Results for: satu s Search Results
Family Filter:
3:33
Salah satu lagu genre Reggae dari band d'Kross Malang, yang mencerikatakan tentang kehangatan kota malang dan salah satu komusitas terbesar asal kota ini yang membawa harum anam kota ini, Aremania.
12 Jun 2009
2496
Share Video

2:10
semangat perpaduan orang malaysia... satu malaysia!....
5 Aug 2009
2024
Share Video

0:42
Gambar seorang lelaki yang ketiduran dengan kusyuk sekali..malangnya tidurnya dirakam dan diubahsuai kepada satu video yang mencuit hati..nama manjanya adalah "ASEK MEMANG"..kamu boleh juga panggil dia chin peng..hehehehehe..enjoy the video..
21 Aug 2009
1501
Share Video

1:27
Mirasih Tyas Endah atau lebih dikenal sebagai Tyas Mirasih kembali diterpa berita tak menyenangkan. Akibat berpose dengan menggunakan swuimsuit di salah satu majalah pria dewasa, namanya kembali ramai diperbincangkan.
7 Sep 2009
866
Share Video

3:23
*******www.infoKu.cjb**** Credits to Rizal and Refezal Anan (Both sibling :-)) Video oleh Refezal * TVBebas Bumbung utama Stadium Bolasepak Gong Badak, Terengganu yang dirasmikan oleh Sultan Terengganu tahun lalu, runtuh kira-kira jam 7.30 pagi ini. Perkara itu disahkan oleh timbalan pengerusi Majlis Permuafakatan Rakyat Terengganu (Mampat), Tengku Ahmad Tengku Hussein ketika dihubungi hari ini. Menurut lamanweb Mampat, kejadian itu mengakibatkan sebuah kereta kancul dan empat buah motosikal tertimbus. Sementara itu, seorang wartawan sambilan - Sazali Mohd Nor - yang dihubungi Malaysia di tempat kejadian berkata, stadium yang berusia kira-kira setahun ini berkapasiti menampung kira-kira 50,000 penonton. Menurutnya, stadium mempunyai dua bumbung - bumbung tinggi di sebelah kiri dan bumbung rendah di sebelah kanan. Sazali berkata, yang runtuh adalah kesemua bahagian bumbung tinggi di sebelah kiri. Sementara itu, sumber yang mengetahui mengenai projek tersebut, berkata beliau tidak terperanjat dengan kejadian tersebut. Menurutnya, juruperunding-juruperunding yang terbabit dalam projek tersebut telah lama menyuarakan kebimbangan mereka tentang keadaan bumbung utama stadium yang dibuat oleh kontraktor asing. "Walaupun sudah tahun memintanya dari kontraktor asng tersebut, difahamkan mereka masih belulm menerimanya," katanya., Sumber itu berkata, projek pembinaan stadium tersebut dijalankan di bawah penyeliaan Jabatan Kerja Raya. Sementara itu, Bernama melaporkan, beberapa anggota bomba dan penyelamat serta Jabatan Pertahanan Awam (JPA3) dilihat memasuki bahagian bangunan yang runtuh itu bagi memastikan tiada mangsa yang terperangkap. Menteri Besar Datuk Ahmad Said turut meninjau tempat kejadian pagi ini dan beliau dijangka mengadakan sidang akhbar di pejabatnya pada jam 4 petang ini. Menurut beberapa saksi, runtuhan dipercayai bermula pada bahagian tengah stadium yang menempatkan bilik tetamu kehormat (VIP) dan tempat duduk utama termasuk pentas diraja. Asmadi Hashim berkata ketika kejadian, beliau berada di rumahnya yang terletak kira-kira 400 meter dari stadium berkenaan. "Saya mendengar satu letupan kuat dan menyangka ia adalah enjin kapal terbang kerana Lapangan Terbang Sultan Mahmud (LTSM) terletak berhampiran stadium itu," katanya. Sementara itu, dua pekerja yang sedang memasang tiang lampu di sekitar stadium berkenaan terkejut selepas mendengar letupan berkenaan. Mohd Zaidi Ahmad yang bekerja hanya kira-kira 300 meter dari tempat kejadian itu, kemudian bergegas bagi memastikan tiada yang terkorban. Stadium Sultan Mizan Zainal Abidin yang berharga RM270 juta dirasmikan oleh Yang di-Pertuan Agong Tuanku Mizan Zainal Abidin pada 10 Mei tahun lepas. Stadium berkenaan menjadi mercu tanda Terengganu dan gelanggang bagi beberapa acara utama pada Sukan Malaysia (Sukma) 2008 dan perlawanan bola sepak Liga Super. *Sumber malaysiakini****
9 Sep 2009
1419
Share Video

2:40
Tip menggunakan Google untuk penulis bebas di kursuspenulisan****. Kursus penulisan nombor satu Malaysia yang terbukti melahirkan penulis yang tersiar rencana di akhbar & majalah!
14 Sep 2009
331
Share Video

1:50
Hydraulic breaker adalah alat pemecah batu atau concret dan sejenisnya.Di Jakarta- Indonesia, salah satu distributor hydraulic breaker adalahCV. Sinar Banten Abadi. Alamat CV. Sinar Banten Abadi adalah di Jl. Angkasa Kav. B-6 Jakarta Pusat Telp/ Fax : 021-65867545. Contact Person is Mr. Sopian, mobile phone 085217624868. CV. Sinar Banten Abadi juga melayani pemasangan breaker merk lain di seluruh Indonesia.
16 Oct 2009
3294
Share Video

2:51
Gempa berkekuatan 7,6 skala Richter yang berpusat di kawasan Pariaman, Sumatra Barat, pada pukul 17.16 WIB, Rabu (30/9), terasa hinggga Banda Aceh, Nanggroe Aceh Darussalam. Hingga berita ini dibuat, sejumlah warga masih berjaga-jaga di luar rumah. Mereka masih khawatir akan terjadi gempa susulan lebih besar. Reporter Metro TV Herdyan di Banda Aceh, melaporkan, kepanikan sontak terjadi saat gempa dirasakan di Banda Aceh. Warga langsung berhamburan keluar rumah dan gedung perkantoran serta pusat perbelanjaan. Guncangan gempa dirasakan hingga lebih kurang satu menit. Warga masih khawatir akan terjadi gempa susulan lebih besar, sehingga mereka memilih berada di luar rumah lebih dulu. Sejauh ini tidak ada laporan korban maupun kerusakan infrastruktur akibat gempa ini.(DSY). sumber: Metro TV
1 Oct 2009
934
Share Video

7:08
*******www.AussieInternetGuru**** Rod Seip – Call Me +61433132304 VemmaBuilder Malaysia (VemmaBuilder Malaysia) “VemmaBuilder Malaysia” VemmaBuilderMalaysia Support at *******www.AussieInternetGuru**** VeMMA Malaysia (Vemmabuilder) - [ Translate this page ] VeMMA/Vemmabuilder Online Business di Malaysia. ... sahaja wakil daripada Asia, saya Fariz Norman, bersama kawan-kawan Vleader Malaysia, Salehin dan Hazrul. ... *******www.vemmanggis****/ - Cached - Similar - vemmaBuilder Malaysia - [ Translate this page ] vemmaBuilder: VemmaBuilder adalah program affiliate terkini di Malaysia. Ambil masa yg secukupnya utk memahami dan sekiranya telah bersedia utk menjadi ahli ... *******vemmabuilder611305605.blogspot****/ - Cached - Similar - WORK AT HOME............VEMMABUILDER MALAYSIA | TopOfBlogs 29 Mar 2009 ... VEMMABUILDER MALAYSIA. 25443 Blogs in 72 Categories ... Add WORK AT HOME............VEMMABUILDER MALAYSIA to your favorite RSS Reader ... *******topofblogs****/.../work_at_home_vemmabuilder_malaysia - Cached - Similar - VeMMABUILDER Malaysia - Malaysia Entrepreneur Network 17 Oct 2008 ... All of you can join with VeMMA -The Biggest MLM in the world. *******myentrepreneurnet.ning****/group/vemmabuildermalaysia - Similar - Vemmabuilder Malaysia // BlogCatalog Topic // BlogCatalog - [ Translate this page ] work at home......vemmabuilder malaysia · *******keya88.blogspot**** ... secara online kerana company menyediakan satu sistem dipanggil VeMMABuilder . ... *******www.blogcatalog****/topic/vemmabuilder+malaysia/ - Cached - Similar - VeMMABUILDER Sekarang Tembusi Indonesia - Kaskus - The Largest ... 6 posts - 3 authors Make sure you in my team (VeMMABUILDER Malaysia TEAM) # Don't have the time? You Don't need it! The system does the work! # Don't have the money? ... *******www.kaskus.us/showthread.php?t=1128543 - Similar - Vemma Malaysia - [ Translate this page ] VeMMA~VeMMABUILDER~Online.Business.Oppurtunity .... Star Platinum Hazrul Hj Daud is one of the founder in Malaysia, called Vleader. ... Sistem - Mesti download - Produk - Intro *******www.manggis****/ - Cached - Similar - Vemma Builder - Malaysia | Facebook Vemma Builder (Malaysia) is on Facebook. Join Facebook to connect with Vemma Builder (Malaysia) and others you may know. Facebook gives people the power to ... *******www.facebook****/vemmabuilder - Cached - Similar - Vemmabuilder Malaysia Videos - Metacafe 26 Dec 2008 ... One of the world's largest video sites, serving the best videos, funniest movies and clips. *******www.metacafe****/tags/vemmabuilder_malaysia/ - Cached - Similar - Video results for VemmaBuilder Malaysia Vemma Malaysia / Vemmabuilder Malaysia 2 min 51 sec *******www.youtube**** Testimoni Vemmabuilder Malaysia VFT JB : Mohd ... 3 min *******www.youtube****
13 Oct 2009
499
Share Video

1:27
*******www.satwaunik**** salah satu morph boa yang paling digandrungi oleh peng-hobby reptiles. Warnanya yang cantik dan cendrung gampang dijinakkan menjadikan boa sebagai salah satu pilihan pet yang paling banyak buru.
2 Dec 2009
3909
Share Video

2:54
satu semangat satu suara,berjiran Malaysia Pulau Jawa,saudara serumpun berlainan negara,derita dan sakit bagai sejiwa.
24 Oct 2009
655
Share Video

2:15
Menarik perhatian siswa dalam kelas bukanlah hal yang mudah. Meski begitu, banyak cara yang bisa ditempuh untuk membuat siswa aktif dalam pembelajaran. Salah satunya adalah pengembangan pembelajaran aktif dengan teknologi informasi dan komunikasi. Pemanfaatan satu komputer untuk meningkatkan pembelajaran aktif di dalam kelas kini telah dikembangkan USAID lewat program DBE 2 di enam provinsi termasuk Sulawesi Selatan. Lewat Pelatihan Developing Active Learning with ICTs (DALI), guru-guru binaan DBE 2 dilatih menggunakan teknologi dalam pembelajaran.
2 Nov 2009
225
Share Video