Ninja Assassin

Added by FilmTrailer Subscribe 391
Published 17 Feb 2010
342
••• More
Report video
0 0
You have already voted for this video.
Raizo er en af verdens mest farlige lejemordere. Som barn blev han fjernet fra sin familie, og gennem dagli...
Raizo er en af verdens mest farlige lejemordere. Som barn blev han fjernet fra sin familie, og gennem daglig træning af Ozunu Klanen, et hemmeligt selskab hvis selve eksistens betegnes som en myte, er han nu blevet en erfaren dræber. Men da hans ven bliver henrettet af Klanen, forlader Raizo dem... og forsvinder.

Nu venter han kun på sin velforberedte hævn. I Berlin har Europol-agenten Mika Coretti opdaget et spor, der forbinder adskillige politiske mord til et undergrunds netværk af lejemordere fra det Fjerne Østen. Selv om hendes chef forbyder det, fortsætter Mika med at finde ud af sandheden bag mordene. Hendes undersøgelser gør hende til et mål, og Ozunu Klanen sender et hold lejemordere anført af den dødsensfarlige Takeshi, for at slå hende ihjel. Raizo redder Mika fra lejemorderne, men han ved, at Klanen ikke giver op, før de begge er blevet elimineret.

Nu er de begge blevet fanget i et dødsensfarligt spil, og de bliver jagtet gennem gaderne i Europa. For at overleve må de stole på hinanden... og sammen kæmpe for at slå Ozunu Klanen.
Categories: Entertainment
Show moreShow less
Report this video as: