Results for: tengok Search Results
Family Filter:
1:21
UMOBILE BROADABND TELAH SPEED TEST TENGOK VIDEO YOUTUBE SPEED DOWNLOAD1MBPS DAN UPLOAD 500KBPS SPEED TEST DI BUAT DI TESCO EXTRA SEBERANG JAYA PENANG
26 Jul 2011
144
Share Video

3:09
Jom! Tengok Video-video gila di GilaVideo *******www.facebook****/pages/GilaVideo/121869227874942
3 Jan 2011
455
Share Video

1:02
tengok senang je dia mainkan lagu doraemon ni.....bila kite try punya lah susah huhuhuhu..........
3 Aug 2010
1068
Share Video

0:16
mesti tengok..jgan x tegok..
9 May 2010
124
Share Video

2:56
Tengok sendiri...
22 Mar 2010
14626
Share Video

0:44
Video proses renovate sangkar siakapputih & talapia... Selebihnya tengok-tengoklah dalam... *******www.siakapputih.blogspot****/
26 Feb 2010
215
Share Video

2:59
tengok la 3G Group sememangnya hebat
5 Nov 2009
236
Share Video

0:33
sy telah delete trailer epi17 yg lps coz video kurang memuaskan,skrg sy telah upload kualiti video trailer yg lebih baik untuk semua peminat2 nur kasih.episod lepas nur tetap x terima adam untuk kembali ke malaysia merby nk tenangkn diri kat mekah,next week kita semua tgk aidilla pulak dgn aliya.dan tengok si sara tu kejahatan dia dah kembali maklumla dah nk abis ramadhan hehe.ok enjoy semua;)
15 Sep 2009
958
Share Video

2:53
Lawak bodoh Untuk orang2 jepun korang tengok la bertapa bodohnya orang jepun lucu,cerita lucu,video,lucu,hantu,lucu,bugil,ngentot,bogel,bohsia,cewek,pria,bogel,pelacur,budak,budak sekolah,zakar,artis,melayu,3gp,sabul,rumah tumpangan,lucu,cerita lucu,video,lucu,hantu,lucu,bugil,ngentot,bogel,bohsia,cewek,pria,bogel,pelacur,budak,budak sekolah,zakar,artis,melayu,3gp,sabul,rumah tumpangan
24 Aug 2009
17992
Share Video

1:47
Ni Pulak isteri mengandung..aduh..risau lak tengok.. Exclusive video *******www.selebriti.tv
7 Aug 2009
950
Share Video

0:15
BETUL DI TENGOK
25 May 2009
3858
Share Video

7:59
tengok r diowang nih...
24 May 2009
131
Share Video

2:09
Geli Hati aku tengok
23 Feb 2009
601
Share Video

2:12
video ni akan mengajar anda notation kalo tk tau ape notation tengok lah video ni
21 Dec 2008
3272
Share Video

5:19
MESTI Tengok
16 Sep 2008
178
Share Video

4:00
LIRIK LAGU BDK2 ZAMAN SKARANG!!! (verse1) mari dgr cerita bdk2 zmn skrang, ada pakai jubah,ada yang sparuh telanjang, ada macam2 kulit putih tukar hitam, ikut suka hati apa peduli halal haram, masa kecik-kecik cita2 jadi doktor, bile besar jadi lupa, jadi player jadi gengster, apa kejadahnya?ayah kelu tak bkata, mak garu kpala,masa dpn huru hara, org bcinta dia pn gatal nak ikut, bila maruah dah tergadai baru dada rasa semput, ini kisah anak dara blm yg pemuda, macam-macam ada,smpai xtau camna nk mula, skolah blm abis dah lagak macam dewasa, Islam hanya pada nama sume dia nak cuba, boleh main cuba2,boleh main raba2. main sama2 bila kena sama rasa tepuk dada tanya slera tanya iman tanya diri tanya kaki sapa bagi sampai kita boleh diri aku cuma cerita apa yang aku nampak terpulanglah kat korang nak terima ke tak (chorus) budak zaman sekarang perangai pelik orang kata buruk dia pandang suma cantik tak serik, mana pergi rasa segan kalau tak kat orang kurang-kurang pun kat tuhan kuat manusia bergantung pada ilmu setakat tunjuk otai takda orang respect kat lu memang begitu,dunia untuk orang bijak pandai-pandai hidup kalau tak nak kena pijak (verse2) cuba-cuba usha tengok-tengok sekeliling bukan tengok dinding tapi minah senget mata juling dia bukan buta,cuma buat-buat tak nampak dia rasa seronok jadi budak rosak akhlak(ish ish ish ) harga diri murah jual badan kat lelaki mcm balak dia confirm amik dia buat bini sedarlah diri,sedarlah dari mimpi-mimpi apa hari-hari kau memang gelap takda pagi? konon pakai seksi sebab lelaki suka tengok kalau lawa takpa cuma lawa sikit dari momok pusingkan pandangan tengok pulak benda baru budak jadi playa walau belum tumbuh bulu apa benda tu? khatan pun belum kering lagi dah pandai pulak citer main sana main sini tukar pompuan hari-hari, bukan ker kau tu muslim? Nabi tak ajar kita tukar pompuan macam musim macam main game, boleh buat sesuka hati cuba pikir balik kemana kita lepas mati tak payah kerek-kerek kita semua bukan hebat ingat atas sana ada kuasa lagi kuat (chorus) (verse3) jom tengok-tengok budak-budak dekat sini perangai pelik diorang tambah sikit dgn peragai gedik dengan jersey besar,rantai pulak nak cecah lantai topi kasi senget pastu carut tunjuk otai pakai seluar besar padang, badan macam lidi tepi angkat sikit kasi tayang bulu kaki, tayang itu ini tunjuk suma perangai buruk memang teruk bila orang mula lagak beruk buat apa sibuk-sibuk dengan trend masa kini sanggup pakai mahal walau gadai itu ini berhabis duit cuma sebab nak perhatian semua atas sebab nak diri diperhatikan inilah hakikat,kita pentingkan luaran anugerah tuhan lebih sekadar ucapan (chorus)
30 Jul 2008
2257
Share Video