Nekretnine U FLORIDI !

Videofl
Added by Videofl Subscribe 2
Published 3 Sep 2008
446
••• More
Report video
0 0
You have already voted for this video.
Pravo vreme za investiciju u nekretninama u Floridi je SADA!

Besplatna pretraga nekretnina: http://www.gor...
Pravo vreme za investiciju u nekretninama u Floridi je SADA!

Besplatna pretraga nekretnina: http://www.goranflorida.com Goran Jovanovic Keller Williams Elite Properties Telefon: 954-243-7570 World Class REALTOR®

Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/investiciju u Jugoistocnoj Floridi (Miami- Dade, Broward,& Palm Beach County) bice mi zadovoljsto da im pomognem i pronadjem nekretninu koja ispunjava sve njihove zahteve.
 Kamatne stope su u daljem padu, kao resultat raste broj ljudi koji mogu da kupe nekretninu, a time se povecava potraznja.
 Cuveni ekonimsta, Dr. Lawrence Yun, glavni ekonomista National Association of Realtors, predkazuje da ce trziste nekretnina u Floridi da ojaca u 2008 i dozivece pnovo boom do 2010.
 Florida je predivno mesto za rad i zivot -- najaci turizam u SAD, cetvrta po high-tech poslovima, treca po izvozu high-tech proizvoda i usluga, na vrhu rang liste drzava pogodnih za biznis.

 A da ne zaboravimo ono sto je na prvom mestu dovelo ljude na floridu, i nastavlja da ih privlaci -- ocaravajuce plaze, predivno vreme i pogodna biznis atmosfera, bez drzavong poreza.
Production: http://www.FloridaSearchonLine.com
email: floridasearchonline@gmail.com
Categories: People & Stories
Show moreShow less
Report this video as: