Results for: reiniging Search Results
Family Filter:
0:45
*******ruitenwasserdewachter.be/nl/ms/ms/de_wachter_ruitenwasser+glazenwasserijen+begijnendijk+ms-131159+p-2.html Op zoek naar een ervaren glazenwasser? Aarzel niet en neem contact op met De Wachter Ruitenwasser in Betekom voor een gratis offerte of meer info! U kan er terecht voor al uw raamwerk, binnen en buiten. Ook voor hoogtewerk en ramen op moeilijk bereikbare plaatsen staat De Wachter ruitenwasser ter uwer beschikking. Wij zijn voornamelijk gericht naar bedrijven, maar ook als particulier ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de reiniging van ramen, verzorgen wij eveneens uw zonnepanelen met een grondige schoonmaakbeurt. Met meer dan 10jaar ervaring en een goede service kan u op ons rekenen!
3 Dec 2010
165
Share Video

0:45
*******goudengids.truvo.be/ms/ms/concrete_masters+vloeren_industriele+genk+ms-130332+p-2.html ConcreteMasters gebruikt beton bij bijna alles wat het bouwt. Beton is immers sterk, mooi, betrouwbaar, voordelig, duurzaam en milieuvriendelijk. Wij maken gebruik van een reeks technieken waaronder uitvlakken en nivelleren, frezen, schaven, schuren, slijpen, polijsten van polybeton of ruw beton, reinigen en onderhouden, impregneren en veredelen van (poly)beton, slijtvast, stofvrij en olieafstotend maken en oppervlaktevoorbereiding. Lasergestuurd en supervlak. We verharden beton en verdichten poriën. ConcreteMasters herstelt en voorkomt barsten in beton, brengt polish aan en lakt polymeren. Wij zorgen voor de periodieke reiniging en onderhoud van beton. We verwijderen coatings, lijm, curing en tapijt. Zoekt u dus een specialist in betonbehandeling en oppervlakteverglazing? Neem dan snel contact met ons op!
14 Dec 2010
400
Share Video

0:45
We zijn reeds 20 jaar actief in het herstellen en renoveren van bouwwerken. Wie kiest voor de verfraaiing van zijn gebouw kiest voor kwaliteit en degelijkheid. Wij werken enkel met de beste materialen en zijn steeds op zoek naar de modernste technieken in renovatie. Onze teams hebben zich dankzij talrijke referenties bekwaamd in zowel reiniging als herstelling (o.a. van ornamenten). Wij maken ook graag tijd om uw probleem samen te bespreken. Bel ons voor een afspraak.
22 Dec 2010
274
Share Video

0:45
Professionele reinigingsproducten Beernem - Tork Tork levert een compleet systeem Away From Home producten en diensten voor zowel persoonlijke hygiëne als voor schoonmaken, reinigen en polishen in de industrie. Tork levert ook een complete lijn servetten en speciale producten voor de gezondheidszorg. Voor verdere informatie: *******www.tork.be Tana Tana ontwikkelt hoog doeltreffende reinigingsproducten voor professionele verbruikers. Belangrijk is dat Tana inspeelt op de massief stijgende vraag van het grote publiek naar milieuvriendelijke producten cf. Green Care Range Voor verdere informatie: *******www.wmprof**** Kimberly Clark Kimberly Clark is producent van innovatieve producten en systemen voor sanitaire ruimten in de gezondheidszorg, industrie, kantoren, horeca en scholen. Bekende Kimberly Clark merken zijn Kleenex, Scott, Kleenguard en Kimberly Clark huidreinigers Voor verdere informatie: *******www.kcprofessional****/nl/ Vileda Vileda Professional biedt u toonaangevende producten voor de professionele schoonmaak. Vileda Professional vertegenwoordigt de volgende merken: - Vileda: innovatieve hulpmaterialen en systemen voor de professionele schoonmaak - Wettex: milieuvriendelijk sponsdoek assortiment - Swep: hygiënisch en kwalitatief vloeronderhoud met een hoge duurzaamheid Voor verdere informatie: *******www.vileda**** Cleanfix Cleanfix levert een compleet assortiment reinigingsmachines voor binnen en buiten reiniging. Onder het motto ‘Swiss Made Quality’ worden de Cleanfix machines in Zwitserland ontwikkeld en geproduceerd. Voor verdere informatie: *******www.cleanfix****
1 Feb 2011
112
Share Video

0:30
Schoonmaakbedrijf Devogel Schoonmaakbedrijf levert verschillende diensten aan winkels, kantoren, particulieren en syndicussen. Wij hebben gespecialiseerde ruitenwassers en leveren het dagelijks en periodiek onderhoud van uw ruimte of woning. De opkuis van een nieuwbouw, na een verhuis of een verbouwing van uw woning of appartement kunnen wij voor u doen. Ook na een brand staan wij klaar om de opkuis te doen. Andere diensten is het hogedruk reinigen van daken, gevels, opritten, enz. en de PVC-reiniging van rolluiken en dakgoten. Wij aanvaarden ook dienstencheques!
1 Feb 2011
107
Share Video

1:51
In 1965 is Nieuwkuis De Wind opgestart door Raphaël en Maria Dewaele-Windels. In juli 1992 werd de zaak overgelaten aan zoon Frank en werd de traditie van service en kwaliteit doorgegeven. Op 1 april 2008 is de zaak overgegaan op vennootschap Bvba De Wind. In 2006 zijn er verbeteringen aangebracht door de afdeling droogkuis en de afdeling natreiniging van elkaar te scheiden. We zoeken steeds naar innoverende technieken opdat het bedrijf zou kunnen blijven groeien. Wijzelf zijn er zeker bij gebaat, maar vooral de klant krijgt steeds betere service en kwaliteit van reiniging en afwerking. En dit is tenslotte ons doel: de perfectie nastreven... In maart 2010 werd de winkel geïnnoveerd met een automatische schuifdeur, een grotere toonbank en een dubbel kassasysteem waardoor de klant nog vlugger wordt bediend.
3 Feb 2011
168
Share Video

2:00
Rudy Ruiten bvba is een schoonmaakbedrijf gelegen in Vossem (Tervuren). Wij verzorgen de algemene schoonmaak voor bedrijven en scholen gelegen in Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. Wij onderhouden zowel dagelijks als periodiek kantoren, gebouwen & horeca. Rudy Ruiten is gespecialiseerd in de dagelijkse reiniging van hotels, restaurants en cafés. Wij reinigen niet enkel uw sanitair en vloeren, maar wassen en strijken uw handdoeken, nemen dagelijks uw afval en glas mee en zetten uw terras op orde. Zoals de naam al doet vermoeden reinigen wij al uw ruiten en raamwerk, zowel binnen als buiten, ook op grote hoogten. Tevens kan u bij Rudy Ruiten terecht voor de eerste opkuis en leegmaken van woningen of appartementen. De zaakvoerders, Rudy Cleynens en Monique Sterckx, helpen zelf mee en staan 7 op 7 tot uw dienst. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor het schoonmaken van bedrijven gelegen in Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. Aarzel niet ons te contacteren.
8 Mar 2011
137
Share Video

0:45
De Kobra NV in Opwijk is uw specialist in keukenventilatie, afzuiginstallaties en industriële dampkappen. Zowel horeca, particulieren als grootkeukens vinden hun gading in ons aanbod. De Kobra NV staat voor geruisloos en geurloos keukencomfort, maatwerk en een eigen studiedienst. Wij zijn gespecialiseerd in luchtbehandeling zoals keukenventilatie en plafondventilatie in grootkeukens en luchtverversing in verbruikszalen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor afzuiginstallaties voor vleesverwerkende nijverheid en industriële bakkerijen. Van studie tot ontwerp, wij behandelen uw project van A tot Z. Ook voor een volledig nazicht en reiniging van uw ventilatiesystemen bent u bij ons op het juiste adres. Ontgeuring van dampkappen, binnenluchtanalyse, permanente depannagedienst, automatische brandblussystemen,... Dit is slecht een deel van de vele oplossingen die wij u kunnen bieden. Heeft u een project op vlak van keukenventilatie, afzuiginstallaties of dampkappen? Aarzel niet De Kobra NV te contacteren. Wij helpen u graag verder.
7 Apr 2011
124
Share Video

1:00
't Ruimerke, is een ruim- en ontstoppingsdienst gespecialiseerd in alle reinigings- en ontstoppingswerken. U kan op ons rekenen voor allerhande ontstoppingswerken zoals het ontstoppen van wc's, riolen, rioleringen, afvoeren, ... Ook voor ruimingswerken bent u bij ons aan het juiste adres. Op zoek naar een supersnelle ontstoppingsdienst? ’t Ruimerke helpt u binnen de 24 uur. Ook als u op zoek bent naar een ruimdienst bent u bij ’t Ruimerke aan het juiste adres. Nog nooit werd u op zo een nette manier geholpen aan zo een scherpe prijs. Aarzel dus niet langer en contacteer ons vandaag nog! Neem ook een kijkje op onze website voor meer details over onze ontstoppingswerken.
12 Apr 2011
570
Share Video

1:04
Op zoek naar een ruimingsdienst? ’t Ruimerke helpt u binnen de 24 uur! 't Ruimerke, is een ruimdienst gespecialiseerd in alle reinigings- en ontstoppingswerken. U kan bij ons terecht voor ruimingswerken, waarbij we op een correcte manier uw septische put of beerput ruimen. Na het ruimen van de septische put of beerput, kunnen we deze ook reinigen. Op zoek naar een ruimingsdienst? ’t Ruimerke helpt u binnen de 24 uur. Ook als u op zoek bent naar een supersnelle ontstoppingsdienst bent u bij ’t Ruimerke aan het juiste adres. Nog nooit werd u op zo een nette manier geholpen aan zo een scherpe prijs. Aarzel niet ons te contacteren indien u op zoek bent naar een betrouwbare ruimingsdienst. Neem ook een kijkje op onze website voor meer details over onze ruimingswerken.
12 Apr 2011
179
Share Video

0:45
*******bit.ly/hDX1e8 - Nitras Power Grip Handschuhe. Arbeitshandschuhe mit Power-Grip Beschichtung. Arbeitshandschuh aus Baumwoll-Grobstrick, Trägergewebe, mit einer Orangen PVC-Teilbeschichtung an der Innenhand und den Fingern, Handrücken offen. Hervorragend in den Arbeitsereichen: Landschaftsbau, Gartenbau, Maurerhandwerk und bei Pflasterarbeiten. Wegen seiner Haltbarkeit wird er auch als Pflasterhandschuh bezeichnet. Durch seine bedingte Schnitfestigkeit und rutschhemmende Wirkung auch im Metallbaugewerbe sehr beliebt. Ergonomische Paßform, rutsch- & bedingt schnittfest mit Strickbund. Nitras Power Grip, Arbeitshandschuhe, Strickbund, Top Qualität, tfpack, Verpackung, Arbeitsschutz, Hygiene, Klebeband, Klebebänder, Packpand, Klebekraft, Wasserfest, Anschmiegsam, Theo Frerich, Einweghandschuhe, Stretchfolie, Umreifungsbänder, Abdeckvlies, Malervlies, Beutel, Tüten, Handtuchpapier, Hygieneartikel, Seifen, Reiniger, Sanitär, Sicherheit, Gastroartikel, Versandzubehör, Kartonagen
30 May 2011
206
Share Video

1:28
Rasant, sexy und rockig: Motocross-Promotionfilm über P.O.W. (*******www.pro-offroad-wash****), den Spezialreiniger fürs MotoX, Enduro-Motorrad, Quad/ATV sowie Mountainbike (MTB), BMX-, Downhill-Fahrrad. Pflege auch Dein Offroad-Fahrzeug mit P.O.W.. Reiniger, Zubehör und weitere Bilder vom Bikini-Promotiongirl findet Ihr im Onlineshop.
24 Jan 2012
643
Share Video

0:40
*******www.lederreparaturberlin.de/ Sind Ihre guten Ledermöbel fleckig, speckig, ausgebleicht ... ? Ich helfe Ihnen in Berlin und Brandenburg mit einer professionellen Lederreparatur, Lederpflege und -reinigung. Ob Privatkunde oder Gewerbe, ich repariere, reinige und pflege: Flugzeug- und Autositze, Ledereinrichtungen von Yachten, verschiedene Ledergarnituren für Hotels, Ledergarnituren in privaten Haushalten. Auch die Sanierung von Brandschäden und Wasserschäden führe ich sorgfältig und qualitätsbewusst aus. Kurzum, ich stehe für Reinigung, Sanierung und Restaurierung. Für mehr Informationen erreichen Sie uns unter der Telefonnummer: 030/25743936 oder schauen Sie direkt vor Ort vorbei: Stefanstraße 61, 10559 Berlin. Besuchen Sie uns auch unter der oben genannten Webadresse!
14 Feb 2013
149
Share Video

1:00
*******dlrcleaning.be/nl?WT.mc_id=rl_video_1#video Over DLR Cleaning DLR Cleaning, gevestigd te Drongen, is gespecialiseerd in mobiele reinigingen. Gaande van industriële reiniging en gevelreiniging tot het periodiek reinigen en onderhouden van personenwagens en bedrijfsvoertuigen. Al onze projecten worden behandeld volgens de eisen van de klant. Onze troeven zijn service en vakkennis. Hebt u nog vragen? Neem contact op met ons voor meer informatie! Distributed by OneLoad****
28 Nov 2013
107
Share Video

0:20
A little animation I did using a shadow box, cut outs and stop motion, in the style of the awesome Lotte Reiniger - we love her! Created on the Forkbeard fantasy summer school.
29 Jul 2012
516
Share Video

1:02
Video by: *******www.cityfashion.tv/#/be/nl/Antwerpen/hopping/93/la-nuit-rouge.html Dana van La Nuit Rouge in Antwerpen geeft tekst en uitleg over hoe je je vibrator dient te reinigen.
25 Nov 2009
985
Share Video