Results for: papic Search Results
Family Filter:
1:42
Ethnic nationalism in Belgium has triggered the fourth government turnover in two years - and could point toward more drastic events in both Brussels and the wider region down the line, analyst Marko Papic says.
27 Apr 2010
104
Share Video

1:59
Moja ježica je mala i poslije par dana stavila sam joj mali tanjurić od kave , ah tanjurić je veći od nje , ali njoj to ne smeta jer želi jako brzo narasti . Stavila sam joj Wiskas Juniora janjetinu s mrkvicom u umaku , ona to jako voli i potrudila se da kružeći oko tanjurića sve pojede. Smješna je bila dok je tako kružila oko svog tanjurića , pa je malo i s nožicama ušla u njega , normalno ja poslije toga nisam imala puno posla oko pranja jer je sve polizala. Poslije dobre papice moja mala ježica Finica se ipak umorila i ubrzo potom zaspala na mojim rukama u svom omiljenom ručniku , glazba je svirala i ona je usnula i dugo lijepo snivala , a što ...to morate pitati nju . Ona je najdivnije malo stvorenje koje se iz dana u dan bori da preživi , u svom nastojanju ona to ipak uspjeva uz našu pomoć .Do zime moramo nakupiti određenu kilažicu i jako se trudimo da joj pomognemo da izdrži i dočeka onaj svoj zimski san , kada će moći bezbrižno snivati do proljeća . Kvaliteta filmića nije možda najbolja , ali se nadam da vam to neće smetati da donekle uživate , kao što i mi uživamo gledajući i promatrajući kako Finica raste iz dana u dan , a aparat ćemo nabaviti kada nam se za to pruži najbolja prilika . Pozdravčić svima vama koji volite ovu malu ježicu Finicu .
23 Oct 2008
378
Share Video

0:57
Finica je došla do svog tanjurića a na njemu nije bilo njene papice, bila je ljutita i puhala je i puhala , nije se mogla strpiti dok joj napravim njezin obrok , tko zna što mi je sve izgovorila svojim puhanjem , ma kada bolje razmislim bolje da ne znam . Ubrzo poslije dobila je svoj obrok i nastavila je i dalje puhati ..ovaj put je bila jakooo ljuta na mene , ah ne smijem je više ljutiti :-))))
4 Dec 2008
591
Share Video