Paranormal Activity

Added by FilmTrailer Subscribe 391
Published 19 Feb 2010
8 489
••• More
Report video
0 0
You have already voted for this video.
Det unge kærestepar Katie og Micah er for nylig flyttet ind i et lille hus, hvor de kort efter begynder at ...
Det unge kærestepar Katie og Micah er for nylig flyttet ind i et lille hus, hvor de kort efter begynder at mærke nogle forstyrrelser. Der er... noget. 

Især Katie fornemmer, at der er en eller anden form for skabning eller tilstedeværelse i huset, som måske, måske ikke er af dæmonisk karakter. Den er mest aktiv om natten, når parret sover. Eller rettere sagt når de prøver at sove. 

Katie har mærket dette skræmmende fænomen lige siden, hun var lille, og det er også som om, at skabningen nu er mest interesseret i Katie. Micah har købt et dyrt videokamera for at dokumentere hele forløbet, og snart bliver han besat af tanken om at opklare mysteriet. Kameraet optager alt. Han insisterer også på at sætte kameraet op ved fodenden af sengen. Men der går ikke længe, før Katie og Micah må sande, at det kun får de uforklarlige hændelser til at eskalere. 

Der sker MEGET underlige ting i soveværelset om natten. Og det bliver værre og værre. 

Snart begynder Katie at protestere over kameraet, fordi hun kan føle, at tilstedeværelsen ”ikke kan lide det.” Men Micah er dedikeret til sit videoprojekt, og hver nat er han vidne til, at hans kæreste, hans livspartner og bedste ven bliver taget fra ham frame for frame. Der er tilsyneladende intet, han kan gøre, og det bringer et helt nyt niveau af desperation ind i hans dokumentariske projekt. Time efter time hver nat optager kameraet. 

Disse originale optagelser er nu registreret som bevismateriale hos San Diego Politi.
Categories: Entertainment
Show moreShow less
Report this video as: