Results for: ventyr Search Results
Family Filter:
0:31
Trailern för "Rango" - från årets Super Bowl!
4 Mar 2011
359
Share Video

6:39
Spana in de sköna karaktärerna i "Rango" i detta klipp ur filmen. Med Johnny Depp i rollen som kameleonten Rango.
5 Mar 2011
3337
Share Video

2:26
I Tomorrow, When The War Began följer vi åtta high school-vänner vars lugna småstadsliv våldsamt bryts upp av en plötslig invasion. Avskärmade från sina vänner och familj måste dessa extraordinära ungdomar lära sig att fly från, överleva och slå tillbaks mot de fientliga militära styrkorna. 17-åriga Ellie Linton (Caitlin Stasey) planerar att ta en paus från arbetet på hennes föräldrars gård och ge sig ut på ett sista äventyr innan sommarlovet är över – en campingresa till den legendariska oas som ryktas vara belägen mitt i den stenöken som omger byn, och som av lokalbefolkningen kallas ”Helvetet”. I föräldrarnas Land Rover hämtar Ellie upp sina medresenärer: Bästa vännen Corrie Macenzie (Rachel Hurd-Wood) och hennes sportige pojkvän Kevin Holmes (Lincoln Lewis); blyga skönheten Fiona Maxwell (Phoebe Tonkin); ständige bråkmaken Homer Yannoz (Deniz Akdeniz); skötsamma och religiösa Robyn Mathers (Asleigh Cummings) och Lee Takkam (Chris Pang), vars föräldrar sköter den lokala thairestaurangen. Framme i Helvetet märker gänget snart att platsen är allt annat än helvetisk: Den grönskande idylliska platsen visar sig vara ett paradis, komplett med porlande bäckar och ett vattenfall – den perfekta platsen för vänskap att gro och kärlek att blomstra. Under deras veckolånga vistelse börjar minnena av världen där utanför så sakta tyna bort. Fram tills de plötsligt ser ett stort antal lågflygande stridflygplan passera på natthimlen. Tillbaks i sin hemby Wirrawee upptäcker de sju ungdomarna snart att något är fruktansvärt fel: Elektriciteten till husen har kapats, husdjur och boskap har lämnats för att dö och deras familjer är försvunna. Med en växande känsla av att en stor fara döljer sig bakom nästa hörn delar vännerna upp sig för att leta efter ledtrådar om vad som kan ha hänt. Ellie, Corrie och Kevin gör snart en chockerande upptäckt: Den lokala folkparken har omvandlats till ett fångläger där hela byns befolkning hålls av en utländsk militärstyrka. Snart blir de fientliga trupperna medvetna om ungdomarnas närvaro. Nu måste Ellie och hennes vänner, tillsammans med en ny rekryt (den ständigt stenade Chris Lang, spelad av Andrew Ryan) tillsammans kämpa mot den mystiska fiende som har tagit kontroll över deras stad och tillfångatagit deras nära och kära.
10 Apr 2011
555
Share Video

2:24
I detta fantasifulla actionäventyr från Marvel får vi följa guden Thor, en kaxig och arrogant krigare som tvingas leva på jorden bland människor som straff för sina gärningar. Den handikappade medicinstudenten Dr. Donald Blake upptäcker plötsligt sitt hittills okända alter ego, som Donald får Thor lära sig vad som krävs av en riktig hjälte. Kenneth Branagh regisserar och i rollerna ser vi stora namn som Anthony Hopkins, Stellan Skarsgård och Natalie Portman.
29 Apr 2011
480
Share Video

0:32
Trailern för "Thor" - från årets Super Bowl!
29 Apr 2011
283
Share Video

2:25
Äntligen är en av världens mest framgångsrika filmserier tillbaka. Hela jorden står som slagfält för de föränderliga robotarna.
29 Jun 2011
1835
Share Video

0:41
Mäktig scen ur sommarens stora actionrulle "Transformers 3"!
29 Jun 2011
1995
Share Video

0:53
Exklusivt! Scen ur sommarens stora actionfilm "Transformers 3".
29 Jun 2011
1328
Share Video

3:08
Exklusiv intervju med Michael Bay och James Cameron om 3D-teknik och "Transformers 3", varvat med actionmatade scener ur filmen.
29 Jun 2011
1658
Share Video

3:35
Se exklusivt material från den sista Harry Potter-filmen!
12 Jul 2011
269
Share Video

1:22
Se exklusiva bilder från röda mattan i London!
12 Jul 2011
262
Share Video

2:26
HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA: DEL 2 är den sista filmen om Harry Potters äventyr och den direkta fortsättningen på ”Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 1”. Allt har lett fram till detta, den ödesmättade uppgörelsen mellan de goda och onda krafterna i magins värld. Ondskan finns överallt och ingen går längre säker men det kan bli Harry Potter som måste göra den största uppoffringen när han en sista gång ställs mot Lord Voldemort. Slutet är här. Daniel Radcliffe, Rupert Grint och Emma Watson är alla tillbaka som Harry Potter, Ron Weasley och Hermione Granger. I övriga roller återser vi bl.a. Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, Ralph Fiennes, Gary Oldman, Alan Rickman och Emma Thompson. Filmen regisseras av David Yates som också ligger bakom ”Harry Potter och Fenixordern”, ”Harry Potter och Halvblodsprinsen” och ”Harry Potter och Dödsrelikerna: Del 1”. HARRY POTTER OCH DÖDSRELIKERNA: DEL 2 kommer även att visas i 3D.
12 Jul 2011
824
Share Video

4:00
Exklusivt material med allt du behöver veta inför den sista Harry Potter-filmen!
12 Jul 2011
350
Share Video

2:52
Bakom kulisserna! Ett tårdrypande farväl - se bilder från de sista inspelningsdagarna av "Harry Potter och dödsrelikerna, del 2" som nu gör stor succé på bio.
18 Jul 2011
386
Share Video

2:25
Actionfilm från Marvel. Efter att ha blivit bedömd som olämplig för militärtjänst, anmäler sig Steve Rogers till ett topphemligt forskningsprojekt som förvandlar honom till Captain America - en superhjälte som viger sitt liv åt att försvara de amerikanska idealen.
12 Aug 2011
186
Share Video

2:08
Conan the Barbarian är tillbaka i den definitiva versionen av Robert E. Howards ikoniska hjälte och hans äventyr under den Hyboriska tidsåldern. Efter att hans far mördats och hans by utplånats – ger sig Conan ut på en blodig jakt på hämnd. Men vad som börjar som en personlig vendetta visar sig snart vara en del av något mycket större och snart inser Conan att han är den enda som kan hindra att världen täcks av en övernaturlig ondska.
19 Aug 2011
946
Share Video