Track & Trace, Fleet Management - All-Connects

25 views

Uploaded on September 09, 2010 by GoudenGidsBe

Als Service integrator brengen wij alle verschillende diensten onder in 1 enkele totaaloplossing, maatwerk als het ware met als resultaat een hoge return on investment.

In de praktijk verbindt All-Connects de beste firma’s die allen afzonderlijk gespecialiseerd zijn in hun domein. Zodoende zijn wij niet gebonden aan één hardware systeem, of aan één telecom provider, één meldkamer of één carthografie, maar kan de klant kiezen voor het merk, systeem en provider die hem het beste lijkt en zal All-Connects alles optimaal integreren.

Of het nu is om informatie te hebben over positie en draaiuren van een werftuig,
uw medewerkers in buitendienst te localiseren of de temperatuur in uw koelwagen ergens in Spanje te weten, U kan bij All-Connects terecht voor de best aangepaste dienst.
Ook indien één van uw voertuigen zou gestolen worden, kan de alarmcentrale U helpen via internationale instanties, uw voertuig te recupereren. U kan hierover meer ontdekken op onze
antidiefstal-pagina.

All-Connects gaat door waar de concurrentie stopt. Wij stemmen onze producten helemaal op hun wensen af met extra metingen, extra controlepunten en extra hardware in de voer- of vaartuigen.

Tags:
Track, Trace, Fleet, Management, AllConnects, Entertainment
Comments on Track & Trace, Fleet Management - All-Connects

RECOMMENDED CHANNELS