Results for: teljes film Search Results
Family Filter:
0:00
Magyar szinkronos romantikus dráma. Nicholas Sparks regénye alapján.
5 Jul 2012
4248
Share Video

0:00
Holló Sándor 1953-ban a Budapest-Bécs kerékpárversenyen csellel a versenyzőkhöz csatlakozva kikerekezik az országból. Itthon marad viszont ikertestvére, Zoltán, az életében sikereket soha el nem érő feltaláló. A bonyodalmak és a fergeteges vígjáték akkor kezdődik, mikor az Amerikába szakadt és először hazalátogató ikertestvérének útlevelét és bélyegzőjét Zoltán extra szórakozásokra használja fel. szereplő(k): Kabos László (Holló Zoltán/Holló Sándor) Szirtes Ádám (Igazgató) Piros Ildikó (Szöszi) Medveczky Ilona (Helén) Kállai Ferenc (Vállalati munkatárs) Csurka László (Szállodatitkár) Gobbi Hilda (Tolmácsnő)
13 Jul 2012
843
Share Video

0:00
, amerikai animációs film, 77 perc, 2004 A filmről több információ: *******port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=61871 lájk: *******www.facebook****/#!/pages/3-Metros-Sobre-El-Cielo/405698049488700?notif_t=fbpage_fan_invite Filmzene magyarul: *******www.youtube****/watch?v=q-a4Rtnd30c Filmzene angolul:*******www.youtube****/watch?v=IOPm0GqthGY Filmzene angolul ingyen letöltés: *******mp3skull****/mp3/the_lion_king_hakuna_matata.html Magyar letöltést sehol sem találtam, de ha kellene esetleg írj rám, mert nekem megvan és elküldöm mondjuk e-mailban. Írhatsz youtubon vagy email: teriaspadcitromail.hu
26 Jul 2012
4495
Share Video

0:00
22 Aug 2012
3870
Share Video

0:00
+ english subtitles A feliratot az ablak jobb alsó részén található CC gombbal lehet be- vagy kikapcsolni. Vágy és virágzás (Lust och fägring stor) színes, magyarul beszélő, svéd filmdráma, 128 perc, 1995 rendező: Bo Widerberg operatőr: Morten Bruus szereplő(k): Johan Widerberg (Stig) Marika Lagercrantz (Viola) Björn Kjellman (Sigge) Tomas von Brömssen (Kjell) Nina Gunke (Stig anyja) Önéletrajzi írásaiból készítette utolsó játékfilmjét Bo Widerberg. A kamaszfiú szerepét fia, Johan Widerberg alakítja, aki ma Svédország legnépszerűbb színésze a fiatalok körében. A Vágy és virágzás helyszíne Malmö, ideje 1943. A rádió és a mozi nagy korszaka, amerikai és svéd filmsztárok tündöklése. Selyemharisnya és vállra omló műhullámok. Német megszállás a tengerszoros túlsó felén, a közeli Koppenhágában, a semlegesség boldog tudata ideát. A tizenötéves Stig nemrég költözött a városba Stockholmból. Iskolájába egy fiatal tanárnő érkezik a tinédzser fiúk legnagyobb örömére, hiszen egész nap a szexről beszélnek. Stig egyre nagyobb érdeklődést mutat a tanárnő iránt, és amikor egy alkalommal kettesben maradnak, csókolóznak. Intim viszony alakul ki köztük, de nagyon óvatosnak kell lenniük, nehogy fény derüljön a kapcsolatukra. Azonban mindkettejük számára nyilvánvaló, hogy a viszony hosszú távon nem tartható fenn. Ezalatt Stig gondolkodásában és tetteiben felnőtt férfivá érik... A játékfilm a berlini filmfesztiválon Ezüst Medve és Kék Angyal díjat kapott. Díjak és jelölések: Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (1996) - Zsűri különdíja: Bo Widerberg Berlini Nemzetközi Filmfesztivál (1996) - Kék Angyal díj: Bo Widerberg (port.hu)
27 Aug 2012
3980
Share Video

52:03
Ha ingatlant keresel: *******flam.ingatlanonki.hu szereplő(k): Adam Sandler (Zohan) Emmanuelle Chriqui (Dalia) Nick Swardson (Michael) John Turturro (Fantom/Fatoush) Lainie Kazan (Gail) Mariah Carey (Önmaga) Barry Livingston (Gray Kleibolt) Rob Schneider (Salim) A film értékelése: 6,9/10 (608 szavazat) Értékelje a filmet! Értesítő Hozzáadás: Zohan Dvir a legjobb izraeli kommandósok egyike. Nemcsak a harctéren legyőzhetetlen, a nőknél is sikert sikerre halmoz. Senki sem sejti, hogy mégis elégedetlen az életével, az örökös háborúskodással. Minden vágya, hogy fodrász legyen. Zohan nem véletlenül az álcázás nagymestere, ügyes trükkel megrendezi saját halálát, majd felül az első New Yorkba tartó repülőgépre. Hamarosan állást kap az egyik fodrászüzletben, ám gyorsan kiderül, hogy a régi beidegződésektől nem is olyan könnyű megszabadulni. Ugyanakkor felbukkan néhány régi ellensége is.
1 Sep 2012
4274
Share Video

0:00
Hawk, a kamionsofőr, életének legnagyobb tévedését próbálja jóvátenni: 10 éve nem látott fiával, Michaellel szeretné rendbe hozni kapcsolatát. Hawk sorban nyeri a díjakat a szkander bajnokságokon. Így igyekszik elnyerni Michael elismerését és szeretetét. A fiú, akit egész életében apja ellen neveltek nagyszülei, lassan rádöbben: szüksége van apjára.
19 Sep 2012
4031
Share Video

0:00
Sivatagi paradicsom (Paradise) Sivatagi paradicsom színes, magyarul beszélő, kanadai kalandfilm, 91 perc, 1982 rendező: Stuart Gillard forgatókönyvíró: Stuart Gillard operatőr: Adam Greenberg zene: Paul Hoffert vágó: Howard Terrill szereplő(k): Willie Aames (David) Phoebe Cates (Sarah) Richard Curnock (Geoffrey) Aviva Marks (Rachel) Neil Vipond (Reverend) David és Sarah egy karavánnal Bagdadból Damaszkuszba utaznak, amikor rájuk támad a fehér rabszolgákkal kereskedő Sakál, aki kiszemeli háremébe a gyönyörű Sarah-t. Minden utast lemészárol, csak Davidnek és Sarahnak sikerül elmenekülnie. Útjuk egy oázisba vezeti őket, ahol felfedezik a szerelem és a testi gyönyör rejtelmeit. Ám eközben Sakál tovább keresi Sarah-t... (port.hu)
20 Sep 2012
6103
Share Video

0:00
Olasz filmvígjáték 1983 rendező: Enzo Barboni főszerep: Bud Spencer és Terence Hill Szereplő Színész Magyar hang Rosco Frazer alias Steinberg Terence Hill Újréti László Doug O'Riordan alias Mason Bud Spencer Bujtor István K1 Buffy Dee Horváth Gyula Tigris/ David Huddleston / Szabó Ottó Dr. Spider Riccardo Pizzuti Kristóf Tibor „a démon" (Spider nője) Faith Minton Prókai Annamária Jeremy Scott Dan Rambo Sam Harold Bergman Kenderesi Tibor hotelportás Dan Fitzgerald Mátrai Tamás Charlie Chan, „a zsömle" Jeff Moldovan hamburger árus Al Nestor
1 Oct 2012
4101
Share Video

0:00
A bűvészek a múlt századforduló Londonjának legnagyobb sztárjai. Két fiatal varázsló van feljövőben. A feltűnő és kifinomult Robert Angier a közönség kedvence. A kissé bárdolatlan, egyszerű Alfred Borden viszont igazi géniusz, de hiányzik belőle az a képesség, hogy lebilincselje nézőközönségét. Eleinte barátsággal és tisztelettel viseltetnek egymás iránt, de mikor a nagy mutatványuk rosszul sül el, egy életre ellenséggé válnak. Ettől kezdve legfőbb vágyuk, hogy legyőzzék a másikat. Minden trükk és minden fellépés egyre fokozza a gyilkos versenyt közöttük.
5 Oct 2012
3980
Share Video

0:00
Vad orchideák (Wild Orchid) színes, magyarul beszélő, amerikai erotikus film, 103 perc, 1990 rendező: Zalman King író: Patricia Louisianna Knop, Zalman King zeneszerző: Simon Goldenberg, Geoff MacCormack operatőr: Gale Tattersall vágó: Marc Grossman, Glenn Morgan szereplők: Mickey Rourke (James Wheeler) Carré Otis (Emily Reed) Jacqueline Bisset (Claudia Dennis) Assumpta Serna (Hanna) Bruce Greenwood (Jerome) Emily, a fiatal és tehetséges jogásznő Claudiával érkezik Rióba, hogy részt vegyen egy nagyon fontos szerződés megkötésében. A tárgyalások közben találkozik a titokzatos üzletemberrel, James Wheeler-rel. A lány rögtön érzi, hogy van valami kettőjük között, mert elviselhetetlenül vonzódik a férfihoz, aki azonban nem viszonozza Emily szenvedélyes érzelmeit. Végül James rábeszéli a lányt, hogy feküdjön le egy amerikaival, a lány számára teljesen idegen férfival, miközben James távolról figyeli a két ember együttlétét. A lány el akar menekülni Rióból, ám James hosszas beszélgetésbe kezd, amikor is elmeséli a lánynak eddigi életét.
19 Oct 2012
5407
Share Video

0:00
Like-old a Facebook-on is:********www.facebook****/pages/Lez%C3%BAzva-Damage/401815846522644
22 Oct 2012
3937
Share Video

0:00
Magyar feliratos verzió! Jet Li nem játszik a filmben! Ő a harcművészeti jeleneteket koreografálta...
24 Oct 2012
5152
Share Video

0:00
3 Nov 2012
3972
Share Video

0:00
Macska-jaj (Crna mačka, beli mačor) Macska-jaj - Branka Katić és Florijan Ajdini Kattintson a képre! színes, magyarul beszélő, jugoszláv-francia-német filmszatíra, 127 perc, 1998 (12) rendező: Emir Kusturica forgatókönyvíró: Emir Kusturica, Gordan Mihić zeneszerző: Dr. Nele Karajlić, Vojislav Aralica, Dejan Sparavalo operatőr: Thierry Arbogast producer: Karl Baumgartner executive producer: Maksa Ćatović vágó: Svetolik Zajc szereplő(k): Bajram Severdzan (Matko Destanov) Florijan Ajdini (Zare Destanov) Sabri Sulejman (Grga Pitic) Zabit Memedov (Zarije Destanov) Srđan Todorović (Dadan Karambolo) Branka Katić (Ida) Salija Ibraimova (Afrodita) Ljubica Adžović (Sujka) Miki Manojlović (pap) A film értékelése: 9,1/10 (384 szavazat) Értékelje a filmet! Értesítő Hozzáadás: Grga Pitic - a cigány keresztapa és szemétdombkirály - és Zarije, egy cementüzem büszke tulajdonosa, régi jó barátok, bár vagy 25 éve nem találkoztak. A már nyolcvanas éveiket taposó, betegségekkel küszködő két zsivány kölcsönös tiszteletben élt át együtt bűnt és bűnhődést. Zarije fia, Matko, a semmirekellő naplopó, mivel saját apját nem meri megkérni, Grgától kér pénzt kölcsön egy vonatrakomány benzin megszerzésére. Matko, sikeres trükkjén felbuzdulva felajánlja Dadan Karambolónak, a cigány gengszterek kábítószeres királyának, hogy beveszi a benzinbuliba. A gátlástalan Dadan azonban becsapja, így nincs más választása, mint elfogadni Dadan kárpótlási kérését, vagyis hogy hozzáadja fiát, Zarét Dadan húgához, Afroditához.
5 Nov 2012
4141
Share Video

0:00
Magyar szinkronos dráma. Főszereplők: Kevin Kline, Hayden Christensen, Kristin Scott Thomas
7 Nov 2012
3862
Share Video