Results for: nga Search Results
Family Filter:
0:19
*******www.muscle.jennyhealth**** is the best guide on getting a big muscles! boby building bodybuilding bodybuilding com teen bodybuilding bodybuilding supplements natural bodybuilding female bodybuilding bodybuilding forum bodybuilding forums bodybuilding diet www bodybuilding com npc bodybuilding bodybuilding supplement bodybuilding workouts bodybuilding women bodybuilding workout bodybuilding competition www bodybuilding bodybuilding competitions bodybuilding pictures women's bodybuilding bodybuilding diets bodybuilding routines bodybuilding nutrition bodybuilding exercises bodybuilding videos bodybuilding pics bodybuilding tips american bodybuilding bodybuilding contests bodybuilding training bodybuilding photos bodybuilding contest bodybuilding shows bodybuilding routine forum bodybuilding com womens bodybuilding bodybuilding com forums bodybuilding com coupon vegan bodybuilding bodybuilding magazine abc bodybuilding arnold schwarzenegger bodybuilding amateur bodybuilding pro bodybuilding bodybuilding posing best bodybuilding supplements bodybuilding video usa bodybuilding bodybuilding magazines arnold bodybuilding teenage bodybuilding male bodybuilding michigan bodybuilding bodybuilding clothing vegetarian bodybuilding bodybuilding recipes bodybuilding program bodybuilding equipment bodybuilding quotes bodybuilding for women bodybuilding com coupons bodybuilding chat bodybuilding gallery classic bodybuilding bodybuilding cutting bodybuilding for you eagle teen bodybuilding bodybuilding dungeon bodybuilding protein bodybuilding steroids bodybuilding products bodybuilding poses bodybuilding shirts georgia bodybuilding bodybuilding teens bodybuilding programs bodybuilding t shirts texas bodybuilding bodybuilding schedule bodybuilding books ocb bodybuilding bodybuilding foods bodybuilding clothes beginning bodybuilding encyclopedia of modern bodybuilding bodybuilding posters bodybuilding fitness nga bodybuilding bodybuilding results bodybuilding food san jose bodybuilding bodybuilding dvd teen bodybuilding com
26 Jun 2008
3030
Share Video

3:55
*******pertaci**** Kerko dhe shiko miliona video shqiptare. Video te portokalli show, video muzikore shqiptare, video me humor e shume video te tjera. Mjafton nje klikim dhe mund te shikoni me miliona video nga website lider te hostimit te videove si Youtube, Metacafe, DailyMotion dhe Google Videos. Shko te PERTACI.COM
18 Jun 2009
32073
Share Video

6:00
Flet Kim Mehmeti në emisionin Top Story e televizioni Top Channel te drejuar nga gazetari i njohur Sokol Balla. Tema e emisionit ështe rreth fushatës dhe incidentet e fundit që kan ndodhur gjate ketyre zgjedhjeve 2008 qe kan ndodhur në Maqedoni. 30 Maj 2008 www.kmehmeti****
1 Jun 2008
246
Share Video

9:44
Flet Kim Mehmeti ne emisionin Pro et Contra per situaten e tensionuar ne Maqedoni gjate fushates zgjedhore 2008.Emisioni i drejtuar nga Gazetari i njohur Milaim Zeka.Ne emision moren pjese edhe kryetari i BDI Ali Ahmeti,zv.kryetari i PDSH-se Imer Selmani. 15 maj 20008 www.kmehmeti****
1 Jun 2008
1108
Share Video

11:09
Ligjerate nga Shejh Halid Jasin
4 Jun 2008
242
Share Video

4:15
Pag-Ibig Na Kaya? Sana Nga...
21 Jun 2008
476
Share Video

2:26
Ne kete video jan disa pjese te cilat un i kam incizuar me "Nokia6300" nuk ka shum cilesi por sa per te kujtuar mbremjen e matures do mundohem tju sjell dhe pjes nga dvd e matures qe eshte ber .
9 Feb 2009
560
Share Video

1:41
Answering Needs: Nokia 5000 First off, the Nokia 5000 is an entry-level phone. Given this, we know there aren't as much features as higher-grade phones. Of course that's not to say, we're lowering our expectations on this one. Basic nga lang ang kaya nitong gawin pero we expect it to execute them very well. The criterion we're talking about here isn't the amount of features it offers but the delivery of performance in the functions present. The phone's body is really interesting. Magaan lang and it won't make a bulge on your jeans pocket. The 106mm x 46mm x 11.1mm unit is comfortable to hold and proves to be very ergonomic. Napakanipis lang nito!
27 Aug 2008
3518
Share Video

8:07
Sot mbushen shtatë vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Ohrit e cila i dha fund konfliktit të armatosur mes forcave qeveritare maqedonase dhe luftetareve shqiptare. Ne emisionin Ditari, Zeri i Amerikes zhvilloi nje interviste me analistin Kim Mehmeti. 13 gusht 2008 wwww.kmehmeti****
14 Aug 2008
303
Share Video

0:12
MediaWorks është kompani e re mediale, e themeluar në vitin 2004, nga një grup redaktorësh dhe gazetarësh më në zë të Kosovës, me ndihmën e kompanisë IPKO. Gazeta e përditshme Express, produkt kryesor i kompanisë MediaWorks, ka hyrë vrullshëm në diskursin publik në Kosovë, duke botuar artikuj relevantë, të hulumtuar mirë, dhe opinione autoritative. Profesionalizmi i gazetës Express është vërejtur edhe jashtë Kosovës. Express është përmendur si burim kredibël i informatave gjatë raportimit të mediave botërore nga Kosova. New York Times, Time, The Economist, Associated Press, Reuters, etj, u janë referuar - dhe vazhdojnë t'ju referohen - artikujve dhe fotografive të botuara në këtë gazetë. Stafi editorial i Express është i dedikuar të prodhojë një gazetë të përditshme me shtojca speciale, ashtu që lexuesve t'u sjellë përmbajtje relevante e cilësore, duke promovuar njëkohësisht një frymë të re profesionale në gazetari. Ndryshe, ekipi redaktorial i Express përbëhet nga një grup profesionistësh me eksperiencë. Kryeredaktori, z. Berat Buzhala, është një ndër gazetarët më të njohur të ekonomisë dhe të gazetarisë hulumtuese në Kosovën e pasluftës. Kolumnet dhe editorialet redaktohen nga Shkelzen Maliqi, njëri ndër publicistët më të mirë të rajonit. Ndërkohë që foto-desku përbëhet nga fotoreporterë me përvojë, puna e të cilëve madje është shpërblyer edhe me çmime ndërkombëtare të fotografisë mediale. Dizajnerët tanë shquhen me përkushtim dhe kreativitet, gjë që edhe e bën dizajnin e gazetës Express të jetë lehtë i dallueshëm nga ditoret tjera që janë prezente në tregun kosovar.
15 Aug 2008
1161
Share Video

0:23
MediaWorks është kompani e re mediale, e themeluar në vitin 2004, nga një grup redaktorësh dhe gazetarësh më në zë të Kosovës, me ndihmën e kompanisë IPKO. Gazeta e përditshme Express, produkt kryesor i kompanisë MediaWorks, ka hyrë vrullshëm në diskursin publik në Kosovë, duke botuar artikuj relevantë, të hulumtuar mirë, dhe opinione autoritative. Profesionalizmi i gazetës Express është vërejtur edhe jashtë Kosovës. Express është përmendur si burim kredibël i informatave gjatë raportimit të mediave botërore nga Kosova. New York Times, Time, The Economist, Associated Press, Reuters, etj, u janë referuar - dhe vazhdojnë t'ju referohen - artikujve dhe fotografive të botuara në këtë gazetë.
15 Aug 2008
2458
Share Video

0:15
Ipko Net doket n'Dokufest 07.08.2007 Ipko Net sponsoron Festivalin Ndërkombëtar të Filmit Dokumentar dhe të Shkurtë -- Dokufest. Për Prizrenin, prej shtatorit, ndërkaq, ofron shërbimin DUO. Prishtinë, 6 gusht Dokufest, një ndër ngjarjet kulturore më të mëdha që organizohet në Kosovë, do të sponsorohet nga Ipko Net - duke qenë ofrues zyrtar i internetit gjatë tërë kohës sa do të mbahet festivali. Dokufest, që mbahet në Prizren prej datës 6 deri më 12 gusht 2007, sjell njerëz arti dhe kulture nga mbarë bota, duke e shndërruar qytetin mikpritës - Prizrenin - shumë të dashur për t'u vizituar. Ipko Net inkurajon zhvillimet kulturore, duke përkrahur organizime të mirëfillta si Dokufest. Një prej vlerave kryesore të Ipko Net është vetëdija shoqërore dhe përmes biznesit të vet synon që të jetë pjesë e procesit të ndërtimit të së ardhmes së Kosovës. Me këtë rast Ipko Net e promovon edhe shërbimin DUO (Internet + TV) për qytetaret e Prizrenit, të cilin fillon ta ofroj prej shtatorit edhe në Prizren. DUO është shërbimi më i përhapur i Ipko Net, të cilin sot e përdorin mbi 22.000 klientë në Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Gjilan, prej shtatorit në Prizren, dhe së shpejti edhe në qytetet tjera të Kosovës.
15 Aug 2008
465
Share Video

1:19
Lufta me derr ne malet e Zhegovcit ku i ka inqizuar pronari i Zagarit nga Pozhorani
9 Feb 2009
3503
Share Video

1:02
libre ni rwell nga
28 Aug 2008
44
Share Video

0:30
libre ni rwell nga
28 Aug 2008
22
Share Video

0:25
libre ni rwell nga
28 Aug 2008
72
Share Video