Results for: net Search Results
Family Filter:
0:51
Another funny Net 10 commercial (again im NOT advertising for Net 10 i just thing they are funny)
28 May 2008
1263
Share Video

5:42
An introduction to a very versatile stitch, the Netting Stitch. I this JewelrySupply . com video, the process is shown step-by-step to create angular pendants and drops for necklaces with seed beads
27 May 2009
2098
Share Video

3:08
*******SavetheInternet**** Free Press Communications Director Craig Aaron on the FCC's landmark decision to censure Comcast for violating Net Neutrality. Aired on Democracy Now, August 4, 2008
5 Aug 2008
124
Share Video

8:41
Liberty health net video about a truly amazing home based business opportunity! Join top marketing team! Join one of the fastest growing teams! Liberty health net and my team is a "must" for you to succeed!
9 Aug 2008
253
Share Video

3:11
Neuro Net is an automated trading program for the Foreign Exchange market. This video details a 1 week time-lapse demonstration of it's profit making capabilities.
9 Sep 2008
1786
Share Video

0:30
Produced by Koperativa & Init, iPKO Net launched a multimedia campaign for promoting most recent business Internet packages. While maintaining brand elements from previous campaigns, this campaign focused more on communication infrastructure, speed, network stability and costumer care.
15 Aug 2008
575
Share Video

0:15
Ipko Net doket n'Dokufest 07.08.2007 Ipko Net sponsoron Festivalin Ndërkombëtar të Filmit Dokumentar dhe të Shkurtë -- Dokufest. Për Prizrenin, prej shtatorit, ndërkaq, ofron shërbimin DUO. Prishtinë, 6 gusht Dokufest, një ndër ngjarjet kulturore më të mëdha që organizohet në Kosovë, do të sponsorohet nga Ipko Net - duke qenë ofrues zyrtar i internetit gjatë tërë kohës sa do të mbahet festivali. Dokufest, që mbahet në Prizren prej datës 6 deri më 12 gusht 2007, sjell njerëz arti dhe kulture nga mbarë bota, duke e shndërruar qytetin mikpritës - Prizrenin - shumë të dashur për t'u vizituar. Ipko Net inkurajon zhvillimet kulturore, duke përkrahur organizime të mirëfillta si Dokufest. Një prej vlerave kryesore të Ipko Net është vetëdija shoqërore dhe përmes biznesit të vet synon që të jetë pjesë e procesit të ndërtimit të së ardhmes së Kosovës. Me këtë rast Ipko Net e promovon edhe shërbimin DUO (Internet + TV) për qytetaret e Prizrenit, të cilin fillon ta ofroj prej shtatorit edhe në Prizren. DUO është shërbimi më i përhapur i Ipko Net, të cilin sot e përdorin mbi 22.000 klientë në Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Gjilan, prej shtatorit në Prizren, dhe së shpejti edhe në qytetet tjera të Kosovës.
15 Aug 2008
506
Share Video

7:00
Censorship of internet content is growing across the world. A survey by the Open Net Initiative (ONI) across 41 countries found that 25 applied content filtering to block access to particular websites. Web applications such as Google Maps and Skype as well as "subversive" websites featured on content blocking lists. Five years ago only a "couple" of states were exercising similar controls, according to John Palfrey of Harvard Law School, one of the researchers who took part in the study. "There has also been an increase in the scale, scope, and sophistication of internet filtering," he told <*******news.bbc******/2/hi/technology/6665945.stm> the BBC. "Few states are open about informing their citizens about internet controls. There's no place you can get an answer as a citizen from your state about how they are filtering and what is being filtered," Palfrey said, adding that filtering almost invariable happens "in the shadows".
18 Jul 2010
1724
Share Video

1:30
*******www.busy-moms-online****/r/the-net-effect.php - a sneak peek inside The Net Effect, StomperNet's upcoming print journal
30 Aug 2008
239
Share Video

1:08
*******www.bestshoppingstore****/vault.html The most popular finance tool on the net - amazing value
17 Sep 2008
138
Share Video

1:24
*******wsyk.opensermo**** So when someone comes up to you and asks if you know about Net Neutrality. This is what you should say... *******wsyk.opensermo****
18 Sep 2008
164
Share Video

0:55
silambattam trailer,silambattam official trailer,Poda Podi Leaked version of audio clip first on net
21 Oct 2008
3603
Share Video