Results for: papic Search Results
Family Filter:
1:42
Ethnic nationalism in Belgium has triggered the fourth government turnover in two years - and could point toward more drastic events in both Brussels and the wider region down the line, analyst Marko Papic says.
27 Apr 2010
57
Share Video

1:59
Moja ježica je mala i poslije par dana stavila sam joj mali tanjurić od kave , ah tanjurić je veći od nje , ali njoj to ne smeta jer želi jako brzo narasti . Stavila sam joj Wiskas Juniora janjetinu s mrkvicom u umaku , ona to jako voli i potrudila se da kružeći oko tanjurića sve pojede. Smješna je bila dok je tako kružila oko svog tanjurića , pa je malo i s nožicama ušla u njega , normalno ja poslije toga nisam imala puno posla oko pranja jer je sve polizala. Poslije dobre papice moja mala ježica Finica se ipak umorila i ubrzo potom zaspala na mojim rukama u svom omiljenom ručniku , glazba je svirala i ona je usnula i dugo lijepo snivala , a što ...to morate pitati nju . Ona je najdivnije malo stvorenje koje se iz dana u dan bori da preživi , u svom nastojanju ona to ipak uspjeva uz našu pomoć .Do zime moramo nakupiti određenu kilažicu i jako se trudimo da joj pomognemo da izdrži i dočeka onaj svoj zimski san , kada će moći bezbrižno snivati do proljeća . Kvaliteta filmića nije možda najbolja , ali se nadam da vam to neće smetati da donekle uživate , kao što i mi uživamo gledajući i promatrajući kako Finica raste iz dana u dan , a aparat ćemo nabaviti kada nam se za to pruži najbolja prilika . Pozdravčić svima vama koji volite ovu malu ježicu Finicu .
23 Oct 2008
262
Share Video

0:57
Finica je došla do svog tanjurića a na njemu nije bilo njene papice, bila je ljutita i puhala je i puhala , nije se mogla strpiti dok joj napravim njezin obrok , tko zna što mi je sve izgovorila svojim puhanjem , ma kada bolje razmislim bolje da ne znam . Ubrzo poslije dobila je svoj obrok i nastavila je i dalje puhati ..ovaj put je bila jakooo ljuta na mene , ah ne smijem je više ljutiti :-))))
4 Dec 2008
505
Share Video

7:19
8 Sep 2009
237
Share Video

9:20
/// == TODOS LOS DERECHOS RESERVADOS PARA WWW.MUNDODEEJAY.COM - TU SITO Y COMUNIDAD EN INTERNET.== ///
16 Nov 2010
93
Share Video

0:00
kad se slože kocke
18 Jun 2008
214
Share Video

9:47
Top 55 most beautiful Serbian women No.17-1 Top 55 most beautiful Serbian women (celebs)Top17 Ivana Bozilovic, Bojana Panic, Tijana Stajsic, Bojana Maljevic, Suncica Travica, Dubravka Mijatovic, Ivana Mihic, Ana Ivanovic, Katarina Rebraca, Marina Mijailovic, Marijana Vidovic, Ceca, Natasa Bekvalac, Ana Kokic, Ivana Jordan, Maja Latinovic, Olja Ivanisevic, Mina Cvetkovic, Danijela Dimitrovska, Tijana Stajsic, Nevena Lipovac, Olivera Katarina, Ivana Kukric, Ana S,. Jelena Mrkic, Sanja Papic, Nena Ristic, Nina Senicar, Ana Sargic ...
7 Sep 2009
329
Share Video