Zjarret Ne Pyjet Me Pisha 12.09.2008

This Video cannot be played on this device.

893 views

Uploaded on September 15, 2008 by valonib

Zjarret ne pyjet me pisha 12.09.2008
Korce dhe Kolonje, bilanci per muajin gusht

Tags:
12.09.2008, Bilanci, Channel, Dhe, Fundit, Gusht, Kolonje, Korce, Kosove, Kronika, Lajmet, Lajmi, Me, Muajin, Ne, News, Ngjarjet, Per, Pisha, Pyjet, Shqipe, Shqiperi, Top, Video, Videolajme, Videolajmi, Zjarret, News & Events
Comments on Zjarret Ne Pyjet Me Pisha 12.09.2008

RECOMMENDED CHANNELS