Results for: pentru Search Results
Family Filter:
0:36
Inchirieri Auto Otopeni - servicii de inchirieri masini in Otopeni oferite de Promotor Rent a Car Bucuresti. Promotor Rent a Car Otopeni este o companie autohtona care ofera servicii de inchirieri auto in Otopeni dar si in principalele orase din Romania: Bucuresti, Baneasa, Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Suceava, Otopeni. Sibiu, Targu Mures. Oferim o gama variata de masini de inchiriat noi in Otopeni, inchirieri auto ieftine cu toate taxele incluse: Tva, Asigurare Rca si Casco, Taxa de drum (Rovinieta) si Km nelimitati. Rezervati o masina de la Promotor Rent a Car Otopeni Bucuresti si veti putea sa o anulati oricand fara nicio taxa. Preturile pentru masinile inchiriate in Aeroportul Otopeni Bucuresti au toate taxele incluse si nu au alte taxe ascunse. Promotor Rent a Car Bucuresti Otopeni ofera garantia unei calatorii placute in cele mai bune conditii de inchiriere. Constant oferim reduceri substantiale de pret pentru masinile de inchiriat in Otopeni dar si pentru serviciile de inchirieri auto in Bucuresti, atat pentru membrii nostri cat si pentru clentii noi. Verifica acum oferta de pret pentru masinile de inchiriat din Aeroportul Otopeni si rezerva o masina de la Promotor Rent a Car Bucuresti fara nicio obligatie. Suntem aici pentru clientii nostri si ne dam silinta sa oferim conditii flexibile de inchiriere. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati site-ul Promotor Rent a Car sau ne puteti suna la 0734 403 403.
28 Feb 2017
6
Share Video

0:40
Inchirieri Auto pe termen lung in Bucuresti - servicii de leasing operational in Romania Promotor Rent a Car este o companie autohtona care ofera servicii de inchirieri auto si leasing operational in Bucuresti dar si in principalele orase din Romania: Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara, Suceava, Otopeni. Sibiu, Targu Mures. Inchirierea pe temen lung - leasing operational este alegerea perfecta pentru companiile mici si mijlocii. Promotor Rent a Car ofera servicii de inchiriere auto pe termen lung in Bucuresti si in toate orasele din Romania, oferind autoturisme noi, mentenanta gratuita si garantie financiara 0. Oferim o gama variata de masini de inchiriat noi, inchirieri auto ieftine cu toate taxele incluse: Tva, Asigurare Rca si Casco, Taxa de drum (Rovinieta) si Km nelimitati. Rezervati o masina de la Promotor Rent a Car si veti putea sa o anulati oricand fara nicio taxa. Preturile pentru masinile inchiriate in Bucuresti au toate taxele incluse si nu au alte taxe ascunse. Promotor Rent a Car Bucuresti ofera garantia unei calatorii placute in cele mai bune conditii de inchiriere. Constant oferim reduceri substantiale de pret in Bucuresti atat pentru membrii nostri cat si pentru clentii noi. Verifica acum oferta de pret pentru masinile de inchiriat pe termen lung din Bucuresti si rezerva o masina fara nicio obligatie. Suntem aici pentru clientii nostri si ne dam silinta sa oferim conditii flexibile de inchiriere. Promotor Rent a Car iti poate oferi servicii de inchirieri auto pe termen lung, pentru atata timp cat ai nevoie.
3 Mar 2017
209
Share Video

2:22
ENGLISH: we were searching for worms to go fishing, but we couldn't find too much. So we were joking that we are looking for food.. that was funny. funny Romanian joke. my friend claudiu said that he is searching for food, but actually we were looking for worms and bugs to go fishing. ROMANIAN TRANSLATION: cautam rime impreuna cu prietenul meu claudiu, pentru a merge la pescuit. si tot cautind, caludiu a facut o gluma zicand ca el cauta de fapt mincare. uitati-va va rog. e comic
4 Mar 2007
6370
Share Video

1:37
Dansez pentru tine ~Andreea Balan.2~ (By Mlri)
20 Mar 2007
64615
Share Video

0:55
Pentru toti romanii din toate tarile !! sa poata sa i-a si ei muzica noua si pentru cei care vor sa se uite la filme NON-STOP !! Funny si .... :P
16 Apr 2007
1791
Share Video

3:35
BECALI DANSEAZA PENTRU TINE
24 Sep 2007
2527
Share Video

1:38
pentru tine by lucas video
20 Mar 2008
680
Share Video

0:41
Afla cum poti sa creezi aplicatii Java pentru mobil, in mai putin de un minut!
12 May 2008
1673
Share Video

1:56
Florin Salam - Pentru toatre clipele
14 Dec 2008
25871
Share Video

1:33
Site pentru detectarea userilor invizibili pe Yahoo
26 Sep 2008
795
Share Video

1:35
IMvisible - Trucuri pentru Yahoo! Messenger
26 Sep 2008
1541
Share Video

1:39
Mihai Toti candidat PNL pentru Colegiul 12 Senat. Zonele Militari, Crangasi, Giulesti. Vizitati www.mihaitoti.ro pentru a-l cunoaste!
20 Nov 2008
391
Share Video

1:31
Mihai Toti candidat PNL pentru Colegiul 12 Senat. Zonele Militari, Crangasi, Giulesti. Vizitati www.mihaitoti.ro pentru a-l cunoaste!
20 Nov 2008
185
Share Video

4:24
Acest caz nu este unul particular.In tarile musulmane,inca se mai practica legea islamica de omorare a celor care lasa islamul. Pentru cei care parasesc aceasta religie,nu este toleranta,sunt considerati apostati iar pedeapsa este moartea.
10 Jan 2009
2036
Share Video

0:20
http://www.daas-group.ro, Debitmetre motorina! Debitmetre motorina pentru monitorizare consum prin GPS! Sisteme antifurt motorin! Monitorizare consum motorina! DFM-8D! Swiss made!
30 Jul 2009
994
Share Video

1:06
Exista copii si tineri cu cancer, dar exista si speranta! Asociatia P.A.V.E.L. (asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer) ii ajuta sa spere! Si sa zambeasca! Ce ofera Asociatia P.A.V.E.L.? - furnizare de materiale informative privind preventia, depistarea precoce si tratamentul cancerului; - gazduirea gratuita a pacientilor si / sau insotitorilor acestora pe perioada spitalizarii; - furnizarea de suport material familiilor copiilor bolnavi, dar si altor pacienti bolnavi de cancer - in functie de posibilitati (proteze ortopedice, proteze mamare, scaune mobile, medicamente,..); - face legatura intre familiile copiilor bolnavi (la solicitarea lor) si diferite clinici de peste hotare, in vederea efectuarii unui tratament sau a unei operatii, in cazuri deosebite; - organizeaza evenimente pentru copiii spitalizati; - ofera terapie prin joc la sectiile de oncologie si hematologie pediatrica; - ofera consilierea psihologica pacientilor si familiilor; - face lobby si advovacy pentru drepturile pacientilor cu cancer. Directionati 2% din impozitul pe care il platiti catre stat catre Asociatia P.A.V.E.L.. Completati formularul 230 sau 200 cu datele Asociatiei P.A.V.E.L. si trimiteti-l la Administratia Financiara pana pe 15 mai. Datele pentru completare: Asociatia P.A.V.E.L. ; CUI: 8956076 ; Cont IBAN: RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01 Mai multe informatii pe: www.asociatiapavel.ro Multumim! Cancer TelVerde: 0 800 800 421
23 Mar 2009
534
Share Video