5 Cara Hebatkan Lagi Hubungan Kelamin Suami Isteri

11,236 views

Uploaded on October 11, 2012 by Anas Asarani

Ebook percuma lambat pancut ketika di atas katil di http://lambatpancut.com/ & tips lain kesihatan batin suami isteri, layari http://panduanbatin.com/.

5 Cara Hebatkan Lagi Hubungan Kelamin Suami Isteri

Anda sudah selesa dengan hubungan seks anda? Mahu hebatkan lagi hubungan seks anda? Berikut ialah 5 cara untuk hebatkan lagi hubungan seks anda suami isteri:

Cara hebatkan hubungan kelamin #1: Sentuh isteri.

Untuk merangsang isteri anda pada tahap maksimum, anda perlu perbanyakkan aktiviti bersentuhan dengan isteri anda. Apabila sedang berdayung, anda raba klitoris atau anda hisap puting payudara atau raba–raba seluruh badan atau sekali sekali cium mulut si isteri. Lagi banyak aktiviti sentuhan berlaku, lagi terangsang isteri anda.

Cara hebatkan hubungan kelamin #2: Pakaian seksi.

Lelaki selalunya cepat terangsang melalui sentuhan dan pandangan mata. Jadi anda sebagai isteri, pakailah pakaian yang seksi dan sentiasa goda suami anda dengan pose–pose yang betul-betul menggoda.

Cara hebatkan hubungan kelamin #3: Acah isteri.

Acah isteri anda ketika anda ingin memasukkan zakar ke dalam vaginanya. Isteri biasanya apabila sudah terangsang menerusi permainan foreplay akan menyuruh anda cepat–cepat masukkan zakar ke dalam vaginanya. Anda pula bermain–main dengan kehendaknya. Masukkan zakar apabila anda lihat isteri anda sudah benar–benar tidak tahan lagi.

Cara hebatkan hubungan kelamin #4: Sentiasa tukar posisi seks.

Sentiasa berhenti dan tukar posisi setiap kali anda rasa hendak alami klimaks. Apabila anda melihat isteri anda ingin sampai inzalnya, anda terus serang dia. Sebaliknya apabila anda ingin sampai klimaks, anda berhenti dan tukar posisi. Lagi lama anda bertahan, lagi sensasi perasaan yang bakal anda alami apabila anda klimaks nanti.

Cara hebatkan hubungan kelamin #5: Jangan gelojoh.

Bagi isteri pula, anda perhatikan jika suami anda terlalu gelojoh ketka mengadakan hubungan seks, anda tenangkan dia. Mungkin anda boleh ambil alih. Seks yang di lakukan dalam keadaan gelojoh sentiasa memberi kepuasan yang kurang berbanding seks dalam keadaan tenang dan santai.

Anda akan mencapai kepuasan yang lebih hebat jikan anda mempraktiskan 5 cara ini sekaligus membahagiakan rumahtangga anda.

Tags:
Hubungan Kelamin, Suami, Isteri, Hebatkan, Selesa, Sentuh Isteri, Merangsang Isteri, Aktiviti Bersentuhan, Berdayung, Raba Klitoris, Hisap Payudara, Puting Payudara, Cium Mulut, Raba Badan, Isteri Terangsang, Pakaian Seksi, Pandangan Mata, Goda Suami, Pose Seksi, Acah, How To
Comments on 5 Cara Hebatkan Lagi Hubungan Kelamin Suami Isteri

RECOMMENDED CHANNELS