu lelaki bahawa mereka sudah datang inzal kerana tiada perkara yang jelas menunjukkannya berlaku. Ada wanita yang memancut keluar air apabila datang inzal. Namun, ada wanita yang terpancut airnya tetapi mereka tetap tidak datang lagi inzal dan inginkan hubungan di teruskan kerana ingin sampai inzal. 4. Untuk mencapai orgasm, wanita tidak semestinya perlu adakan hubungan seks kerana kadangkala sentuhan di payudara dan ciuman di mulut sudah memadai untuk mereka datang inzal. Jadi, tiada bukti jelas apakah sebenarnya perkara yang membawa kepada ejakulasi wanita. 5. Kunci kepada wanita untuk alami orgasm yang hebat adalah kebolehan dia untuk relaks dan berikan segalanya ketika mengadakan hubungan seks. Perasaan selesa dan kasih sayang serta terangsang akan membuka dirinya untuk alami ejakulasi. Wanita akan mengalami ejakulasi jika dia benar-benar menghayati hubungan seks tersebut. Air mani wanita akan terpancut atau meleleh ketika proses ejakulasi berlaku.
11 Oct 2012
1427
Share Video