Results for: noin Search Results
Family Filter:
4:42
Lol
luke sent this in without lewes noin LOL
1 Jun 2007
108
Share Video

1:28
kaverin kuvaama jälki pohjois-karjalassa, Enossa. kävin myös itse paikalla viime kesänä ja aika mielenkiintoinen on. pituus noin 60 cm ja leveys alle 40 cm. syvyys pari senttiä. jäljen takana noin 1,4 metrin päässä pyöreä reikä, noin viisi senttiä syvä. lisäksi samalla kalliolla kuvissa näkyvät viivat ym... melko siistejä kuvia!!!
1 Apr 2008
326
Share Video

1:40
Ei niin kaukana tulevaisuudessa, noin 30 vuotta lopullisen sodan jälkeen, yksinäinen mies tekee taivalta pitkin joutomaata, joka joskus aikanaan oli Amerikka. Aavekaupunkeja, romuttuneita teitä, korventunutta kamaraa—katastrofaalisen tuhon merkkejä kaikkialla ympärillä. Täällä ei ole sivilisaatiota, ei lakia. Maanteitä pitävät hallussaan jengit, jotka ovat valmiita tappamaan ryövätäkseen kulkijalta kengät, tilkan vettä… tai muuten vain, ilman erityistä syytä. Tälle kulkijalle he eivät kuitenkaan mahda mitään. Eli (Denzel Washington) ei ole soturi vapaasta tahdostaan vaan olosuhteiden pakosta. Hän tahtoo vain olla rauhassa, mutta jos hänelle aletaan ryttyillä, hän päihittää vastustajansa, ennen kuin he edes tajuavat, miten paha virhe oli hyökätä. Hän ei suojele henkeään, vaan toivoa tulevaisuudesta; toivoa, jota hän on varjellut ja kantanut mukanaan jo 30 vuotta ja jonka hän on vakaasti päättänyt saattaa todeksi. Vain yksi mies hänen lisäkseen koko raunioituneessa maailmassa ymmärtää Elin hallussa olevan voiman... ja tahtoo sen itselleen. Eli on valmis tekemään mitä vain selviytyäkseen—täyttääkseen kohtalonsa ja tuodakseen apua koko riutuvalle ihmiskunnalle... Denzel Washingtonin lisäksi pääosissa nähdään Gary Oldman ja Mila Kunis. Ohjauksesta vastaavat Hughesin veljekset, Albert ja Allen Hughes.
26 Feb 2010
193
Share Video

1:34
Urbaani nettisuomalainen ei aina muista minkälaisiin arvoihin hänen olemassaolonsa perustuu. TUNTEMATON EMÄNTÄ elokuva kertoo oman aikamme ihmisille niistä elinehdoista, joiden varassa maaseudulla asuneet äitimme ja isoäitimme ponnistelivat sotavuosina 1939 -45. Suomea puolusti talonpoikaisarmeija: noin 75% maatilojen työvoimasta oli rintamalla ja maataloudesta vastaaminen jäi lähes kokonaan naisten varaan. He pitivät yllä maanviljelystä, karjanhoitoa, puuhuoltoa sekä metsätöitä. Samalla he huolehtivat lapsista ja vanhuksista. Lisäksi ilman miestä kamppaileville maatiloille asutettiin emäntien ruokittavaksi kaupungeista sotaa pakoon tulleet ihmiset sekä Karjalasta, Porkkalasta ja Lapista tulleet evakot. Tuntematon emäntä Elokuva etsii vastausta kysymykseen miten sota-ajan naiset pärjäsivät – miten ihmeessä he jaksoivat? TUNTEMATON EMÄNTÄ on elokuva suuresta selviytymistarinasta. Se kertoo ihmisen henkisistä ja fyysisistä voimavaroista ääriolosuhteissa. Sota-aikana naisten piti kestää eikä saanut valittaa. Silloin tarvittiin kekseliäisyyttä ja huumoria. Jos aviomies ylipäätään palasi sodasta kotiin, hän oli usein fyysisesti vammautunut ja henkisesti rikki. Suomi joutui käyttämään lapsityövoimaa pelloillaan ja maksoi sotakorvaukset kaikkien hämmästykseksi jopa etuajassa. Elokuvan kertojien kautta hahmottuu vähitellen kokonaiskuva siitä minkälaisissa olosuhteissa ja miten naiset jaksoivat. Ihmisten sodanaikainen pakonomainen työnteon tarve maatalousvaltaisessa Suomessa siirtyi sodan jälkeen tähän päivään. Yhä vielä meitä suomalaisia leimaa taipumus suorittamiseen, äärimmäiseen ahkeruuteen ja tunnollisuuteen. TUNTEMATON EMÄNTÄ on elokuva vaietusta, äitiemme ja isoäitiemme omasta historiasta.
4 Feb 2011
423
Share Video

1:15
abney associates *******pcquest.ciol****/content/techtrends/2013/113031103.asp Tietoverkkorikollisuuden liiketoiminnan sisältää kattavan valikoiman tuotteet hyökkäys työkaluja ja menetelmiä, konsultointi, palvelut, mainonta, ja lukemattomia ohjelmia jotka toimivat "tuote." Tietoverkkorikollisuuden liiketoiminnan sisältää kattavan valikoiman tuotteet hyökkäys työkaluja ja menetelmiä, konsultointi, palvelut, mainonta, ja lukemattomia ohjelmia jotka toimivat "tuote." Lisää ominaisuuksia tai monimutkaisempi palvelua tarjotaan, korkeampi hinta. Huolestuttava uusi lause on tullut Tietoverkkorikollisuus – rikos-as-a-Service (CaaS) sanakirja. Vaikka termi on itsestään selvä kuvaaman selitti, miten tietoverkkorikollisuutta 2000-luvulla on tullut ainakaan. Todella Tietoverkkorikollisuus on nyt suuryritysten. Selkeytystä on tullut hyvin öljytty kone rakennettu verkosto pelaajia, jotka vastaavat tiettyjä toimintoja. Kuten ja muut asiat ovat tuotteet ja palvelut voidaan myydä asiakkaille. Näitä ovat; Konsultointipalveluja, kuten botnet asetukset (350 dollaria - 400 dollaria); Infektio/levittää palvelut (~ 100 dollaria per 1 K asentaa); Botnet-asunnot - Distributed Denial of Service tai DDoS ($535 5 tuntia päivässä viikon), email spam (40/20 K sähköpostit) ja Web spam ($ 2/30 virkaa); Crimeware päivittää moduulit. SpyEye moduulit esimerkiksi erilaisia tahansa alkaen $500 ylöspäin ja $10 K. SpyEye on tuottelias pankki botnet, joka syntyi 2010 ja kanisteri korottaa jotta rahanpesun lisätoimintoja. Käytettävissä laaja palveluvalikoima sisältää myös asiantuntevia "Cloud halki", joka tarjoaa korkean suorituskyvyn salasanojen murtamiseen on edullinen ja vähentää aikaa tarvitaan paljastamaan vahvoja salasanoja. Yhteensä 300 miljoonaa yritykset, joka kestää noin 20 minuuttia hinnoittaa liepeillä $17. Pilvi halki jo useita vuosia, mutta Fortinet näkee huomattava kasvu nopeus näitä palveluja ja alennettuun hintaan. Tämä palvelu mahdollistaa distributed computing malli verkostojen prosessorit periaatteessa antaa enemmän hevosvoimia, samanlainen SETI-projektin.
14 Mar 2013
85
Share Video

1:40
Roadmovie jossain muualla olemisen unelmasta. Vailla vakituista osoitetta elävän Hesen vaikeudet kulminoituvat Suomen talveen. Lumi, pakkanen ja irtonainen elämäntapa eivät sovi yhteen. Hese on määrittänyt optimaaliseksi asuinpaikaksi ihmiselle Vancouver Islandin Kanadan länsirannikolla. Hesen kodin pitää kuitenkin pystyä liikkumaan. Sen pitää olla tyylikäs ja sen on pakko olla halpa. Unelman ensimmäinen pala löytyy Alaskasta noin 4000 kilometrin päästä Vancouver Islandilta. Se on 63-vuotias rekanraato, jonka Hese on valinnut alustaksi kodilleen. Alaska Highway on elokuva Hesen yrityksestä korjata auto, rakentaa sen päälle koti ja ajaa Vancouver Islandille. Alaska Highway on fiktioelokuvistaan tutun Aleksi Salmenperän ensimmäinen dokumenttielokuva. Pohjois-Amerikassa kuvattu roadmovie on englanninkielinen. Salmenperä tunnetaan palkituista elokuvistaan Paha perhe, Miehen työ sekä Lapsia ja aikuisia.
19 Apr 2013
299
Share Video

3:37
Uudelta Kuutio levyltä kolmas biisi. En usko että saa yleistä hyväksyntää näkemykseni kieroonkasvaneet Voidaanko määritellä rajaa sellaista kun hassusta tulee pelottavaa Ei saisi ajatella näin Mut se ei oo ainoo mitä teen väärin Minussa on ongelma jokin virhe ohjelmoinnissa Puutteita koodissa korvaan arvaamattomuudella Tuntuu että tekijä unohti otsaan kirjoittaa ravistettava ennen käyttöä Tahtoisin olla se joka olin silloin kun kuollakseni halusin tulla sellaiseksi kuin nyt olen noin tuhat vuotta taaksepäin Vaikee on sietää kaiken paino mut siihenkin voi kasvaa kiinni Minussa on ongelma jokin virhe ohjelmoinnissa Puutteita koodissa korvaan pessimistisyydellä Tuntuu että tekijä unohti otsaan kirjoittaa ravistettava ennen käyttöä Joskus aion vielä kääntää kelkkani ja tehdä korjausliikkeen aion parantaa kaikki tehdyt vauriot melkein uskon itsekin Minussa on ongelma jokin virhe ohjelmoinnissa Puutteita koodissa korvaan piittaamattomuudella Minussa on ongelma jokin virhe ohjelmoinnissa Puutteita koodissa korvaan tyytymättömyydellä Tuntuu että tekijä unohti otsaan kirjoittaa ravistettava ennen käyttöä
25 Jun 2011
6135
Share Video

0:32
Kirsi Alm-Siira tippuu tuolilta suorassa lähetyksessä ja nauraa sen päälle :D Kiitokset hänelle hauskasta tapahtumasta =) English viewers: News anchor / newsreader / reporter falls of a chair and laughs after that :D 3/24/10 Suora lähetys 24 . Maaliskuu (march) . 2010 noin kello 8:30. © MTV3 Huomenta Suomi 24.3.2010 Kiitos kaikki: 24.3.2010 #19 - Top Favorited (Today)) - News & Politics #86 - Top Rated (Today)) - News & Politics 25.3.2010 Kiitooos!!! #79 - Most Viewed (Today)) #92 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Germany #13 - Most Viewed (Today)) - News & Politics #15 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - South Korea #96 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Netherlands #82 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Poland #20 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Sweden #15 - Top Favorited (Today)) - News & Politics #46 - Top Rated (Today)) - News & Politics OMG 26.3.2010 #54 - Most Discussed (Today)) - News & Politics #20 - Most Viewed (Today)) #52 - Most Viewed (Today)) - Czech Republic #92 - Most Viewed (Today)) - Sweden #23 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Germany #43 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Australia #58 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - United Kingdom #40 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Ireland #74 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - New Zealand #68 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Israel #3 - Most Viewed (Today)) - News & Politics #74 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Spain #49 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - France #9 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - South Korea #26 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Netherlands #67 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Poland #49 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Russia #6 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Czech Republic #5 - Most Viewed (Today)) - News & Politics - Sweden #40 - Top Favorited (This Week)) - News & Politics #96 - Top Rated (This Week)) - News & Politics 27.3.2010 - #18 - Most Viewed (This Week)) - News & Politics #56 - Most Viewed (This Week)) - News & Politics - South Korea #42 - Most Viewed (This Week)) - News & Politics - Czech Republic #44 - Most Viewed (This Week)) - News & Politics - Sweden #29 - Top Favorited (This Week)) - News & Politics #94 - Top Rated (This Week)) - News & Politics
28 Jun 2011
6373
Share Video

3:53
Johanna Kurkela: Ainutlaatuinen +Lyrics / Albumilta Hyvästi, Dolores Haze (2010, © Warner Music Finland), raita 4. Upeat lumihiutalekuvat CaptPiper (*******www.flickr****/photos/piper/). --------------------- (Finnish lyrics) My translation into English is below: Unique (Missähän sut tehtiin? Tähtien tuolla puolella muovailtiin huolella) Where about you were made? On the other side of the stars you were molded carefully (Ethän sä ikinä kadota tuota katsetta? Mitähän sä vielä kantaa voit korkealla kun noin sä soit Ei mitään tuu niin painavaa et se sinut musertaa) Don't you ever loose that gaze Wonder what you will be able to carry as you're a high sound There won't be anything that heavy that would crush you down (Kaunis pieni ihminen Sä olet ainutlaatuinen Mitä vastaan tuleekaan, toista sua ei milloinkaan)' Beautiful small person You're unique What ever might come there won't be ever another you (Keskellä ihmettä Sen tajuu vasta jälkeenpäin Taidat aavistaa jo sen Yksin täytyy jokaisen polku mennä pimeään että pystyy elämään In the middle of miracle You'll understand it only afterwards It seems that you already realize Everybody needs to go a path to dark in order to be able to live Beautiful small person You're unique What ever might come there won't be ever another you (Sä saatat selvitä vähin vammoin matkalla Ystäväsi huolehtii kun askelees on hatarat Elämässä pitää kii jos sen päältä putoat) You might survive with small injuries Your friend will take care when your foodsteps are weak Keep you live if you fall out of life Beautiful small person You're unique What ever might come there won't be ever another yoy x 2
18 Jul 2012
7231
Share Video

0:03
Laitan salkkarit noin 3-4 kertaa viikossa ennakkoon. Subatkaa ja tykätkää!:) Osa 1 ► *******adf.ly/DWRcw Osa 2 ► *******adf.ly/DWRdo Kattokaa myös nämä : *******www.youtube****/watch?v=JKCk1p6duyQ&feature=plcp *******www.youtube****/watch?v=WElJgq-r8hI&feature=plcp
8 Oct 2012
371
Share Video

3:06
Huhujen mukaan tämä tarina on tosi... :) ***** Tietoa hätänumeroon soittamisesta *******www.112.fi/ ***** Käyttöä nykyisin: Tämä äänite oli joskus pelastuslaitoksen esittelyssä esimerkkinä siitä, miten kaikenlaisia tilanteita ja ihmisiä voi tulla eteen hätätilanteessa. Ja vaikka tämä onkin hauska, niin samalla tämä on hyvä esimerkki miten ei saisi käyttäytyä hätänumerossa. Tämä toimi tuolloin hyvin esittelyn kevennyksenä =) ***** Historiaa (vahvistamatonta tietoa): Tämä on nauhoitettu kelanauhurilla Kuopion palolaitoksen hälytyskeskuksessa rutiininomaisesti ja äänite on myöhemmin otettu koulutuskäyttöön kun se on niin erinomainen esimerkki soittajan agressiivisuudesta ja päivystäjän rauhallisuudesta. Äänite on kiertänyt mm. Pelastusopistolla. Eli ei ole mitenkään luvatta kopioitu äänite. (lähettäjä: *******www.youtube****/user/finzan ) Kuopion vesilaitoksen ja Puijon tornin välinen eli kaupungin levein runkoputki meni poikki. Paikkana Itkoniemenkadun ja Juuttaankadun kulmaus, vuosi oli 1982 tai 1983. Vettä tuli ns. vitusti tulvien, aivan kuten pari kertaa käy vuosittain ainakin isommissa kaupungeissa. Asfaltti lähtee veks ja monta kuutiota tavaraa kadun alta myös, autoja voi pudota kokonaan aukkoon. (lähettäjä: *******www.youtube****/user/tk0400 ) Sitten lisää kuulopuhetta: Soittoja on ollut oikeasti noin kymmenen kappaletta, mutta osa äänitettiin vahingossa kelanauhurilla yli. Pelastusyksiköt lähtivät kuulemma ihan normaalisti asemalta liikkeelle, mutta joutuivat kiertämään tietyöalueen vuoksi kauempaa. Ajoaika on ollut yksiköillä noin viisi minuuttia asemalta kohteeseen. (Lähde: *******kaksplus.fi/keskustelu/t1487265 ) ***** Hakutageja: Tiestä on putki puhki ja tulee vettä valtavasti, on autot ummessa ja kaikki. Juuttaankadun ja itkonniemenkadun kulmassa. Tulkaa perkele äkkiä nyt sortuu koko talo! Pillit huutamaan, lähtekää tuleen ja kaikki moottoriruiskut mukaan! rage rageguy Täällä on tosi hätä nyt, ollaan soitettu jo viisi kertaa. Nukutteko te siellä palokunnassa, pitääkö lähteä hakemaan?
30 Nov 2012
4234
Share Video

3:31
Performer: Carola Standertskjöld (1941-1997) Song: Rakkauden jälkeen (The Music Played) Ei väli pöytien, lie pitkäkään, vaan pöydän viereisen, mä tuskin nään, sun kanssas jakaa sen, nyt toinen voi, mä yksin kuuntelen, kun kaukaa soi. Kun hänet tanssimaan, sä pyydät noin, niin hetkeen seuraavaan, mä nähdä voin, sun sanas uskoo hän, ja unelmoi, mä tiedän enemmän, ja vielä soi. Sä olit elänyt jo mua ennenkin, etkä tiennyt, kuinka pelkäsin, sä että vertaisit mua muihin, mutta näin, syliin toisen, sua työnsin, sylistäin. Niin selvin sanoin sain, mä kuulla sen, nyt että oisin vain, se entinen, mä sua ymmärrän, en mitään voi, nään teidän lähtevän, ja teille soi." *******yle.fi/elavaarkisto/?s=s&g=4&ag=26&t=5&a=4562
6 Jun 2013
4074
Share Video

31:44
like page facebook ủng hộ mình nha ********www.facebook****/pages/D%E1%BB%8Bch-v%E1%BB%A5-ch%E1%BB%A5p-h%C3%ACnh-ch%C3%A2n-dung-ngo%E1%BA%A1i-c%E1%BA%A3nh-gi%C3%A1-sinh-vi%C3%AAn/387238214695916?ref=hl romeo and juliet love story Delirim Brandy Tangolla Goodbye My Darling I Will Follow Him Johnny Guitar Blues Noin La Ragazza Di Bube Solenzara Two Guitars
10 Jun 2013
4806
Share Video

9:34
Various individuals gather to defeat Mariemaia's Army of Serpents. Zechs Merquise / Milliardo Peacecraft - Tallgeese III Lucretia Noin - Taurus Duo Maxwell - Gundam Deathscythe Hell Trowa Barton - Gundam Heavyarms Kai Quatre Raberba Winner - Gundam Sandrock Kai Heero Yuy - Wing Zero Custom taken from Mobile Suit Gundam Wing: Endless Waltz
23 Jan 2014
3835
Share Video