4 Langkah Rangsang Payudara Isteri Hingga Orgasm

5,181 views

Uploaded on October 10, 2012 by Anas Asarani

Ebook percuma lambat pancut ketika di atas katil di http://lambatpancut.com/ & tips lain kesihatan batin suami isteri, layari http://panduanbatin.com/.

4 Langkah Rangsang Payudara Isteri Hingga Orgasm.

Isteri anda boleh alami orgasm jika anda merangsang bahagian payudaranya. Berikut adalah empat langkah yang anda boleh ikut

Langkah pertama ; Baringkan dia di sebelah anda.

Baringkan isteri anda di sebelah anda. Mulakan mencium di bahagian kepala sehingga ke bawah. Semasa mencium, anda raba payudara isteri anda. Jangan lepaskannya walaupun anda hanya letakkan sahaja kerana haba dari tangan anda boleh merangsang payudara isteri anda.

Langkah kedua ; Rangsang imaginasi isteri anda.

Rangsang imaginasi isteri anda dengan berkata ayat – ayat romantic dan ayat – ayat lucah. Beritahu dia nikmat yang bakal anda beri pada dia nanti.

Langkah ketiga : Teruskan merangsang payudara isteri anda.

Selepas anda melihat isteri anda sedikit terangsang, anda berhenti berkata – kata dan teruskan rangsangan di payudara. Raba payudara isteri anda dengan lembut dan sekali sekala bermain dengan putingnya. Sambil itu, anda cium mulut isteri dan bahagian sensitive dia yang lain.

Langkah keempat ; Mencium dan menjilat payudara.

Apabila anda mula melihat isteri anda mengerang, anda teruskan rangsangan dengan mencium dan menjlat payudara isteri anda. Jangan berhenti. Bermain – main dengan puting isteri anda. Cium dan hisap puting isteri anda. Rangsang payudara isteri anda secara bergilir – gilir iaitu satu di cium dan satu lagi di raba. Teruskan sehingga isteri anda basah sepenuhnya di bahagian vagina dan dia pasti akan alami orgasm.

Tags:
Rangsangan Payudara, Merangsang Payudara Isteri, Rangsang Imaginasi Isteri, Cium Mulut Isteri, Mencium Isteri, Ayat Romantic, Nikmat Suami Isteri, Rangsang Bahagian Payudara, Cium, Petua Suami Isteri, Orgasm, Payudara, Baring Isteri, Ilmu, Isteri Gembira, Raba, How To
Comments on 4 Langkah Rangsang Payudara Isteri Hingga Orgasm

RECOMMENDED CHANNELS