Vil Du Være Landmand? - Se Mere Om Landbrugsuddannelsen På ... [HD]

12 views

Uploaded on July 09, 2012 by kinthvideo

Se mere om landbrugsuddannelsen her:
http://www.selandia-ceu.dk/Selandia/Uddannelser/Fagskolerne/Landbrugs-_og_Gartnerskolen/Landmand.aspx

Uddannelsen til landmand giver en grundlæggende viden om husdyr og jorddyrkning. På skolen lærer du at passe de forskellige husdyr og at dyrke jorden ved hjælp af de mange landbrugsmaskiner. En vigtig del af arbejdet går ud på at planlægge arbejdsopgaverne og at vedligeholde maskiner og bygninger, da der hele tiden bliver slidt på dem

Uddannelsen veksler mellem skole og praktik. På skolen får du undervisning i fag som husdyr, plantedyrkning, teknikfag og sprøjteteknik.
Derudover skal du også have fag som naturfag, engelsk, internationalisering og økonomi.
Du har mulighed for at specialisere inden for det område der har størst interesse. F.eks. kan du afslutte som landbrugsassistent eller som landmand med speciale i husdyr eller planter. Ellers kan du afslutte som jordbrugsmaskinfører.

En landmand kan arbejde som ansat eller selv drive en gård. Nogle landmænd arbejder også på maskinstationer med at pløje, så og høste for andre.

Du har også mulighed for at læse videre. Du kan blandt andet videreuddanne dig til jordbrugsteknolog, agraøkonom, skov- og landskabsingeniør og professionsbachelor i have- og parkvirksomhed.

Hvis du er interesseret i blive landmand kan du kontakte Per Valsted på telefon 28 44 23 15 eller mail peva@sceu.dk

Tags:
Landmand, Uddannelse, Skole, Jordbrug, Selandia, Slagelse, Sjælland, Landbrug, Dyrepasser, Cool Commercials
Comments on Vil Du Være Landmand? - Se Mere Om Landbrugsuddannelsen På ...

RECOMMENDED CHANNELS