Djaloshi Musliman Që Hutoi Priftin Richard Burnish

  • Share
    Share Video

  • Add
  • More
    Report this video as:
0 0
You have already voted for this video.
Kjo video është një bisedë ne mes priftit të krishterë Richard Burnish dhe një djaloshi musliman, ku bisedo...
Kjo video është një bisedë ne mes priftit të krishterë Richard Burnish dhe një djaloshi musliman, ku bisedojnë për trinitetin, Biblën dhe Jezusin. Para këtyre pyetjeve të logjikshme por, të thjeshta prifti mbetet i hutuar dhe bëhet e qartë kundërthënia dhe paradokset në mësimet të cilat e përbëjnë doktrinën e krishtere.
Categories:
Related