Opss...kantoi....dalam Bas Nadi Putra Part 1

Metacafe Affiliate U
Added by Metacafe Affiliate U Subscribe 896
Published 3 Oct 2009
1 763
••• More
Report video
0 0
You have already voted for this video.
Haaaa...nie lah keje budak zaman skrg...aku heran btol....aku ambik bas nie masa aku nak pg Alamanda ngn ho...
Haaaa...nie lah keje budak zaman skrg...aku heran btol....aku ambik bas nie masa aku nak pg Alamanda ngn housemate aku...brenti je kat busstop Quarters Precint 11 (apartment dekat traffic light tue)satu couple nie nek bas...so mula memang la aku tengok biasa je...peluk-peluk..tp aku meluat bila diorang start peluk over2...aku apa agi...aku menyampah...budak pompuan tu memang macam budak sekolah..(high school) lelaki tu macam dah berumur dalam lingkungan 20 thun macam tu lah...
mula-mula aku tengok peluk-peluk...pas tu pompuan tu suh lelaki tu kiss dia kat pipi...
housemate aku mulakan rakaman belakang ar..

psssstttt...
aku sakit ati sebab girl nie bertudung...dah tu mkai arm cover lagi...tp buat mende tak senonoh dalam tempat public....woiii...sakit ati aku...memalukan girl-girl yang bertudung betol.....
Categories: People & Stories
Show moreShow less
Report this video as: