Feestzaal Huren Aarschot - Kasteel Van Nieuwland/De Postiljon

GoudenGidsBe
Added by GoudenGidsBe Subscribe 2
Published 18 Oct 2010
458
••• More
Report video
0 0
You have already voted for this video.
Kasteel Van Nieuwland/De Postiljon is één van de meest toonaangevende feestzalen uit de regio Aarschot. We ...
Kasteel Van Nieuwland/De Postiljon is één van de meest toonaangevende feestzalen uit de regio Aarschot. We staan al jaren in de belangstelling van bruidsparen en vele anderen die wat te vieren hebben. Dit komt door ons uitgebreid aanbod aan diensten en onze culinaire prestaties.
Wij zorgen bovendien steeds voor een gepast aanpak bij iedere gelegenheid.We beschikken over diverse uitstekend geoutilleerde ruimtes die voor elk gedeelte van de dag de juiste ambiance met zich meebrengen.
Daarnaast beschikt Het Kasteel Van Nieuwland over een eigen parking voor meer dan 150 voertuigen, en last but not least een jarenlange ervaring en inzet om van uw feest een succes te maken.

Kortom, bent u op zoek naar een geschikte partner of locatie voor uw feest, receptie of ...? Dan bent u bij Kasteel Van Nieuwland/De Postiljon beslist aan het juiste adres, want we zijn immers één van de meest toonaangevende feestzalen uit de regio Aarschot! Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie en neem ook zeker eens een kijkje op onze website!
Categories: Entertainment
Show moreShow less
Report this video as: