3 Makanan Yang Boleh Menganggu Hubungan Seks Suami Isteri

233 views

Uploaded on October 11, 2012 by Anas Asarani

Ebook percuma lambat pancut ketika di atas katil di http://lambatpancut.com/ & tips lain kesihatan batin suami isteri, layari http://panduanbatin.com/.

3 Makanan Yang Boleh Menganggu Hubungan Seks Suami Isteri

Makanan memainkan peranan yang penting dalam aspek kehidupan. Makanan akan menghasilkan bahan kimia tertentu di dalam badan dan bahan kima yang tidak elok jika berlebihan pasti boleh merosakkan mood anda untuk mengadakan hubungan seks. Berikut adalah tiga jenis makanan yang boleh merosakkan mood anda atau pasangan anda untuk melakukan hubungan seks:

Makanan pertama: Alkohol.

Alkohol akan membuatkan anda khayal dan tidak dapat berfikir secara waras. Bagi umat Islam sudah tentu penggunaan alkohol adalah tidak boleh sama ada di dalam makanan atau minuman. Bagi bukan Islam, saya nasihatkan anda untuk mengurangkan pengambilan alkohol kerana ia memberi kesan kepada pemikiran dan ingatan. Penggunaan alkohol secara berpanjangan juga boleh menjadikan anda seorang pemarah dan tertekan dan dua perasaan ini pasti akan merosakkan hubungan suami isteri.

Makanan kedua: Daging berlemak.

Memang daging penting untuk sumber tenaga. Namun, jika anda ambil ia secara berlebihan, ia akan memberi masalah pada anda. Memakan daging terlalu banyak akan menyebabkan anda malas untuk bergerak, fikiran tidak tenang dan anda akan jadi lebih agresif. Kurangkan pengambilan daging kerana ia akan menyebabkan anda kurang mood untuk mengadakan hubungan seks.

Makanan ketiga: Makanan segera.

Makanan segera banyak mengandungi bahan kimia yang tidak elok bagi sistem reproduktif. Pengambilan yang terlalu kerap akan melemahkan sperma dan anda boleh jadi mandul.

Ketiga–tiga jenis makanan di atas jika di ambil terlalu banyak boleh merosakkan mood anda untuk adakan hubungan seks. Untuk prestasi seks yang lebih hebat, elakkan dari memakan terlalu kerap jenis makanan di atas.

Tags:
Makanan, Menganggu Hubungan Seks, Kehidupan, Bahan Kimia, Mood, Alkohol, Khayal, Waras, Umat Islam, Bukan Islam, Permarah, Tertekan, Daging, Daging Berlemak, Tenaga, Malas, Tidak Tenang, Makanan Segera, Sistem Reproduktif, Sperma, Mandul, How To
Comments on 3 Makanan Yang Boleh Menganggu Hubungan Seks Suami Isteri

RECOMMENDED CHANNELS