Rikonstruktohet "Lidhja E Prizrenit" 11.09.2008

665 views

Uploaded on September 12, 2008 by valonib

Rikonstruktohet "Lidhja e Prizrenit" 11.09.2008
Tirane, shkolla me klasa dhe laboratore te rinj

Tags:
"Lidhja, 11.09.2008, Channel, Dhe, Fundit, Klasa, Kosove, Kronika, Laboratore, Lajmet, Lajmi, Me, Ne, News, Ngjarjet, Prizrenit", Rikonstruktohet, Rinj, Shkolla, Shqipe, Shqiperi, Te, Tirane, Top, Video, Videolajme, Videolajmi, News & Events
Comments on Rikonstruktohet "Lidhja E Prizrenit" 11.09.2008

RECOMMENDED CHANNELS