Specialist Bepleistering Moorslede - Deroo Claude & Co

32 views

Uploaded on February 01, 2011 by GoudenGidsBe

Deroo Claude & Co BVBA is een onderneming die al sinds sinds drie generaties actief is op het gebied van stukadoorwerken, binnenbepleistering, buitenbepleistering, bepleistering op isolatie, cementeerwerken, sierpleisterwerken, aanbrengen van steenstrips, natuurpleister, moluurwerken, gevelbepleistering, kaleien.

De specialiteit van onze firma is het aanbrengen van bepleistering op isolatie.

Het aanbrengen van deze bepleistering gebeurt onder toezicht van de leverancier van het materiaal. Op de bepleistering van isolatie wordt door onze firma een verzekeringspolis van 10 jaar op naam van de klant afgeleverd. Deze verzekeringspolis omvat een garantie van 10 jaar op de uitgevoerde werken en is één van onze grootste troeven.

Wij zijn actief zowel in de nieuwbouw als in de verbouwingen (renovatie).

Het sterke punt is de meewerkende zaakvoerder, die tevens elk project mee opvolgt.

Onze zaakvoerder is een geregistreerd aannemer. Onze klanten zijn zowel privé personen (particulieren) als de industrie. Wij zijn vooral actief in de provincie West-Vlaanderen.

Wenst U nog meer gedetailleerde info over onze activiteiten en bedrijf of wenst een een gratis offerte, aarzel dan niet om ons te contacteren, hetzij via e-mail of breng een bezoek aan onze website.

Tags:
Specialist, Bepleistering, Moorslede, Deroo, Claude, Entertainment
Comments on Specialist Bepleistering Moorslede - Deroo Claude & Co

RECOMMENDED CHANNELS