Solana: UNMIK-EULEX, Kalimi Ne Rrugen E Duhur 10.09.2008

This Video cannot be played on this device.

142 views

Uploaded on September 11, 2008 by valonib

Solana: UNMIK-EULEX, kalimi ne rrugen e duhur 10.09.2008
Brukseli shprehet i kenaqur me ecurine e bisedimeve per kalimin e kompetencave nga UNMIK te EULEX. Shefi i Politikes se Jashtme dhe Sigurise ne BE, Havier Solana e ka cilesuar kete proces si teper pozitiv.

Tags:
10.09.2008, Brukseli, Channel, Duhur, Kalimi, Kosove, Lajm, Lajme, Ne, Rrugen, Shprehet, Shqiperi, Solana:, Top, UNMIK-EULEX, Video, News & Events
Comments on Solana: UNMIK-EULEX, Kalimi Ne Rrugen E Duhur 10.09.2008

RECOMMENDED CHANNELS