Results for: muziek Search Results
Family Filter:
3:07
*******www.ziggoziet.nl/leen Leen heeft zelf een mediacenter gemaakt dat álles kan: computer, internet, tv, films, foto's, muziek en games. Zijn mediacenter doet zelfs dienst als sportcoach: "Na het hardlopen hang ik m'n iPod aan de computer. Kan ik precies zien hoe snel ik heb gelopen."
19 Jul 2008
642
Share Video

3:44
muziek van T.I. Whatever you likw
18 Jan 2009
2971
Share Video

3:05
Katy en Bruno in de salsales muziekgroep: Atmosfeer trompet: Bart Van Giel muziek: Bruno Pinkhof bpinkhofyahoo**** Nederlandstalige salsa Nederlands salsa Vlaamse salsa Salsa ingrediënten Pikante salsa Salsa recept Salsales Salsadans Salsa danslessen Dansschool salsa
17 Oct 2009
242
Share Video

2:17
ijna twintig jaar na de bekende speelfilm is er nu dé documentaire over The Doors, de illustere rockband uit de 60s. Aan de hand van historisch, zelden tot nooit vertoond materiaal werpt de film een nieuwe blik op de revolutionaire impact van hun muziek. De begeleidende teksten zijn ingesproken door grote Doors-fan Johnny Depp. Hello I Love You.., Light My Fire.., People Are Strange.., Love Me Two Times.., Riders On The Storm.., Break On Through.., Roadhouse Blues.., Touch Me.., L.A. Woman… de lijst hits is eindeloos. De creatieve energie van vier briljante muzikanten – drummer John Densmore, gitarist Robby Kreiger, toetsenist Ray Manzarek en zanger/frontman Jim Morrison – maakten The Doors tot één van de meest iconische en invloedrijke bands ooit. Deze documentaire is de eerste die hun complete verhaal vertelt. Een unieke mix van vroeg materiaal uit de begindagen in ’65 tot aan de dood van Morrison in 1971. We volgen hen van de ontmoeting van Manzarek en Morrison in LA tot de podia van uitverkochte muziekarena’s. Met daartussen alle hoogte- en dieptepunten van de band en Jim Morrison in het bijzonder. De meisjes, de drank, de onzekerheid en de ruzies. Achteraf is het een wonder dat ze tussen onvergetelijke live optredens in staat waren zes studioalbums in slechts vijf jaar te produceren en de muziekwereld voor altijd te veranderen.
25 May 2010
1450
Share Video

4:48
electropop synthpop synthiepop minimal electronic music body EBM industrial retro sound sounds synths 80's dance old school elektro mukke elektronische musik musique électronique assistée par ordinateur MAO 電子音楽 música electrónica computer muziek Počítačové industriální hudba syntetizátor Синти-поп Индастриал コンピューター・ミュー シンセポップ gay omosessulae homo schwule musik Basic Structure 85 BS85
18 Aug 2010
288
Share Video

4:08
electropop synthpop synthiepop minimal electronic music body EBM industrial retro sound sounds synths 80's dance old school elektro mukke elektronische musik musique électronique assistée par ordinateur MAO 電子音楽 música electrónica computer muziek Počítačové industriální hudba syntetizátor Синти-поп Индастриал コンピューター・ミュー シンセポップ gay Basic Structure 85 BS85
29 Aug 2010
163
Share Video

0:27
Bart en kevin, je mag er gratis muziek luisteren *******www.humormaker.be
14 Oct 2010
333
Share Video

1:48
Stefan Knüpfer, de innemende concerttechnicus en pianostemmer van Steinway & Sons, die een rits beroemde concertpianisten bijstaat in de zoektocht naar de perfecte klank. Knüpfer gebruikt geen visuele meetinstrumenten om zijn vleugels te stemmen: hij vertrouwt op zijn gehoor en zijn aandacht voor detail. Met humor, engelengeduld en een flinke dosis inventiviteit sleutelt hij net zo lang aan de vleugels tot het geluid de pianisten kan bekoren. Dat is niet altijd een gemakkelijke opgave. "Pianisten zijn nooit echt tevreden", vertrouwt Knüpfer de camera toe. De film volgt Knüpfer terwijl hij zich voorbereidt op Pierre-Laurant Aimards opnames van Bachs "Die Kunst der Fuge" in het Wiener Konzerthaus. Als de favoriete vleugel van de pianist wordt verkocht, loopt de spanning flink op. Knüpfer start een zoektocht naar een nieuwe vleugel die aan de eisen van de perfectionistische pianist kan voldoen. Zal het Knüpfer bijtijds lukken een goed alternatief te vinden voor Aimards favoriete Steinway? Tussen alle stress door valt er genoeg te genieten van een hoop fraaie muziek in de concertzalen die Knüpfer aandoet in de film.
6 Oct 2011
331
Share Video

1:49
Bob Marley - één van de meest geliefde internationale iconen van de twintigste eeuw, muzikant met een boodschap en bekend over heel de wereld. Zijn muziek overstijgt cultuur en taal en is in de wereld van vandaag nog net zo krachtig als toen hij nog leefde. Gesteund door Marley’s nabestaanden heeft Oscarwinnende regisseur Kevin Macdonald deze muzikale biografie over de reggaegrootheid gemaakt. Macdonald kreeg toegang tot de privéarchieven van de familie Marley waardoor hij een prachtige muzikale documentaire kon maken over de zanger, die op 11 mei 1981 op 36-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker.
10 May 2012
657
Share Video

3:38
Download app ********play.google****/store/apps/details?id=com.blackbeltstudio.scarysounds Welkom op angst! Bereid je voor op mysterie en angst, omdat enge geluiden app eindelijk is hier! Geen tijd, en download nu! Bent u op zoek naar eng geluid die zijn er zeker van te schrikken? We brengen de enge muziek die perfect is voor het instellen van enge verhalen weer tot leven. Als je keek naar enge films, heb je waarschijnlijk graag horror geluiden hoorde je in die films. Nu, kunt u de horror geluidseffecten op uw apparaat gratis!
4 Feb 2013
353
Share Video

1:33
It's an amazing discovery Mike!!!!
28 Feb 2007
2005
Share Video

2:12
Allemaal ontwikkelingen rondom Marco Borsato. Hij heeft een cd-box gelanceerd die zijn loopbaan in kaart brengt, er komt een documentaire over zijn 17-jarige carriere… EN hij is uitgeroepen tot tranentrekker van 2007. Reden genoeg vonden wij om onze verslaggever Angelo Perez Lebbink naar Bodegraven te sturen voor een onderhoud met vier die hard Borsato-fans.
18 Oct 2007
1274
Share Video

0:31
Leah Thys geeft een concert op 3 mei in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen. Ze zal er een ode brengen aan de Hollywoodlegende Marlene Dietrich. Voor verdere inlichtingen: www.leahthys.be
27 Feb 2008
660
Share Video

2:58
sopo singing in suriname, oen pikiem no
26 May 2008
467
Share Video

2:30
Balint Barsony and Balazs Bolyki present Anonym all Stars, a rich collection of American inspired soul, groove, funk and gospel from Budapest, Hungary. A music production by Riverside Talent in cooperation with Marschall Productions Office. (Jan.2009)
3 Sep 2009
743
Share Video

3:03
*******www.kloaka.nl
23 Feb 2009
129
Share Video